P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:01

P4 - 15 Jan 20 kl. 06:13

Frykter fastlegeordningen kollapser

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener fastlegeordningen kan bryte sammen og etterlyser nå en plan fra regjeringen.
Flere rapporter de siste årene har pekt på at arbeidsoppgavene til fastlegene øker uten at man har tilført ressurser, melder NTB.
Støre, som denne denne uken er i Nord-Norge for å få en oppdatering om status for helsetjenestene i nord, kaller det en varslet krise..
Les mer på P4


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, NTB, Nord-Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, fastlegeordningen, kollapser
NRK - 07 Oct 19 kl. 10:25

Vil styrke fastlegeordningen

Regjeringen foreslår å bruke om lag 350 millioner kroner til å styrke og videreutvikle fastlegeordningen. De varsler flere tiltak for å styrke ordningen i en handlingsplan som skal komme våren 2020.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:10

Stillestående køer etter vannlekkasje på E39 i Bergen. Frykter veien kan kollapse.

Det er stillestående køer i hele bergensregionen etter at store mengder vann rant ut under veien og stengte E39 i Sandviken i Bergen. Politiet frykter at veien kollapser..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:10

Politiet: E39 kan kollapse etter stor vannlekkasje i Bergen

Store mengder vann har rent ut under E39 i Sandviken i Bergen. Politiet frykter at masser kan rase ut og at E39 kollapser. 58 personer er evakuert..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:10

Politiet: E39 kan kollapse etter stor vannlekkasje i Bergen

Store mengder vann har rent ut under E39 i Sandviken i Bergen. Politiet frykter at masser kan rase ut og at E39 kollapser. 58 personer er evakuert..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 19:00

Står fastlegeordningen for fall? | Ingvild Vatten Alsnes og Morten Munkvik

Vi må få praktisere det vi er utdannet til: Å være leger..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 8. november

Robotrobuste dommere og fastlegeordningen. Dette er dagens kortinnlegg..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 21:56

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

Dagbladet - 15 Jan 20 kl. 13:17

Immunforsvaret vårt kollapser

De dramatiske skogbrannene i Australia viser oss hvor skjøre vi og samfunnet vårt er når naturen rundt oss ikke lenger holder sin beskyttende hånd over oss..

VG - 02 Dec 19 kl. 10:25

En styrt kollaps

Hvorfor redder ikke Bent Høie fastlegeordningen? Hvorfor kjemper han ikke for en ordning som er der for både Jørgen Hattemaker og for kong Salomo?.

VG - 25 Oct 19 kl. 11:53

Helseministerens nye klær

Fastlegeordningen er i krise. Vi mangler 6000 sykepleiere i Norge. Sykehusene er kronisk underfinansiert og landets ordførere og rådmenn opplever en økt årlig overføring av oppgaver og pasienter fra sykehusene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder. Det skriver britiske The Guardian. Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.

P4 - 3 timer siden

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

P4 - 4 timer siden

USAs ambassade i Bagdad truffet

Flere raketter har truffet et område nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden har blitt utsatt for en rekke rakettangrep de siste ukene, og USA anklager en Iran-støttet millits for å stå bak flere av dem.

P4 - 4 timer siden

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 5 timer siden

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 5 timer siden

- Må fortelle om guttens sykdomsbilde

Regjeringen har ikke vært åpen nok om hvor syk den fem år gamle gutten til den IS-mistenkte kvinnen er. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Debatten i NRK i kveld. Støre reagerer på at gutten har blitt omtalt som antatt syk, og mener uklarheter vil føre til spekulasjoner og mange spørsmål.

P4 - 6 timer siden

Vil kutte antall statsråder

Høyre og Venstre vil kutte i antall statsråder etter regjeringsbruddet med FrP. Det hevder flere regjeringskilder til TV2. Trolig er det snakk om å kutte eldre- og folkehelseminister, og samfunnssikkerhetsminister-posten.

P4 - 6 timer siden

Får ikke lov til å kalle alkohol for nyheter

At Vinmonopolet selger alkoholvarer som nyheter, er ulovlig, og et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Det mener Helsedirektoratet. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter der ordet har blitt brukt, ifølge NTB.

P4 - 7 timer siden

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

P4 - 7 timer siden

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt