VG > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:50

VG - 21 Jun 18 kl. 05:18

Frykter dårligere eldreomsorg flere steder i Norge

Det blir stadig flere eldre i små kommuner i innlandet og i Nord-Norge. Nå frykter Helsedirektoratet at disse i fremtiden får det verre enn gamle som bor i byene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Norge, Helsedirektoratet, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, dårligere, eldreomsorg, flere, stederi , Norge
VG - 04 Jun 18 kl. 19:49

Frykter dårligere kirurger: – Ingen vil være pasient i den situasjonen

Nye kirurgkrav gjør at Legeforeningen frykter for pasientenes sikkerhet..

P4 - 17 Mar 18 kl. 21:13

Frykter dårligere trafikksikkerhet

Mye snø på veiene i vinter kan føre til dåreligere trafikksikkerhet på sommerveiene. Det frykter blant annet NAF. Brøytebudsjettene til mange kommuner er sprengt, og brøyting må betales med penger som skulle brukes til veivedlikehold om sommeren.

P4 - 27 Mar 18 kl. 16:40

Frykter flere snøskred i påsken

Røde Kors frykter det vil gå mange flere snøskred i påsken. Så langt i påsken har det gått flere skred flere steder i landet, og faren er stor for at det vil gå flere. Akkurat nå er det faregrad 4 i Vest-Finnmark, Nord-Troms og Lyngen, mens det er faregrad 3 i resten av landet.

NRK - 24 Jun 18 kl. 14:05

Frykter fyrverkerieksplosjon

Politiet frykter en eksplosjon i lokalene til Hattelands fyrverkeriproduksjon i Nedre Vats i Rogaland. Flere brannalarmer har gått i bygget som inneholder flere tonn med sprengstoff..

P4 - 10 Apr 18 kl. 05:48

Apotek frykter færre postdager

Apotekforeningen frykter pasienter må vente på medisinene sine om Posten legger om og kutter i antall dager de leverer ut post. Mange apotek leverer i dag varer direkte til personer som ikke har mulighet til gå til et apotek selv. Kjersti Toppe, helsepolitisk talsperson for Senterpartiet, reagerer og sier til Nationen at det siste vi trenger er dårligere beredskap for viktig medisin..

NRK - 06 Apr 18 kl. 17:09

Frykter flere drepte

Det er planlagt flere demonstrasjoner på Gazastripen fram til 15. mai, og Leger Uten Grenser frykter flere drepte og sårede. – Vi oppskalerer derfor den medisinske aktiviteten vår på Gazastripen, sier Marie-Elisabeth Ingres fra LUG til NTB..

Aftenposten - 01 Oct 18 kl. 13:51

Sylvi Listhaug lovpriser helprivate omsorgstilbud for eldre. Stor skepsis i Ap.

– Kjempebra, sier Frps Sylvi Listhaug om helprivat eldreomsorg. Ap frykter at private luksushelsetjenester vil tappe det offentlige for fagfolk og kompetanse..

P4 - 22 Jun 18 kl. 06:50

Skal rekruttere flere kvinner

Frp har startet en offensiv for å rekruttere flere kvinner. 37 prosent av velgerne i partiet er kvinner, mens bare hvert fjerde partimedlem er det, skriver Dagbladet. Partileder Siv Jensen sier det ikke er noen grunn til at ikke flere kvinner skal være medlem og stemme, og at kvinner er opptatt av eldreomsorg, trygge skoleveier, sykehus og innvandring - noe som er partiets politikk..

NRK - 17 Aug 18 kl. 00:06

Frykter flere hete-dødsfall

Forskere frykter at flere vil dø som følge av varmt vær fremover. 3500 amerikanere mister hvert år livet på grunn av hetebølger. Nå viser en studie at dette tallet i fremtiden kan vokse til 52.

P4 - 02 Apr 18 kl. 09:35

Frykter mye snø gir flere skader

De store snømengdene i vinter gjør at Sparebank 1 forsikring nå frykter langt flere skader enn vanlig utover våren. Mye snø, særlig i Gudbrandsdalen, Hedmark, Telemark og Agder-fylkene, kan minne om situasjonen i 1995, da det ble storflom, advarer selskapet. De er forberedt på å ta imot flere skader enn vanlig fra april og utover..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Vikingskipet i Halden mest sannsynlig høvding- eller kongegrav

Historieprofessor Bjørn Bandlien mener at det over 20 meter lange skipet som ble funnet i Halden tilhørte en maktperson fra en eksklusiv elite..

VG - 5 timer siden

Politiet: Flyktninger måtte betale for å bli ansatt

Unge, syriske flyktninger skal ha måttet betale oppimot 10.000 kroner for å bli ansatt i Rema 1000 i Akershus. Politiet undersøker om det kan dreie seg om menneskehandel..

VG - 5 timer siden

Journalist-forsvinningen: Pompeo på plass til Saudi-Arabia

Den amerikanske utenriksministeren skal blant annet møte den saudiske kongen for å diskutere den mystiske Jamal Khashoggi-forsvinningen..

VG - 5 timer siden

Rema 1000-ansatte siktet for grov korrupsjon

To ansatte i Rema 1000 i Østfold er siktet for grov korrupsjon. Politiet mener de tok betalt for å ansette personer av utenlandsk opprinnelse, melder NRK..

VG - 12 timer siden

Microsoft-grunnlegger Paul Allen er død

Paul Allen, som grunnla sammen med Bill Gates datagiganten Microsoft, er død. Den amerikanske forretningsmannen ble 65 år..

VG - 16 timer siden

Bekrefter knivdrap på Majorstuen - ingen mistenkt

Da romkameraten kom hjem til kollektivet på Majorstuen i Oslo, fant han kameraten med knivskader. Politiet vet ikke hvem som står bak drapet..

VG - 23 timer siden

Regjeringen iverksetter full gransking av Tolga-saken

Regjeringen har bedt Fylkesmannen i Hordaland om å granske alle sider av Tolga-saken. De vil i tillegg undersøke om noen kommuner misbruker ordningen som gir dem ekstra midler for psykisk utviklingshemmede..

VG - 19 timer siden

Hareide på heimebane – møter både jubel og motstand

BERGEN (VG) Skjebneturnéen til KrF-leiar Knut Arild Hareide har måndag kveld partileiaren sitt heimfylke som stoppestad. Likevel er skepsisen stor også her, ifølgje fylkesleiaren..

VG - 22 timer siden

KrF reagerer på oppfordring om å «kuppe» møter: - Ufint

BERGEN (VG) KrF-ledelsen sier de følger utviklingen nøye, etter flere oppfordringer om å melde inn folk og påvirke lokale skjebnevalg..

VG - 23 timer siden

Regjeringen iverksetter full granskning av Tolga-saken

Regjeringen har bedt fylkesmannen i Hordaland om å granske alle sider av Tolga-saken. De vil i tillegg undersøke om noen kommuner misbruker ordningen som gir dem ekstra midler for psykisk utviklingshemmede..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt