P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 11:25

P4 - 25 juli 19 kl. 05:52

Frykter nedtur i boligmarkedet

Et stort tilbud av boliger kan føre til et svakt siste halvår av 2019.
Det sier analytiker i DNB Markets, Simen Mortensen til Finansavisen.
Mens boligprisene har holdt seg stabile, har det vært en betydelig økning i antall boliger til salgs.
Risikoen er stor for et svakt boligmarked til høsten, sier Mortensen..
Les mer på P4


Les mer om:
DNB Markets, Mortensen, Finansavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, nedturi , boligmarkedet
P4 - 20 mai 19 kl. 13:38

Vil hjelpe flere inn på boligmarkedet

- Det er på høy tid at boligmarkedet tilpasses så unge kan komme inn på boligmarkedet. Det sier byutviklingsråd Hanna Marcussen i Oslo kommune. I løpet av de neste årene skal Oslo kommune teste ut ulike løsninger som skal gjøre det lettere for unge og lavtlønte å komme inn på boligmareldet..

NRK - 17 mars 20 kl. 13:13

Aktiviteten faller i boligmarkedet

Eiendom Norge melder om færre salg og fallende priser og prisantydninger i boligmarkedet de siste dagene. Sammen med Eiendomsverdi har analysert omsetningstallene så langt i mars for å undersøke hvordan viruskrisen har truffet boligmarkedet..

P4 - 03 juni 20 kl. 13:12

Spår store regionale ulikheter i boligmarkedet

Det vil bli store regionale forskjeller i prisutviklingen i boligmarkedet de neste fire årene. Det viser nye prognoser fra Samfunnsøkonomisk analyse - som tar utgangspunkt i at det ikke kommer en ny stor oppblomstring av koronapandemien. Boligmarkedet har kommet seg godt gjennom krisen til nå, sier sjeføkonom Andreas Benedictow:.

P4 - 05 juni 20 kl. 07:16

Nå inntar investorene boligmarkedet

Flere investorer kommer til å gå inn i boligmarkedet nå. Det tror administererende direktør i Eiendom Norge Henning Lauridsen. Lave renter gjør boligmarkedet attraktivt for mange - også de som vil bygge eller investere.

P4 - 05 aug. 20 kl. 07:50

– Juli kan bli rekordmåned i boligmarkedet

– Juli kan bli en rekordmåned for boligmarkedet. Det sier leder i Norges eiendomsmeglerforbund, Carl Geving. I dag legges den månedlige prisstatistikken fra Eiendom Norge frem, og forventningene er høye i forkant.

E24 - 10 aug. 20 kl. 14:17

Kronikk: Boligmarkedet hjelper norsk økonomi ut av krisen

Boligen har stor betydning i de fleste husholdningenes privatøkonomi, og boligmarkedet er viktig for norsk økonomi. Boligmarkedet ser ut til å komme styrket ut av koronakrisen. Det er et gledelig paradoks i norsk økonomi..

P4 - 12 mars 20 kl. 23:05

Frykter boligsalget faller

Flere eiendomsmeglere frykter koronaviruset skal ramme boligmarkedet. Enn så lange er det små endringer, men eindomsmeglerfirmaer har merket at snittet på antallet visninger er litt lavere, melder Finansavisen. De er bekymret for at det kun er stille før stormen, da generell økonomisk usikkerhet påvirker boligmarkedet..

NRK - 12 mai 20 kl. 05:58

Verste nedtur på 300 år

Storbritannias sentralbank sier koronakrisen er verste nedtur på over 300 år. Man må tilbake til vinteren 1709 for å finne en økonomisk nedtur ligner på koronakrisen..

Aftenposten - 22 mai 19 kl. 10:28

Frykter at byrådets planer for boligmarkedet vil presse opp prisene

Høyretopp Eirik Lae Solberg er bekymret for om kommunen blir en betydelig aktør i boligmarkedet i Oslo..

P4 - 15 mars 20 kl. 11:46

- Uansvarlig å hause opp boligprisfall nå

Det er uansvarlig å hause opp boligprisfall og fare for krakk i boligmarkedet i den krisen vi står i nå. Det sier administrerende direktør i Norsk Eiendomsmeglerforbund, Carl O. Geving.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Store forsinkelser på T-banen

Det er store forsinkelser på samtlige T-banelinjer i Oslo etter en vekselfeil på Tøyen stasjon. Problemet oppsto litt etter klokken ni og har ført til store forsinkelser i trafikken. Sporveien opplyser til P4-nyhetene for kort tid siden at trafikken nå er i gang igjen..

P4 - 45 minutter siden

Full stans i t-banetrafikken

Det er full stans på alle T-banelinjer i Oslo på grunn av en vekselfeil på Tøyen stasjon. Problemet oppsto litt etter klokken ni og fører til ekstra store forsinkelser i trafikken. På grunn av den pågående busstreiken er det nå trikken det eneste kollektivtilbudet for de reisende i Oslo akkurat nå..

P4 - 45 minutter siden

Sjåfør siktet etter påkjørsel i Alta

En sjåfør i 20-årene er siktet for uaktsom kjøring etter at en 12 år gammel gutt ble påkjørt to ganger i Alta i morges. Gutten ble først truffet av en bil i et fotgjengerfelt og havnet i motsatt kjørefelt, der han ble truffet av en annen bil. Politiet har beslaglagt førerkort til sjåføren, skriver iFinnmark.

P4 - 19 timer siden

SMK: - Ble ikke varslet

Arbeiderpartiet krever svar fra statsminister Erna Solberg etter nye opplysninger i Bertheussen-saken i dag. Da forklarte tidligere beredskapsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde seg i Oslo tingrett. Hun sa at hun syntes Laila Bertheussen reagerte mistenkelig rolig på de angivelige truslene mot henne og samboer Tor Mikkel Wara .

P4 - 1 time siden

13 Bama-ansatte koronasmittet

Ytterligere seks ansatte ved Bamas avdeling på salatfabrikken på Lierstranda har fått påvist koronasmitte. Dermed har nå totalt 13 ansatte blitt smittet. Produksjonen ved fabrikken er stengt med, og kan føre til mangel på kuttede salater og grønnsaksblandinger i hele landet, melder Drammens Tidende.

P4 - 1 time siden

Trump sier han ber for politibetjenter

Donald Trump sier han ber for de to politibetjentene som ble skutt i byen Lousville i Kentucky i natt. Det oppsto i natt voldelige demonstrasjoner etter nyheten om at politimannen som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, ikke blir tiltalt for drapet. Den amerikanske presidenten sier han står klar til å bistå lokalmyndighetene i Kentucky dersom opptøyene fortsetter.

P4 - 1 time siden

Forlag ilegges gigantbøter

Fem forlag får nå bøter på til sammen 502 millioner kroner for brudd på konkurranseloven. Ifølge Konkurransetilsynet har Cappelen Damm, Forlagshuset Vigmostad & Bjørke, Gyldendal og Aschehoug delt fremtidige bokpriser og utgivelsestidspunkt med hverandre. Gyldendal skriver i en børsmelding at de ikke er enige i tilsynets vurdering..

P4 - 1 time siden

Styringsrenta endres ikke

Styringsrenta blir liggende på null prosent. Det viser den ferske rentebeslutningen fra Norges Bank. Styringsrenta ble satt til null prosent i mai og sentralbanken viser til at det vil ta tid før produksjon og sysselsetting er på nivåene fra før koronapandemien..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på T-banen i Oslo

Det er forsinkelser på samtlige linjer på T-banen i Oslo etter problemer med en sporveksel ved Tøyen stasjon. Sporveien sier problemer fører til dels store forsinkelser vestover gjennom sentrum,.

P4 - 1 time siden

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg

Åtte av ti unge mener de har alt de ønsker seg. Det viser den ferske Ungdata-rapporten fra Oslo Met. Selv om de aller fleste unge i undersøkelsen oppgir at de er fornøyde med livene sine sier også 21 prosent av unge på videregående at de har psykiske helseplager..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt