P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 13:15

P4 - 14 jan. 20 kl. 23:05

Frykter voldsvideoer deles for å høste likes

Politiet frykter voldsvideoer filmes og deles for å høste likes i sosiale medier.
Kripos ser slik spredning som et økende problem, melder NRK.
Filming og deling av slike videoer er ulovlig. Kripos er bekymret fordi de kan føre til en smitteeffekt og dermed nye voldshandlinger..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, voldsvideoer, deles, forå , høste, likes
Dagbladet - 02 nov. 19 kl. 23:49

Milliardærene står klare til å forlate landet

Storbritannias rikeste frykter Jeremy Corbyn langt mer enn de frykter Brexit. Nå flyttes formuer utenlands, og barnas arv deles ut for å slippe unna et nytt skatteregime..

VG - 24 april 20 kl. 13:30

Spellemann deles ut neste uke

Prisene skal deles ut på alle NRKs flater fredag og oppsummeres i en større TV-sending lørdag kveld..

NRK - 05 april 20 kl. 02:12

Ber om at veianbud deles opp

Arbeiderpartiet vil endre anbudsreglene slik at norske entreprenører lettere kan få oppdrag. Ny E10 som skal binde sammen Sortland, Harstad og Evenes til rundt 10 milliarder kroner, bør deles i mindre anbudspakker, mener Aps Åsunn Lyngedal..

NRK - 21 juli 20 kl. 17:36

Årets nobelbankett avlyses

Nobelbanketten i Stockholms stadshus 10. desember, der årets nobelpriser deles ut, er avlyst, skriver Dagens Nyheter. Det er fortsatt uklart om og eventuelt hvordan årets priser kan deles ut..

NRK - 24 april 20 kl. 13:30

Spellemannprisen deles ut til uka

Årets Spellemannpriser blir delt ut i flere av NRK sine flater neste uke, og det vil bli en oppsummering på NRK1 lørdag 2. mai. Flere av prisene deles ut i sendingen «Alltid sammen» på nrk.

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 15:23

Smittestopp-appen deles i to med to ulike samtykker

Regjeringspartiene og Arbeiderpartiet er enige om å endre appen Smittestopp. Nå skal den deles i to: Én for smittesporing og én for å innhente kunnskap..

E24 - 19 juli 20 kl. 10:54

Norsk lobbykampanje i Brussel: Frykter diskriminering av gass

Den norske olje- og gasslobbyen advarer EU mot forskjellsbehandling når støttemidlene til hydrogen skal deles ut..

NRK - 17 feb. 20 kl. 11:15

Skal kåre Norges mest attraktive by

Kommunaldepartementet skal kåre «Norges mest attraktive by». Alle innbyggere oppfordres til å nominere kandidater sine favorittbyer eller -steder. Fristen for å gjøre det er 15.

Dagbladet - 13 okt. 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

P4 - 21 april 20 kl. 19:10

Advarer mot voldskontoer på Snapchat

Politiet advarer mot kontoer på Snapchat som deler grove voldsvideoer. Den siste tiden har de fått flere henvendelser om kontoer som deler voldshendelser, narkotikainnhold og nakenbilder til titusenvis av brukere. Kontoene oppfordrer brukerne til å sende eget innhold.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Nå kommer nasjonalt ID-kort

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene skal komme i november. Det opplyser Politidirektoratet til Dinside. ID-kortene skulle etter planen være tilgjengelig fra 1.

P4 - 30 minutter siden

Barnehageansatt smittet i Stavanger

En ansatt i en barnehage i Stavanger er smittet av koroanviruset. Kommunen opplyser at den ansatte mest sannsynlig har hatt smitten siden mars. De er usikre på om det er en aktuell covid-infeksjon nå, men siden de ikke kan utelukke muligheten for resmitte er flere personer satt i karantene.

P4 - 30 minutter siden

Nedgang i sykehusinnleggelser

Til tross for at det har vært en økning av smittetilfeller i Norge den siste tiden, går antallet koronainnleggelser ved sykehusene ned. Det er nå åtte innlagte koronapasienter, en halvvering fra mandag, og fire færre enn i går. En pasient får respiratorbehandling..

P4 - 45 minutter siden

Kripos bistår i forsvinningssak

Kripos er nå koblet inn i forsvinningen til en 21 år gammel student i Hamar i sommer. Det melder NRK. Mannen ble sist sett på hybelen sin utenfor Hamar den 24.

P4 - 1 time siden

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län. Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg. Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..

P4 - 45 minutter siden

En av tre planlegger oppsigelser

En av tre bedrifter i olje- og gassektoren planlegger oppsigelser fremover. Det kommer fram i NHOs ferske undersøkelse blant medlemsbedriftene. I tillegg fører koronakrisen til at industribedriftene og bygg- og anleggsbransjen sliter med å fylle ordrebøkene, melder Børsen.

P4 - 1 time siden

8 av 10 må være fysisk på jobb

8 av 10 ansatte i handels- og tjenestenæringen må være fysisk på jobb og kan ikke ha hjemmekontor. Det viser hovedorganisasjonen Virkes ferske medlemsundersøkelse. De er derfor glade for at Helsedirektoratet i dag kommer med en anbefaling om bruk av munnbind.

P4 - 1 time siden

Oljemesse får krisehjelp

Oljemessen i Stavanger, ONS, får 21 millioner kroner i krisehjelp fra regjeringen. Olje og energiminister Tina Bru sier til Stavanger Aftenblad at de med dette sikrer at messen vil være Norges viktigste møteplass for energispørsmål også i fremtiden. Koronaviruset gjør at messen har måtte avlyse det meste av aktiviteten i år..

P4 - 1 time siden

Savner du Spania? Lag Paella!

Christer tar oss med til Spania.

P4 - 1 time siden

Frykter smitteboom i helgen

Helsedirektoratet frykter en smitteboom i helgen siden det er meldt strålende sommervær over store deler av Sør-Norge. Flere steder er temperaturmåleren er ventet å krype opp mot 30 grader. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad er særlig bekymret for fester og uteliv, og ber alle ta ansvar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt