P4 > Nyheter

Monday, 17 December, 03:10

P4 - 18 Oct 17 kl. 06:21

Frykter for postleveringen i distriktene

Posten frykter for postleveringen i distriktene.
Regjeringen foreslår å bevilge 165 millioner for å sikre post fem dager i uken, men det er en halv milliard mindre enn det faktisk koster, ifølge konsernsjef Tone Wille i Posten.
Dersom det ikke tas grep utelukker ikke konsernsjefen at de må kutte i antall dager med postlevering, skriver Nationen.
Samferdelsderpartementet sier de vil vurdere saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Tone Wille, Posten, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, for, postleveringeni , distriktene
VG - 22 Jan 18 kl. 08:41

Frykter legeflukt fra distriktene

Snart må alle legevakter ha minst én lege på jobb med spesialisering i allmennmedisin til en hver tid. Det kan svekke helsetjenesten i distriktene, mener Kommunenes Sentralforbund..

P4 - 07 Jul 17 kl. 06:54

Vil ha flere elbiler ut i distriktene

Skal bilparken i distriktene elektrifiseres må avgiftsfordelene også gjelde etter 2020. Det mener NAF. Til Nationen påpeker organisasjonen at det først nå el-biler begynner å bli interessant for folk ute i distriktene på grunn av økt rekkevidde og trekkraft.

NRK - 27 Jul 17 kl. 07:12

Distriktene får dyrere drikkevann

Vann- og avløpsanleggene må oppgraderes for 280 milliarder kroner, i følge en rapport fra Norsk Vann. Det kan bety en høyere vannavgift, særlig i distriktene..

Dagbladet - 15 Jan 18 kl. 04:29

NAF: – Økt dieselavgift urettferdig for distriktene

Dersom den blågrønne regjeringen setter opp dieselavgiften, vil det slå urettferdig ut for distriktene, mener NAF..

Hegnar.no - 03 Aug 17 kl. 14:15

Frykter mangel på eksklusiv te

Uro i te-distriktene i India kan føre til mangel på den populære Darjeeling-teen..

Aftenposten - 15 Sep 17 kl. 21:30

Notert: Hvordan få oss unge og nyutdannede hjem til distriktene

Jeg spurte vennene mine hvorfor bare tre av 13 har flyttet tilbake til distriktene. Her er det de svarte..

P4 - 06 Sep 17 kl. 07:44

NAF: - Uholdbar reisetid med kollektivt i distriktene

Én av tre folk i distriktene får 90 minutter lengre reisetid hvis de velger kollektivt. Det viser en undersøkelse gjort av NAF. Samtidig må nærmere 30 prosent reise i opp over 45 minutter.

Dagbladet - 04 Aug 17 kl. 05:58

Vil tvinge fylkene til å gi elever fritt skolevalg

Hvis Høyre vinner valget, skal de tvinge alle norske fylker til å innføre full valgfrihet for videregående elever. Fylkesordfører frykter skolenedleggelser i distriktene..

E24 - 15 Jan 18 kl. 06:19

NAF: – Økt dieselavgift urettferdig for distriktene

Dersom den blågrønne regjeringen setter opp dieselavgiften, vil det slå urettferdig ut for distriktene, mener NAF..

VG - 17 Jul 18 kl. 09:22

Kraftig aldring i distriktene kan gi økte forskjeller

Små kommuner ute i distriktene vil oppleve den kraftigste aldringen framover. Eldres helse og levekår vil derfor variere mye mellom by og land..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt