NRK > Nyheter

Torsdag, 21 Januar, 03:08

NRK - 26 nov. 20 kl. 10:28

Frykter tredje bølge

Det er fare for en tredje bølge av koronasmitte når vaksineringen mot viruset starter. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, som frykter folk blir fristet til å slappe av, selv om det vil ta tid å vaksinere alle..
Les mer på NRK


Les mer om:
Espen Rostrup Nakstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fryktertredje , bølge
NRK - 03 des. 20 kl. 10:33

FN frykter en milliard fattige

FNs utviklingsprogram (UNDP) frykter at antallet ekstremt fattige kan øke til over en milliard som følge av koronapandemien. Tallet kommer fram i en studie som er gjort av UNDP i samarbeid med Denver-universitetet i USA..

E24 - 28 nov. 20 kl. 18:24

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

VG - 29 nov. 20 kl. 09:44

Thanksgiving-helg i USA: Frykter flere dødsfall

Flere millioner trosset myndighetenes anbefalinger om å bli hjemme under årets Thanksgiving-feiring. Nå frykter Biden-rådgiver at de vil se flere smittetilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall i ukene som kommer..

Aftenposten - 29 nov. 20 kl. 15:54

Tennisklubb fikk nei – nå frykter opposisjonen at flere idrettsanlegg kan ryke

Bystyret sa nylig nei til nytt tennisanlegg på Midtstuen. Det skjedde etter at byrådspartiene snudde i saken. Nå frykter opposisjonen at det blir nei til flere idrettsanlegg..

NRK - 01 des. 20 kl. 01:37

California frykter tredobling

Delstaten California i USA har opplevd en økning i antallet sykehusinnleggelser med 89 prosent de siste 14 dagene. Nå frykter myndighetene at antallet innleggelser kan tredoble seg innen jul. Myndighetene vurderer å beordre folk til å være hjemme..

VG - 01 des. 20 kl. 04:12

«Helsesista» frykter at ensomhet kan bli livstruende

Tale Maria Krohn Engvik, alias «Helsesista», frykter at flere vil ta livet sitt under pandemien. Vi må rette oppmerksomheten spesielt mot dem som slet i utgangspunktet, sier psykologiprofessor Arne Holte..

Aftenposten - 02 des. 20 kl. 07:10

Saudi-Arabia frykter nye tider under Biden

Saudi-Arabia trår nå varsomt og frykter at forholdet til USA kan bli anstrengt når Joe Biden overtar som president..

NRK - 03 des. 20 kl. 17:33

Frykter for mangfoldet i norsk film

Fimregissør Tommy Wirkola frykter for mangfoldet i norsk film etter et forslag fra Norsk Filminstitutt om å kutte en viktig støtteordning. – Jeg tror og mistenker at om den ordningen forsvinner, så dør en spennende del av norsk film, sier Wirkola..

Dagbladet - 05 des. 20 kl. 13:04

Frykter at Trump koster dem valget

Lørdag skal Donald Trump holde folkemøte i delstaten Georgia. Partifeller av ham frykter det skal ødelegge mulighetene deres i det avgjørende senatsvalget i delstaten..

NRK - 07 des. 20 kl. 21:56

USA: Frykter smittetopp etter jul

USAs ledende smittevernrådgiver Anthony Fauci frykter smitten knyttet til julefeiringen kan bli en enda større utfordring enn etter høytiden thanksgiving som var 26.11. Halvannen uke etter thanksgiving er smitten i landet verre enn noen gang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Virtuell innsettingsfest for Biden

President Joe Biden og visepresident Kamala Harris skal begge tale på en virtuell innsettingsfeiring i Det hvite hus. Programleder er Tom Hanks. Sendingen starter ca.

NRK - 1 time siden

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..

NRK - 1 time siden

Ikke streik blant dyrepleiere

Etter mekling på overtid er det enighet i oppgjøret for dyrepleiere og klinikkassistenter. Drøyt 40 ansatte ved seks klinikker i Oslo og Bergen kunne ha blitt tatt ut i streik. NHO Mat og Drikke meldte om enighet klokka 01.

NRK - 1 time siden

Trudeau skuffet over Keystone-stopp

Canadas statsminister Justin Trudeau er skuffet over at president Joe Biden stanser byggingen av oljerørledning Keystone XL fra Canada til Texas. Trudeau roste beslutningen om å ta USA tilbake inn i Parisavtalen..

NRK - 1 time siden

NSA-sjef Haines godkjent i Senatet

Avril Haines, som er president Joe Bidens etterretningssjef, er den første av hans statsråder som er godkjent av Senatet. Haines blir sjef for National Security Agency, som samordner alle USAs etterretningstjenester, inkludert CIA..

NRK - 2 timer siden

Første pressebrif fra Det hvite hus

Pressesekretær Jen Psaki holdt den første pressebrifen i Det hvite hus i Washington i natt. President Joe Biden har signalisert at han vil gjenoppta tradisjonen med pressemøter som ble avsluttet under presient Trump..

NRK - 2 timer siden

Biden innsatte flere medarbeidere

I en virtuell seremoni innsatte USAs ferske president Joe Biden en rekke nye medarbeidere onsdag..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet innreiseforbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte innreiseforbudet for reisende fra seks muslimske land. Trump innførte innreiseforbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..

NRK - 2 timer siden

Biden opphevet muslim-forbud

President Joe Biden har undertegnet en presidentordre som opphever det omstridte forbudet mot innvandring fra noen muslimske land. Trump innførte forbudet som en av sine første tiltak for fire år siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt