NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:02

NRK - 16 des. 19 kl. 08:12

Frykter trafikkaos på E18

Bilister må belage seg på betydelig kø etter raset på E18 i Larvik før helgen. Vegvesenet oppfordrer til bruk av kollektivtrafikk istedenfor egen bil. E18 er stengt i sørgående retning, antakelig ut uka.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
E18, Larvik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, trafikkaos, E18
Aftenposten - 16 des. 19 kl. 08:16

Vegvesenet frykter trafikkaos på E18 i Larvik

Bilister må belage seg på betydelig kø etter raset på E18 i Larvik før helgen. Vegvesenet oppfordrer til bruk av kollektivtrafikk istedenfor egen bil..

VG - 16 des. 19 kl. 08:59

Vegvesenet frykter trafikkaos på E18 i Larvik

Bilister må belage seg på betydelig kø etter raset på E18 i Larvik før helgen. Vegvesenet oppfordrer til bruk av kollektivtrafikk istedenfor egen bil..

P4 - 19 des. 19 kl. 20:25

Regjeringen bevilger penger til E18 vest for Oslo

Regjeringen bevilger nå penger til ny E18 vest for Oslo. I forbindelse med statsråd i morgen legger regjeringen frem en bompengeproposisjon for E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta. Det betyr ifølge samferdselsminister Jon Georg Dale at Statens Vegvesen kan starte gravearbeidet om ett år, skriver Aftenposten.

P4 - 07 jan. 20 kl. 07:39

Viken kan stanse ny E18

Fylkesleder Tonje Brenna fra Arbeiderpartiet i Viken ber samferdselsminister Jon Georg Dale sette seg ved forhandlingsbordet om utbyggingen av E18. I plattformen til det rødgrønne flertallet i Viken står det at de ikke vil være økonomisk garantist for utbyggingen av E18, slik prosjektet ser ut i dag. Dale sendte inn regjeringens bompengeproposisjon som garanterer finansiering av prosjektet før jul.

NRK - 29 sep. 20 kl. 07:25

E18 åpnet igjen etter kaoset i går

E18 ved Kjellstad i Lier er åpnet etter at uhellet med en lastebil i går morges, ifølge Statens vegvesen. En lastebil kjørte ut i midtrabatten og i en lyktestolpe klokka 5 i går. Dette skapte trafikkaos i drammensregionen i hele går..

P4 - 01 nov. 19 kl. 17:52

Trafikkaos i Tromsø

Snøværet i Tromsø har ført til utkjøringer og trafikkaos i ettermiddag. I Tromsø sentrum ble to busser stående fast, noe som skapte store trafikale problemer. På E6 i Bardø har to vogntog havnet i grøfta og hovedfartsåren har vært delvis sperret og stengt en periode..

VG - 31 jan. 20 kl. 10:25

Høyre-Sandra: Frykter full brems for ny E18

Det nye fylkesrådet i Viken sier nei til lånegaranti for ny E18 gjennom Bærum og Asker. Samferdselspolitiker Sandra Bruflot (H) frykter det både kan forsinke og fordyre 40 milliarders-veien ytterligere..

NRK - 07 sep. 19 kl. 11:53

Dødsulykke på E18 i Larvik

Politiet bekrefter at en mann i 20-årene fra Vestfold omkom i frontulykken i Rødbøltunnelen på E18 i Larvik lørdag morgen.Det er nå toveistrafikk gjennom det andre tunnelløpet slik at bilister ikke lenger må kjøre om gamle E18 sørover..

NRK - 18 sep. 19 kl. 08:53

Nye E18 blir svært trygg

– Den nye firefelts E18 gjennom Bamble er den mest trafikksikre veien vi bygger i Norge. Det sier Magne Ramlo i Nye veier. Gamle E18 har vært en av de aller verste ulykkestrekningene mellom Oslo og Kristiansand..

P4 - 02 okt. 19 kl. 15:04

Advarer mot E18-nei

- Nei til E18-planene vest for Oslo kan få omfattende konsekvenser for samferdselsutbyggingen i hovedstadsområdet. Det sier samferdselsminister Jon Georg Dale. I går ble det kjent at det nye fylkesstyret i Viken sier nei til dagens dagens utbyggingsplan, og de vil jobbe for å endre prosjektet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 45 minutter siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 1 time siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 8 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..

NRK - 1 time siden

Biden lover rikfolk høyere skatt

Joe Biden sier at folk som tjener under 400.000 dollar i året, ikke vil få høyere skatt hvis han vinner valget. – Men hvis du tjener mer, eller et et stort selskap, skal du betale «en rettferdig andel» i skatt, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Trump gjorde narr av Biden – Harris

På et valgmøte i Pennsylvania viste president Donald Trump flere videoklipp der Joe Biden snakket utydelig, til jubel fra tilhørerne. Han kritiserte også visepresidentkandidat Kamala Harris og sa at «vi må uttale navnet hennes helt riktig, eller blir hun opprørt»..

NRK - 2 timer siden

Trump sier Kina styrer Biden

– Hvis Biden vinner, vinner Kina. Hvis vi vinner, så vinner Amerika, sa president Donald Trump da han snakket til sine tilhengere i Butler i Pennsylvania lørdag kveld. Han gjentok beskyldninger om at Biden er korrupt og styrt av Kina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt