NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:25

NRK - 10 Jan 19 kl. 19:00

Frykter for drikkevannet

Mattilsynet er bekymret for at folk kan bli syke på grunn av utslippet fra det nedbrente renseanlegget på Skreia i Østre Toten. Mattilsynet sier at de som har privat drikkevannsforsyning fra Mjøsa må være forsiktige, melder Ringsaker Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skreia, Toten, Mjøsa, Ringsaker Blad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, for, drikkevannet
NRK - 14 Dec 18 kl. 06:59

Gruveulykke i India

Indisk politi frykter at 13 mennesker er døde, etter at en ulovlig kullgruve i I Meghalaya frykter ble fylt med vann. Gruvedrift ble forbudt i området i 2014 fordi drikkevannet forurenses, men ulovlig gruvedrift forekommer likevel flere steder..

NRK - 12 Dec 18 kl. 06:38

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

Hegnar.no - 22 Jan 19 kl. 11:23

Hermanrud frykter børskrakk

Strategen frykter for boligprisene også..

Dagbladet - 16 Oct 18 kl. 10:39

Stephen Hawking frykter «supermennesker» i ny bok

Fysikeren frykter at menneskets fristelse til å tukle med eget DNA kan ødelegge for resten av menneskeheten..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 21:50

Frykter at Frp-samarbeid vil ødelegge KrF

Odd Anders With frykter at KrF kan gå dukken i regjeringssamarbeid med Frp. «Drivkraft» skal være nødhavn og ladestasjon for «røde» KrF-sjeler i og utenfor partiet, forklarer han..

Hegnar.no - 06 Oct 18 kl. 08:03

Bondeledere frykter klimakutt kan gi økt matimport

Landbruket må kutte kraftig i klimautslippene i årene som kommer. Bondetoppene frykter det kan føre til redusert matproduksjon og økt import..

Hegnar.no - 11 Oct 18 kl. 06:17

KrF-veteran frykter splittet parti

Tidligere leder i Nord-Trøndelag KrF, Johannes Sandstad, frykter kampen om partiets veivalg som nå pågår, skal føre til splittelse og tapt oppslutning..

Dagbladet - 23 Dec 18 kl. 07:15

Minst 222 døde i Indonesia - frykter flere tsunamier

Indonesiske myndigheter tror tsunamien skyldes undervannsskred etter et vulkanutbrudd. Nå frykter de nye utbrudd, og ber folk holde seg unna kysten..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 07:03

Frykter Støre setter Norge i revers

Erna Solberg sier hun har masse ugjort som statsminister. Hun frykter flere reformer vil ryke dersom Jonas Gahr Støre overtar og er urolig for pengebruken hans..

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 11:36

Frykter flere døde etter årets kraftigste uvær

To personer er bekreftet omkommet etter tyfonen Mangkhut på Filippinene. Myndighetene frykter at tallet vil stige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt