NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 19:40

NRK - 15 jan. 20 kl. 04:57

Frykter utenrikspolitisk hengemyr

Bernie Sanders sier han frykter president Trumps handlinger i Midtøsten vil føre landet inn i en utenrikspolitisk hengemyr. Senatoren uttrykte bekymringen i TV-debatten mellom de seks ledende kandidatene fra Det demokratiske partiet tirsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sanders, Trumps, Midtøsten, TV, Det

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, utenrikspolitisk, hengemyr
NRK - 05 mars 20 kl. 09:56

Utenrikspolitisk redgjørelse

P4 - 04 nov. 19 kl. 06:24

- Trolig økonomisk motivert

Gisseltakingen og kapringen av det norskeide skipet utenfor Benin i går er trolig økonomisk motivert. Det mener seniorforsker Morten Bøås ved Norsk utenrikspolitisk institutt. Han sier til NRK at han frykter at gisselsituasjonen kan bli langvarig.

Dagbladet - 13 okt. 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

P4 - 21 mars 20 kl. 21:10

Frykter hamstring gir dyrere mat

FN frykter at all hamstringen nå på grunn av koronakrisen vil føre til dyrere mat. Matproduksjonen går som normalt og det er i følge FNs mat- og landbruksorganisasjon rikelig med forsyninger. Men de frykter panikkjøp fra store importører potensielt kan ende i en global krise, melder Reuters..

NRK - 29 feb. 20 kl. 18:30

Skal lede MDG Oslo

Sigrid Z. Heiberg ble lørdag valgt til ny leder i Oslo MDG. Hun tar over for Einar Wilhelmsen.

VG - 29 okt. 19 kl. 17:22

Ekspert: – Russland har skummel høy selvtillit om dagen

Utenrikspolitisk ekspert, Julia Wilhelmsen, mener den russiske ubåt-operasjonen fort kan oppleves truende for Norge, selv om øvelsen er myntet på USA..

P4 - 11 mai 20 kl. 11:51

Hackinforsøk mot NUPI

Norsk Utenrikspolitisk Institutt har opplevd gjentatte forsøke på hacking de siste månedene. Det har meldt om dette helt siden 20. mars og NUPI har slått alarm internt, skriver Dagens Næringsliv.

Aftenposten - 01 mai 20 kl. 15:14

Nupi betaler nær 50.000 kroner for Tangen-seminar

Norsk Utenrikspolitisk Institutt (Nupi) betaler likevel for utgiftene til direktør Ulf Sverdrup på det mye omtalte seminaret til Nicolai Tangen..

NRK - 02 aug. 20 kl. 16:17

FHI: – Vi frykter et større utbrudd

Folkehelseinstituttet sier de frykter et større utbrudd etter smitteutbruddet på to Hurtigruten-seilas, ifølge NTB. 69 norske kommuner er berørt av smitteutbruddet. FHI og Helsedirektoratet frykter at det kan føre til et større nasjonalt utbrudd..

P4 - 29 juni 20 kl. 16:39

NHO: – Frykter langvarige konsekvenser

Frykter langvare konsekvenser – Det kan ta opptil ti år før næringslivet og økonomien ikke lenger merker ettervirkningene av korona. Det sier NHO-sjef Ole Erik Almlid. Han mener man nå er kommet til "slutten på begynnelsen" av konsekvensene av pandemien, og frykter mange bransjer kommer til å slite i lang tid fremover..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sentralbanksjefen ba om eget møte

Sentralbanksjef Øystein OIsen ba om et eget møte med representantskapets leder Julie Brodtkorb, da det stormet rundt ansettelsen av Nicolai Tangen som ny sjef for Oljefondet. Det melder VG. Olsens forslag ble avvist som «totalt uaktuelt»..

NRK - 15 minutter siden

Skulle frakte koronafaste hjem

De 190 passasjerene som satt på flyet som krasjet ved rullebanen i Kozhikode i India var blitt hentet på initiativ av myndighetene. De skal ha vært koronafast, og flyet kom for å hente dem, skriver CNN. Minst 14 personer har mistet livet i krasjet..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere konsulenter skal granske

Hurtigruten har bedt DNV GL og advokatfirmaet Wiersholm om å granske smitteutbruddet på selskapets skip. Begge har tidligere vært konsulenter for selskapet. – Ingen konflikt, mener DNV GL..

NRK - 45 minutter siden

Minst 14 er døde etter flykrasj

Minst 14 personer er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser politiet i staten Kerala ifølge AFP. 15 personer skal være hardt skadd.

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsrevyen 19.00

NRK - 45 minutter siden

Minst fem er døde etter flykrasj

Minst fem er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser myndighetene i staten Kerala til Reuters. 190 passasjerer var om bord i flyet som kom fra Dubai..

NRK - 1 time siden

Forlenget varetekt

Kvinnen som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, fikk torsdag forlenget varetekten med fire nye uker i Sør-Trøndelag tingrett..

NRK - 1 time siden

250 gjester må i karantene

Over 250 gjester kontaktes etter koronasmitte hos en person knyttet til driften av Hornemansgården i Trondheim. Gjestene har deltatt på to arrangementer 31. juli og 2.

NRK - 1 time siden

New Yorks skoler åpner normalt

Alle skoler i New York vil åpne med normalt oppmøte på skolene. Det opplyser guvernør Andrew Cuomo fredag. New York har vært episenteret for koronasmitte i USA, men nå nådd målet om å ha mindre enn fem prosent smittespredning..

NRK - 1 time siden

Dagsnytt 18 - nye koronatiltak


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt