NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:01

NRK - 10 Jan 19 kl. 19:00

Frykter for drikkevannet

Mattilsynet er bekymret for at folk kan bli syke på grunn av utslippet fra det nedbrente renseanlegget på Skreia i Østre Toten. Mattilsynet sier at de som har privat drikkevannsforsyning fra Mjøsa må være forsiktige, melder Ringsaker Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skreia, Toten, Mjøsa, Ringsaker Blad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, for, drikkevannet
NRK - 14 Dec 18 kl. 06:59

Gruveulykke i India

Indisk politi frykter at 13 mennesker er døde, etter at en ulovlig kullgruve i I Meghalaya frykter ble fylt med vann. Gruvedrift ble forbudt i området i 2014 fordi drikkevannet forurenses, men ulovlig gruvedrift forekommer likevel flere steder..

NRK - 12 Dec 18 kl. 06:38

Vil verne om drikkevannskilder

Etter tidligere funn av ukjente sprøytemidler i drikkevannet i Danmark vil regjeringen nå forby sprøytemidler i nærheten av drikkevannskilder. – Her i landet skal vi kunne drikke vannet uten å være bekymret, sier Miljøministeren til DR Nyheter..

Dagbladet - 16 Oct 18 kl. 10:39

Stephen Hawking frykter «supermennesker» i ny bok

Fysikeren frykter at menneskets fristelse til å tukle med eget DNA kan ødelegge for resten av menneskeheten..

Hegnar.no - 06 Oct 18 kl. 08:03

Bondeledere frykter klimakutt kan gi økt matimport

Landbruket må kutte kraftig i klimautslippene i årene som kommer. Bondetoppene frykter det kan føre til redusert matproduksjon og økt import..

Hegnar.no - 11 Oct 18 kl. 06:17

KrF-veteran frykter splittet parti

Tidligere leder i Nord-Trøndelag KrF, Johannes Sandstad, frykter kampen om partiets veivalg som nå pågår, skal føre til splittelse og tapt oppslutning..

Dagbladet - 23 Dec 18 kl. 07:15

Minst 222 døde i Indonesia - frykter flere tsunamier

Indonesiske myndigheter tror tsunamien skyldes undervannsskred etter et vulkanutbrudd. Nå frykter de nye utbrudd, og ber folk holde seg unna kysten..

Dagbladet - 12 Oct 18 kl. 07:03

Frykter Støre setter Norge i revers

Erna Solberg sier hun har masse ugjort som statsminister. Hun frykter flere reformer vil ryke dersom Jonas Gahr Støre overtar og er urolig for pengebruken hans..

Hegnar.no - 16 Dec 18 kl. 08:34

Jemenitter frykter fredskollaps

Innbyggere i opprørskontrollerte Hodeida frykter at våpenhvilen mellom opprørerne og den saudiledede koalisjonen kan kollapse når som helst..

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 11:36

Frykter flere døde etter årets kraftigste uvær

To personer er bekreftet omkommet etter tyfonen Mangkhut på Filippinene. Myndighetene frykter at tallet vil stige..

Dagbladet - 13 Dec 18 kl. 13:34

Frykter det er for seint å unngå skrekkscenarioet: - Det er en dødsdom

Grønland beskrives som en sovende kjempe, som er i ferd med å våkne og skape kaos. Nå frykter forskere det er for seint å skru av vekkerklokka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 5 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt