NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 23:41

NRK - 15 Jan 20 kl. 04:57

Frykter utenrikspolitisk hengemyr

Bernie Sanders sier han frykter president Trumps handlinger i Midtøsten vil føre landet inn i en utenrikspolitisk hengemyr. Senatoren uttrykte bekymringen i TV-debatten mellom de seks ledende kandidatene fra Det demokratiske partiet tirsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sanders, Trumps, Midtøsten, TV, Det

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, utenrikspolitisk, hengemyr
P4 - 04 Nov 19 kl. 06:24

- Trolig økonomisk motivert

Gisseltakingen og kapringen av det norskeide skipet utenfor Benin i går er trolig økonomisk motivert. Det mener seniorforsker Morten Bøås ved Norsk utenrikspolitisk institutt. Han sier til NRK at han frykter at gisselsituasjonen kan bli langvarig.

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

VG - 29 Oct 19 kl. 17:22

Ekspert: – Russland har skummel høy selvtillit om dagen

Utenrikspolitisk ekspert, Julia Wilhelmsen, mener den russiske ubåt-operasjonen fort kan oppleves truende for Norge, selv om øvelsen er myntet på USA..

VG - 28 Oct 19 kl. 12:53

IS-lederens død ga Trump en viktig seier

USAs hardt pressede president Donald Trump oppnådde en viktig utenrikspolitisk seier da IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi endte sine dager i Syria..

P4 - 07 Jan 20 kl. 16:49

- Vil skape usikkerhet med atomprogram

- Når Iran føler seg presset opp i et hjørne, bruker de atomtrusselen for å avskrekke. Det sier seniorforsker ved Norsk Utenrikspolitisk Institutt, Kjetil Selvik. Etter drapet på den iranske toppgeneralen Qasem Soleimani har forholdet mellom Iran og USA blitt stadig mer anspent.

P4 - 11 Oct 19 kl. 12:50

Putin frykter ny IS-trussel

Russlands president Vladimir Putin frykter at terrorgruppen IS kan gjenoppstå som følge av den tyrkiske offensiven mot kurderne i Nord-Syria. Putin sa til russiske medier i dag at kurderne vokter over tusener av IS-krigere som sitter fengslet og som han nå frykter kan rømme. Putin sier han ikke er sikker på om den tyrkiske hæren er i stand til å få kontroll over dette..

Dagbladet - 29 Sep 19 kl. 10:00

Frykter svensk skrekkeksempel

Vannkraft pumper milliarder inn i budsjettene til 175 norske distriktskommuner. Nå frykter kraftkommunene at gunstige skatteordninger står for fall..

Dagbladet - I førrgår: 20:39

Frykter seiere ryker med Frexit

Rusreformen kan ryke med regjeringen, frykter Unge Venstre. Og Anniken Hauglie skjebne som statsråd vil være enda mindre trygg..

NRK - 30 Sep 19 kl. 10:15

Frykter kraftinntekter forsvinner

En av landets rikeste kommuner frykter at seks av ti kroner kan forsvinne når skatt på vannkraft skal vurderes på nytt..

P4 - 02 Jan 20 kl. 05:51

Frykter økt narkotikabruk blant unge

Både Krf og Frp frykter at rusreformutvalgets anbefalinger vil gi økt narkotikabruk blant unge. Utvalget foreslår å møte folk som blir tatt med narkotika med hjelpetjenester fremfor bøter og fengsel. Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad sier til Klassekampen at han er enig med utvalget om at tunge rusmisbrukere bør slippe straff, men han frykter samtidig det vil senke terskelen for unge til å prøve narkotika..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 45 minutter siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 1 time siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 1 time siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 1 time siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 1 time siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 1 time siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 2 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..

NRK - 1 time siden

Manglende sikring førte til ulykke

Arbeidstilsynet retter skarp kritikk mot Mikkelsen Kran og Transport som eier en mobilkran som veltet i Sande i vestfold i november. Den 60 tonn tunge mobilkranen sto på en byggeplassda den veltet og knuste to biler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt