P4 > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:30

P4 - 27 Nov 19 kl. 23:12

Frykter fortsatt milliontap

Norges Pelsdyralslag frykter fortsatt milliontap for bønder når næringen legges ned.
Regjeringen opplyste i dag at de har endret på kompensasjonsordningen så flere oppdrettere kommer bedre ut.
Men Pelsdyralslaget er ikke imponert og sier systemet vil slå fryktelig skjevt ut og at tapene vil bli katastrofale..
Les mer på P4


Les mer om:
Pelsdyralslag, Pelsdyralslaget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykterfortsatt , milliontap
Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 12:40

Rosecupen kan ryke – MHK frykter milliontap

Det er ventet om lag 1500 deltagere til cupen om drøye fem uker. Blir forbudet opprettholdt, frykter klubben konsekvensene om cupen ikke kan flyttes..

VG - 19 Mar 20 kl. 12:23

Milliontap for langrenn: Frykter massekutt i landslaget

De økonomiske konsekvensene av coronaviruset gjør at fem langrennsløpere kan miste landslagsplassen kommende sesong. Minst..

VG - 25 Sep 19 kl. 04:14

Hundretusener fortsatt rammet av Thomas Cook-konkurs: – Veldig forvirrende

MALLORCA (VG) Flere hundre tusen turister er fortsatt strandet etter at Thomas Cook gikk konkurs. Myndighetene i en rekke land sitter i krisemøter, og frykter milliontap for turistnæringen..

P4 - 29 Nov 19 kl. 07:23

Mulig omkamp om pels-kompensasjon

Frp åpner for ny omkamp om kompensasjonen til pelsdyrbøndene. Onsdag ble det klart at regjeringen setter av minst 800 millioner kroner til pelsdyrbøndene som må legge ned driften når næringen avvikles. Næringen selv frykter fremdeles milliontap, og Frps Morten Ørsal Johansen er heller ikke fornøyd.

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 13:49

Oilers permitterer alle spillere og ansatte: – Det er helt forferdelig

Tar drastiske grep for å begrense milliontap. Håper å være tilbake i normal drift 1. mai..

E24 - 16 Feb 20 kl. 18:36

Leverandør venter milliontap som følge av Gresvig-konkurs

Pris er det eneste som har vært av betydning i sportsbransjen. Fremover må det bli fokus på fag, slår Brav-sjef Åge Skinstad fast..

P4 - 21 Mar 20 kl. 21:10

Frykter hamstring gir dyrere mat

FN frykter at all hamstringen nå på grunn av koronakrisen vil føre til dyrere mat. Matproduksjonen går som normalt og det er i følge FNs mat- og landbruksorganisasjon rikelig med forsyninger. Men de frykter panikkjøp fra store importører potensielt kan ende i en global krise, melder Reuters..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 17:51

Oilers blør økonomisk etter avlysning: – Det er vår viktigste inntektskilde

Ishockeysesongen er historie etter at Norges Ishockeyforbund onsdag avlyste NM-sluttspillet. Nå sitter klubbene igjen med milliontap. Også i DNB Arena..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 18:33

Klubben blør, men deler likevel med de svakeste i samfunnet

Koronakrisen påfører Sandnes Ulf Toppfotball milliontap, likevel deler de lyseblå den mest verdifulle reklameplassen på drakten med de svakest stilte i byen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Viruset kom til New York fra Europa

Koronaviruset i New York kan ha sirkulert i byen fra midten av februar og kom trolig dit fra reisende fra Europa. Det viser nye studier, skriver The New York Times. Forskerne bak studien mener den skjulte spredningen kunne ha blitt oppdaget med mer testing..

P4 - 45 minutter siden

6.160 koronatilfeller i Norge

Antall personer som får påvist korona i Norge øker noe. Det siste døgnet er det registrert 150 nye tilfeller. I går var tallet 147 og 105 på tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

P4 - 45 minutter siden

Pågrepet etter trusler med våpen

Tre menn i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka i Oslo i natt. Flere oppfattet situasjonen som alvorlig, opplyser politiet. Det ble funnet et replikavåpen i området der de tre ble pågrepet og politiet tror at dette våpenet trolig ble kastet vekk da patruljen nærmet seg..

P4 - 45 minutter siden

Korona-app kommer over påske

Folkehelseinstituttets nye app, som skal hjelpe med å spore opp dem som kan være smittet av koronaviruset, skal være klar over påske. Appen skal, basert på bevegelsene til brukeren, gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter, opplyser FHI til NTB. Av hensyn til personvern får man ikke vite hvor og når på dagen man møtte den smittede..

P4 - 45 minutter siden

Solberg forsvarte WHO

Statsminister Erna Solberg forsvarte Verdens Helseorganisasjon i et intervju med CNN i går kveld. Solberg ga en statusrapport om smittespredningen i Norge og fortalte at skoler og barnehager vil åpne opp igjen etter påske. Hun er uenig med Donald Trump og mener WHO må styrkes i fremtiden..

P4 - 9 timer siden

Over 14.000 døde i USA

Over 14.000 personer er nå døde som følge av koronaviruset i USA. Det viser ferske tall fra John Hopkins University, som kommer med sin daglige rapport.

P4 - 9 timer siden

Frykter unge skremmes vekk fra studier

Flerer frykter nå at koronakrisen vil skremme unge bort fra studier. 15. april er det søknadsfrist for høyere utdanning i Norge.

P4 - 10 timer siden

Våpenhvile i Jemen

Den saudiledede koalisjonen som kriger mot Houthi-bevegelsen i Jemen, sier de vil kunngjøre en våpenhvile ved midnatt, opplyser kilder til Reuters. I følge kildene skal våpenhvilen tre i kraft i morgen. Partene skal ha blitt enige om å legge ned våpnene for å unngå koronavirus i Jemen, som foreløpig ikke har noen registrerte smittetilfeller..

P4 - 9 timer siden

Anslår boligprisfall på åtte prosent

Arbeidsgiverforeningen NHO anslår at boligprisene kommer til å falle åtte prosent i år som følge av koronaviruset. Først i 2022 vil boligprisene begynne å hente seg inn igjen etter krisen, det kommer frem i en fersk analyse som viser hvordan krisen vil påvirke Norge i årene som kommer. I følge modellene vil boligprisene falle fire prosent neste år skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 10 timer siden

Frankrike forlenger tiltakene

For andre gang forlenger Frankrike koronatiltakene i landet for å hindre smitten i å spre seg. Denne gangen er tiltakene forlenget på ubestemt tid. I tillegg strammer landet ytterligere til blant annet med krav om innreisetillatelse for alle som krysser grensen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt