NRK > Nyheter

Tirsdag, 26 Januar, 12:17

NRK - 11 okt. 20 kl. 16:26

Frykter harde koronatiltak

Folk i Nord-England frykter svært strenge tiltak når regjeringen mandag kommer med nye koronaregler for den hardt rammede landsdelen. Mulige tiltak vil bli stenging av puber og å nekte folk fra forskjellige husstander å omgås, skriver The Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-England, The Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, harde, koronatiltak
P4 - 07 okt. 20 kl. 11:55

Setter av penger til koronatiltak

Regjeringen setter av 25 milliarder kroner til flere koronatiltak. Blant annet vil de bruke 1,1 milliarder kroner på et beredskapslager med kritiske legemidler i primær- og spesialisthelsetjenesten. Det vil også bli satt av to milliarder kroner til kollektivtrafikken for å kompensere for tapte billettinntekter..

NRK - 23 okt. 20 kl. 15:57

Varsler flere koronatiltak i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen varsler pressekonferanse om flere koronatiltak i Oslo på mandag. Han er bekymret over smitteøkningen i hovedstaden..

P4 - 23 okt. 20 kl. 16:05

Varsler nye koronatiltak i Oslo

Byrådet i Oslo varsler nye koronatiltak for å slå ned smitten i hovedstaden førstkommende mandag. Til NRK sier byrådsleder Raymond Johansen at de ønsker å redusere kontakten mellom folk, og sørge for at alle holder en meters avstand. Siden i sommer har hovedstaden slitt med smitteøkning.

NRK - 13 nov. 20 kl. 13:09

– Må være forberedt på koronatiltak

Helseminister Bent Høie sier at utviklingen har gått i en så negativ retning at vi må forberede oss på at det kan bli koronatiltak gjennom julen..

NRK - 16 nov. 20 kl. 14:34

Strengere koronatiltak i Sverige

Sveriges statsminister Stefan Löfven forteller i dag at det innføres strengere koronatiltak i Sverige nå. Ikke flere enn åtte personer får samles..

Aftenposten - 28 nov. 20 kl. 17:08

Engasjerte deltakere markerte misnøye med koronatiltak i Oslo

Flere hundre mennesker møtte opp i Oslo sentrum lørdag ettermiddag for å vise sin misnøye med myndighetenes koronatiltak..

NRK - 28 nov. 20 kl. 17:20

Demonstrasjon mot koronatiltak

Flere hundre mennesker møtte opp i Oslo sentrum lørdag ettermiddag for å vise sin misnøye med myndighetenes koronatiltak, melder NTB. Ifølge politiet var det rundt 300 deltakere foran Stortinget klokka 16 lørdag..

NRK - 28 des. 20 kl. 20:12

Innfører strenge koronatiltak

Kommuneoverlegene i Hitra og Frøya i Trøndelag har besluttet å hasteinnføre strengere koronatiltak fra mandag klokka 23 for å begrense smitten i øyregionen. Blant annet skal alle kun ha maksimalt fem nærkontakter, skriver kommunene..

NRK - 18 jan. 21 kl. 06:31

Få koronatiltak mot innvandrere

Det er bare gjennomført 2 koronatiltak rettet mot innvandrere, av i alt 29 tiltak som ble foreslått i desember. Det skriver Klassekampen. Diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm sier dette kan sees på som diskriminering og at beredskapen har sviktet i arbeidet med å få ut informasjon raskt til alle deler av befolkningen..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 11:22

I dag kommer regjeringen med nye koronatiltak. Her er anbefalingene fra Helsedirektoratet og FHI.

I dag kommer regjeringen med nye koronatiltak. Her er anbefalingene fra Helsedirektoratet og FHI..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mutert virus trolig i Øvre Eiker

Tre personer i Øvre Eiker er trolig smittet med den britiske mutasjonen av covid-19. En av disse har blitt smittet av en nærkontakt som bor i Nordre Follo. Personen i Nordre Follo har nylig fått bekreftet smitte med den britiske mutasjonen..

NRK - 5 minutter siden

Færre innlagde med covid-19

Det var tysdag 122 personar som er innlagde med covid-19 på norske sjukehus. Det er 13 færre enn dagen før, viser oversikta til Helsedirektoratet. 22 av pasientane får behandling med respirator.

NRK - 15 minutter siden

Trakk kniv mot butikkansatt

Politiet søker etter en person som skal ha trukket kniv mot en ansatt på kjøpesenteret PP-senteret i Porsgrunn. Ingen personer er skadet. I tillegg til gjerningspersonen, søker politiet også etter andre involverte.

NRK - 30 minutter siden

VG: Avlyser militærøvelse

Militærøvelsen Joint Viking 2021 i Troms i mars vil ikke ikke gjennomført som planlagt, ifølge opplysninger VG har fått. Om lag 3000 utenlandske soldater er nå på plass i Nord-Norge og skulle delta i øvelsen sammen med om lag 7 000 norske soldater..

NRK - 30 minutter siden

Leivningane på Karmøy obdusert

For ei tid tilbake blei det funne leivningar av eit barn, i ein redningsvest med ein kjeledress inni, i sjøen på Karmøy. Obduksjonsrapporten viser at barnet truleg døydde av drukning. Identiteten til barnet er ikkje klarlagt..

NRK - 1 time siden

Millionbeløp til Weinstein-ofre

I et konkursoppgjør har over 50 personer som har anklaget Harvey Weinstein for seksualforbrytelser, fått til sammen ca. 145 millioner kroner, ifølge BBC. Utbetalingen kommer fra oppløsningen av selskapet Weinstein Co, som erklærte seg konkurs i 2018..

NRK - 1 time siden

Million smittetilfeller i Indonesia

Indonesia har bikket en million registrerte koronatilfeller og nesten 29.000 dødsfall siden pandemien startet, melder AFP. En indonesisk epidemiolog tror likevel det har vært langt flere tilfeller på grunn av den lave andelen testing i landet..

NRK - 1 time siden

Stordalen selger luksushotell

Petter Stordalen selger sitt femstjernershotell Skt. Petri i København til en amerikansk hotellinvestor, ifølge Dagens Næringsliv. Verdien på salget skal være opptil 1,5 milliarder kroner.

NRK - 1 time siden

Helse Bergen: R-tallet nede i 0,5

Helse Bergen melder at det såkalte R-tallet nå er nede i 0,5. Sist uke ble tallet beregnet til å være 0,8. Fire pasienter er innlagt med covid-19, det samme som i går.

NRK - 1 time siden

Fregatt-saka: Rettssak utsett

Rettsaken etter kollisjonen mellom fregatten KNM «Helge Ingstad» og tankskipet Sola TS, er utsett på nytt, til 3. mai. Staten har saksøkt reiarlaget Twitt Navigation Limited.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt