P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 16:17

P4 - 25 Jul 19 kl. 05:52

Frykter nedtur i boligmarkedet

Et stort tilbud av boliger kan føre til et svakt siste halvår av 2019.
Det sier analytiker i DNB Markets, Simen Mortensen til Finansavisen.
Mens boligprisene har holdt seg stabile, har det vært en betydelig økning i antall boliger til salgs.
Risikoen er stor for et svakt boligmarked til høsten, sier Mortensen..
Les mer på P4


Les mer om:
DNB Markets, Mortensen, Finansavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, nedturi , boligmarkedet
Aftenposten - 22 May 19 kl. 10:28

Frykter at byrådets planer for boligmarkedet vil presse opp prisene

Høyretopp Eirik Lae Solberg er bekymret for om kommunen blir en betydelig aktør i boligmarkedet i Oslo..

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 14:01

- Boligprisene rundt 20 prosent overpriset i Oslo

Oddsen for en skarp nedtur i det norske boligmarkedet er lav, ifølge IMF..

E24 - 09 Feb 20 kl. 08:32

Ivar Tollefsens nye leietagere har kjempet i 15 år - nå frykter tsjekkerne sin norske eier

Den norske boliginvestoren Ivar Tollefsen satser milliarder i det tsjekkiske boligmarkedet. Nå frykter leietagere at de må betale prisen for Tollefsens suksess..

P4 - 20 May 19 kl. 13:38

Vil hjelpe flere inn på boligmarkedet

- Det er på høy tid at boligmarkedet tilpasses så unge kan komme inn på boligmarkedet. Det sier byutviklingsråd Hanna Marcussen i Oslo kommune. I løpet av de neste årene skal Oslo kommune teste ut ulike løsninger som skal gjøre det lettere for unge og lavtlønte å komme inn på boligmareldet..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 06:00

Boligmarkedet skal ikke reguleres

Det norske boligmarkedet blir ikke bedre av å bli regulert. Da vil det, som i våre naboland, utvikles et svart boligmarked og lange boligkøer. Det kvittet Norge seg med, av gode grunner, allerede på 80-tallet..

P4 - 11 May 19 kl. 22:36

Ny nedtur for Norge

Det ble en ny nedtur for Norge i ishockey-VM i kveld. Det tsjekkiske laget ble altfor sterke, og kampen endte 2-7. Norge tapte også åpningskampen mot Russland i går..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 18:32

Nyhetsanalyse: Taktikkeri til overflaten i riksrettssak. Demokrater frykter nedtur.

NEW YORK (Aftenposten): Riksrettstiltalen mot presidenten var knapt nok vedtatt før partienes taktiske manøvre kom til syne..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 12:45

Kan bli vanskeligere å få boliglån. Finanstilsynet vil kutte i bankenes skjønn og stramme inn.

- Vi frykter det i kombinasjon vil få en for sterk effekt i utviklingen i boligmarkedet, sier Eiendom Norge-direktør Christian Vammervold Dreyer..

E24 - 22 Sep 19 kl. 09:57

Sjeføkonom: Effekten av rentehevingene vil vises i boligmarkedet først nå

Selv om rentehevingen fra Norges Bank som regel betyr høyere boliglånsrente, tror ikke ekspertene at det vil treffe boligmarkedet hardt..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 21:00

Finanstilsynets forslag vil gjøre det mer utfordrende for unge å komme inn på boligmarkedet | Anette Sølvberg

Å eie bolig gir folk mer makt og trygghet i egne liv. Når det blir stadig vanskeligere for unge å komme inn på boligmarkedet, tas denne muligheten fra oss..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Sanders og Bloomberg går frem

Barne Sanders og Mike Bloomberg går frem på en ny meningsmåling. Sanders har ifølge målingen, gjort for ABC News, en oppslutning på 32 prosent blant de som sier de vil stemme på Demokratene. Og Bloomberg fortsetter å klatre.

P4 - 15 minutter siden

Bekymret for nødnettet

Lederen ved AMK-sentralen i Oslo er bekymret for at nødnettet skal svikte oftere. I går falt nødnettet sammen over store deler av Østlandet på grunn av en feil under oppgradering av IKT-systemene. Det rammet kommunikasjonen til både politi- brann- og helsepersonell.

P4 - 17 timer siden

Ny rekord for Haaland

Erling Braut Haaland har igjen satt rekord. Han sto for begge scoringene da hans Dortmund slo Paris St. Germain 2-1 i første kamp i 8-delsfinalen i Champions league i kveld.

P4 - 30 minutter siden

Værfaste turister på Haukeliseter kan reise hjem

De 50 turistene som har vært værfaste på Haukeliseter fjellstue kan nå omsider reise hjem. Siden søndag har gjestene vært innesnødd, men i ettermiddag lettet været såpass at E134 Haukeli ble åpnet for kolonnekjøring. Daglig leder Håkon Aarthun ved fjellstua sier gjestene har tatt situasjonen med fatning:.

P4 - 45 minutter siden

Sølv til Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø tok sølvet på 20-kilometeren i VM i Anterselva i ettemriddag. Det ble to tilleggsminutter på yngstebror Bø. Og en bom på siste stående gjorde at gullet glapp.

P4 - 45 minutter siden

-Snart flere gule spillere enn røde i Bryne

Haaland-feberen herjer på Bryne etter at 19-åringen scoret begge målene da Borussia Dortmund slo Paris Saint-Germain 2-1 i Champions League i går kveld. Erling Braut Haalands moderklubb blir nå nedringt av internasjonal presse, og folk vil gå på skole i den lille rogalandsbyen for å bli like god som Haaland, forteller daglig leder i Bryne fotballklubb, Knut Ove Joa..

P4 - 1 time siden

Evakuert etter brann

17 personer er evakuert etter en brann på et behandlingssenter i Lunde i Telemark. Noen ansatte sjekkes etter at de kan ha pustet inn røyk, men det er ikke meldt om alvorlige skader. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 1 time siden

Imponert over Haalands tempo

Også det norske friidrettsmiljøet er imponert over det Erling Braut Haaland leverer. Ikke bare bøtter 19-åringen inn mål for Borussia Dortmund, han ble i Champions League-oppgjøret mot PSG i går, av Sky Italia, målt til 6,64 på en 60 meters spurt. Riktignok med flying start.

P4 - 2 timer siden

Bombegruppen til gjenvinningsanlegg

Politiets bombegruppe har rykket ut til Haraldrud gjenbruksstasjon i Oslo etter funn av mulige eksplosiver. Funnet er gjort i en container, melder politiet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha endringer i Beslutningsforum

Flere fagfolk vil at Beslutningsforum for nye metoder må endres. Beslutningsforum avgjør om nye medisiner og behandlingsmetoder kan brukes, og nå skal ordningen evalueres. Anne Kjersti Befring, jurist og førsteamanuensis ved ved Universitetet i Oslo, mener dagens ordning fører til at noen grupper ikke får nødvendig helsehjelp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt