P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 04:10

P4 - 14 Jan 20 kl. 23:05

Frykter voldsvideoer deles for å høste likes

Politiet frykter voldsvideoer filmes og deles for å høste likes i sosiale medier.
Kripos ser slik spredning som et økende problem, melder NRK.
Filming og deling av slike videoer er ulovlig. Kripos er bekymret fordi de kan føre til en smitteeffekt og dermed nye voldshandlinger..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, voldsvideoer, deles, forå , høste, likes
Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 23:49

Milliardærene står klare til å forlate landet

Storbritannias rikeste frykter Jeremy Corbyn langt mer enn de frykter Brexit. Nå flyttes formuer utenlands, og barnas arv deles ut for å slippe unna et nytt skatteregime..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 06:00

Y-blokka kan deles opp og settes på museum

Jeg støtter Statsbygg om fjerning, men så var det gjenbruk og klimagassutslippet da..

P4 - 11 Oct 19 kl. 12:50

Putin frykter ny IS-trussel

Russlands president Vladimir Putin frykter at terrorgruppen IS kan gjenoppstå som følge av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Putin sa til russiske medier i dag at kurderne vokter over tusener av IS-krigere som sitter fengslet og som han nå frykter kan rømme. Putin sier han ikke er sikker på om den tyrkiske hæren er i stand til å få kontroll over dette..

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:34

Nobelpris i medisin

Nobelprisen i medisin deles likt mellom William G. Kaelin JR., Sir Pter J.

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 10:00

Frykter svensk skrekkeksempel

Vannkraft pumper milliarder inn i budsjettene til 175 norske distriktskommuner. Nå frykter kraftkommunene at gunstige skatteordninger står for fall..

Dagbladet - Igår: 20:39

Frykter seiere ryker med Frexit

Rusreformen kan ryke med regjeringen, frykter Unge Venstre. Og Anniken Hauglie skjebne som statsråd vil være enda mindre trygg..

NRK - 30 Sep 19 kl. 10:15

Frykter kraftinntekter forsvinner

En av landets rikeste kommuner frykter at seks av ti kroner kan forsvinne når skatt på vannkraft skal vurderes på nytt..

P4 - 02 Jan 20 kl. 05:51

Frykter økt narkotikabruk blant unge

Både Krf og Frp frykter at rusreformutvalgets anbefalinger vil gi økt narkotikabruk blant unge. Utvalget foreslår å møte folk som blir tatt med narkotika med hjelpetjenester fremfor bøter og fengsel. Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til Klassekampen at han er enig med utvalget om at tunge rusmisbrukere bør slippe straff, men han frykter samtidig det vil senke terskelen for unge til å prøve narkotika..

NRK - 25 Nov 19 kl. 09:07

Frykter for helsen til Assange

Mer enn 60 leger skriver i et åpent brev at de er bekymret for Julian Assanges helse, og frykter at WikiLeaks-grunnleggeren kan dø i britisk fengsel. Den 48 år gamle australieren sitter fengslet i Storbritannia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder. Det skriver britiske The Guardian. Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.

P4 - 4 timer siden

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

P4 - 5 timer siden

USAs ambassade i Bagdad truffet

Flere raketter har truffet et område nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden har blitt utsatt for en rekke rakettangrep de siste ukene, og USA anklager en Iran-støttet millits for å stå bak flere av dem.

P4 - 5 timer siden

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 6 timer siden

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 6 timer siden

- Må fortelle om guttens sykdomsbilde

Regjeringen har ikke vært åpen nok om hvor syk den fem år gamle gutten til den IS-mistenkte kvinnen er. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Debatten i NRK i kveld. Støre reagerer på at gutten har blitt omtalt som antatt syk, og mener uklarheter vil føre til spekulasjoner og mange spørsmål.

P4 - 8 timer siden

Vil kutte antall statsråder

Høyre og Venstre vil kutte i antall statsråder etter regjeringsbruddet med FrP. Det hevder flere regjeringskilder til TV2. Trolig er det snakk om å kutte eldre- og folkehelseminister, og samfunnssikkerhetsminister-posten.

P4 - 7 timer siden

Får ikke lov til å kalle alkohol for nyheter

At Vinmonopolet selger alkoholvarer som nyheter, er ulovlig, og et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Det mener Helsedirektoratet. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter der ordet har blitt brukt, ifølge NTB.

P4 - 8 timer siden

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

P4 - 8 timer siden

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt