P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:28

P4 - 10 Jul 19 kl. 11:56

Frykter høye forsikringspriser skal redusere elbil-salget

Elbil-foreningen frykter nå at høye forsikringspriser skal redusere elbil-salget.
I dag ble det kjent at forsikringsselskapet Protector dobler forsikringsprisene på elbiler, blant annet på grunn av kostbare reparasjoner.
Leder for fag og rådgivning i Elbil-foreningen, Erik Lorentzen, sier de skal følge prisutviklingen nøye..
Les mer på P4


Les mer om:
Protector, Elbil, Lorentzen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, høye, forsikringspriser, skal, redusere, elbil-salget
Hegnar.no - 17 May 19 kl. 07:22

Boligselgere frykter kjøperne

Nærmere halvparten av dem som skal selge bolig frykter konflikt med kjøper..

P4 - 10 Jul 19 kl. 09:29

Dobler forsikringspriser på elbiler

Forsikringsselskapet Protector mer enn dobler forsikringsprisene på elbiler. Bilene har en skadefrekvens som er nesten 50 prosent høyere enn fossilbiler. I tillegg er skadene rundt 35 prosent dyrere å reparere på elbiler.

P4 - 25 Nov 19 kl. 05:42

Frykter utryddelse av koalaer

De kraftige skogbrannene som herjer i Australia skal ha drept over 1000 koalabjørner. The Australian Koala Foundation frykter nå at tørske og branner skal utrydde dyrene, skriver Forbes. Organisasjonen mener også at 80 prosent av levestedene til koalaen er ødelagt..

P4 - 18 Aug 19 kl. 19:19

Frykter skisse vil bidra til mer trafikk

Venstre har sagt nei til bompengeskissen fordi de frykter den vil bidra til trafikkvekst. I skissen skal det være enighet om å øke kollektivsatsingen, men også redusere bompengebelastningen med fem milliarder de neste årene. Venstre frykter ifølge NRK at det vil bidra til mer biltrafikk, og dermed være i strid med Granavold-plattformen og nullvekstmålet..

Dagbladet - 28 Mar 19 kl. 01:56

Drepte lederen. Nå frykter de mafiaens hevn

Nå frykter forsvareren at både siktede Anthony Comello og hans familie skal bli utsatt for en hevnaksjon..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 21:09

Frykter reformgrep kan gi nytt bomsjokk

Regjeringen har bestemt at private selskaper skal ta over innkrevingen av bompenger fra og med neste sommer. Ap frykter det vil øke regninga for bilistene..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

NRK - 20 Mar 19 kl. 23:50

Datatilsynet frykter polarisering

Datatilsynet frykter at mikromålrettet innhold rettet mot norske velgere skal føre til økt polarisering. Det sier fagdirektør Catharina Nes. Nå skal de kartlegge hvordan norske partier bruker teknologien..

NRK - 30 Sep 19 kl. 10:15

Frykter kraftinntekter forsvinner

En av landets rikeste kommuner frykter at seks av ti kroner kan forsvinne når skatt på vannkraft skal vurderes på nytt..

Dagbladet - 07 May 19 kl. 17:22

Avslørte Amazon-skandalen - nå frykter CIA og PST for livet hans

CIA og PST frykter at Iyad El-Baghdadi (41) som bor i Oslo skal bli tatt livet av..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 1 time siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 2 timer siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..

P4 - 2 timer siden

Tre ungdommer pågrepet etter ran

Tre ungdommer er pågrepet etter at to menn ble slått ned og ranet i Trondheim sentrum i natt. En mann opplyste at han hadde blitt slått med en stein, begge blødde fra hodet etter hendelsen. Guttene er mellom 15 og 18 år, melder Adresseavisen, og de er kjenninger av politiet..

P4 - 3 timer siden

Tror norsk student blir løslatt mandag

Den norske studenten som sitter fengslet i Japan blir kanskje løslatt i morgen. Det sier hennes japanske advokat til Dagbladet. Hun er mistenkt for å ha fått tilsendt en pakke med narkotika, og har vært fengslet siden 20.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt