P4 > Nyheter

Tuesday, 20 March, 22:07

P4 - 18 Oct 17 kl. 06:21

Frykter for postleveringen i distriktene

Posten frykter for postleveringen i distriktene.
Regjeringen foreslår å bevilge 165 millioner for å sikre post fem dager i uken, men det er en halv milliard mindre enn det faktisk koster, ifølge konsernsjef Tone Wille i Posten.
Dersom det ikke tas grep utelukker ikke konsernsjefen at de må kutte i antall dager med postlevering, skriver Nationen.
Samferdelsderpartementet sier de vil vurdere saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Tone Wille, Posten, Nationen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, for, postleveringeni , distriktene
VG - 22 Jan 18 kl. 08:41

Frykter legeflukt fra distriktene

Snart må alle legevakter ha minst én lege på jobb med spesialisering i allmennmedisin til en hver tid. Det kan svekke helsetjenesten i distriktene, mener Kommunenes Sentralforbund..

P4 - 07 Jul 17 kl. 06:54

Vil ha flere elbiler ut i distriktene

Skal bilparken i distriktene elektrifiseres må avgiftsfordelene også gjelde etter 2020. Det mener NAF. Til Nationen påpeker organisasjonen at det først nå el-biler begynner å bli interessant for folk ute i distriktene på grunn av økt rekkevidde og trekkraft.

NRK - 27 Jul 17 kl. 07:12

Distriktene får dyrere drikkevann

Vann- og avløpsanleggene må oppgraderes for 280 milliarder kroner, i følge en rapport fra Norsk Vann. Det kan bety en høyere vannavgift, særlig i distriktene..

Dagbladet - 15 Jan 18 kl. 04:29

NAF: – Økt dieselavgift urettferdig for distriktene

Dersom den blågrønne regjeringen setter opp dieselavgiften, vil det slå urettferdig ut for distriktene, mener NAF..

Hegnar.no - 03 Aug 17 kl. 14:15

Frykter mangel på eksklusiv te

Uro i te-distriktene i India kan føre til mangel på den populære Darjeeling-teen..

Aftenposten - 15 Sep 17 kl. 21:30

Notert: Hvordan få oss unge og nyutdannede hjem til distriktene

Jeg spurte vennene mine hvorfor bare tre av 13 har flyttet tilbake til distriktene. Her er det de svarte..

P4 - 06 Sep 17 kl. 07:44

NAF: - Uholdbar reisetid med kollektivt i distriktene

Én av tre folk i distriktene får 90 minutter lengre reisetid hvis de velger kollektivt. Det viser en undersøkelse gjort av NAF. Samtidig må nærmere 30 prosent reise i opp over 45 minutter.

Dagbladet - 04 Aug 17 kl. 05:58

Vil tvinge fylkene til å gi elever fritt skolevalg

Hvis Høyre vinner valget, skal de tvinge alle norske fylker til å innføre full valgfrihet for videregående elever. Fylkesordfører frykter skolenedleggelser i distriktene..

E24 - 15 Jan 18 kl. 06:19

NAF: – Økt dieselavgift urettferdig for distriktene

Dersom den blågrønne regjeringen setter opp dieselavgiften, vil det slå urettferdig ut for distriktene, mener NAF..

VG - 11 Feb 18 kl. 19:09

2344 nye ansatte i politiet med Høyre/Frp-regjering

Halvparten av de nye ansatte er politifolk ute i distriktene. Politiets Fellesforbund advarer om at kassene i distriktene er bunnskrapte og sier flere ansettelser må til..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

To pågrepet etter ran i Oslo

To personer er pågrepet etter at en person ble ranet på Majorstuen i Oslo i kveld. Den fornærmede er fysisk uskadet. De to ble pågrepet i det de stakk fra regningen på et serveringssted, hvor de også skal ha kranglet med betjeningen..

P4 - 1 time siden

Fremskrittspartiet med sensasjonsmåling

Fremskrittspartiet gjør et sensasjonelt byks i en fersk meningsmåling Kantar TNS har gjort for TV2. Partiet får hele 20,6 prosents oppslutning, noe som er 9,8 prosentpoeng høyere sammenlignet med en måling for få uker siden. Høyre går mest tilbake på målingen med 3,3 prosentpoeng til 26, mens Arbeiderpartiet står på stedet hvil med 23,6 prosent..

P4 - 1 time siden

FrP åpen for å ta KrF inn i regjeringen

FrP er åpen for å ta KrF inn i regjeringen til tross for at de i dag bidro til å felle justisminister Sylvi Listhaug. FrP-leder Siv Jensen sier til VG at de ønsker å søke samarbeid med KrF fordi det er bra for borgerlig side, og kan hindre Ap regjeringsmakt. Men hun påpeker at KrF da må vike i visse saker, og samtidig vise at de er klar for et samarbeid.

P4 - 1 time siden

Bombetiltalt dømt til ett års fengsel

Den 18 år gamle mannen som ble pågrepet med en improvisert sprenglanding på Grønland i Oslo i fjor er i Borgarting lagmannsrett dømt til ett års betinget fengsel. Dermed går PST på et kraftig nederlag etter at de anket dommen på ni måneders ubetinget fengsel i tingretten. PST har fått medhold i at det dreide seg om en terrorlignende handling, men straffen reduseres på grunn av den tiltaltes unge alder..

P4 - 2 timer siden

Razziaer mot Volkswagen og BMW

I Tyskland har påtalemyndigheten i dag gjennomført nye razzier mot hovedkontorene til de to bilgigantene Volkswagen og BMW. Razziaene gjelder blant annet mistanke om juks med utslippsdata, men skal ikke være knyttet til diesel-skandalen fra i fjor..

P4 - 2 timer siden

- Jeg har blitt forsøkt stanset i lengre tid

Sylvi Listhaug gjentar igjen påstanden om at hun har blitt forsøkt stanset av opposisjonen i lengre tid. I et intervju med Dagsrevyen i kveld, sier den avgåtte justisministeren at Jonas Gahr Støre, og flere andre politikere, har forsøkt å kneble henne fordi de ikke liker formen hennes. Listhaug sier hun nå er klar for kamp som stortingsrepresentant, og at hun ser spesielt frem til tøffe debatter med Ap-lederen..

P4 - 2 timer siden

Dømt for dødsfall men slipper straff

Et foreldrepar fra Bergen er dømt for uaktsomt drap på sin to år gamle sønn etter at han fikk i seg tabletter som bruker som erstatning for heroin. Den lille gutten døde kort tid etter at han fikk i seg tablettene, som faren brukte. Likevel slipper foreldrene straff, fordi tingretten mener det ville påført foreldrene en urimelig tilleggsbelastning..

P4 - 3 timer siden

Moxnes: En seier for den tause majoritet

- Sylvi Listhaugs avgang er en seier for majoriteten, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som fremmet forslaget om mistillit mot justisministeren. Han sier videre at de høyreradikale vil møte hard motstand framover..

P4 - 3 timer siden

23 russiske diplomater har forlatt Storbritannia

De 23 russiske diplomatene som ble utvist fra Storbritannia i kjølvannet av nervegiftsaken i Salisbury, har nå forlatt landet. Det melder Sky News. Forholdet mellom de to landene er i krise, etter at Storbritannia anklaget Russland for giftangrepet på en russisk eks-spion og hans datter.

P4 - 3 timer siden

100.000 syrere fanget i Afrin

Rundt 100.000 syrere sitter fanget i den krigsherjede Afrin-regionen i Syria mens kampene mellom tyrkiske styrker og YPG-miltsen fortsetter. Det melder FN.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt