VG > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:50

VG - 21 Jun 18 kl. 05:18

Frykter dårligere eldreomsorg flere steder i Norge

Det blir stadig flere eldre i små kommuner i innlandet og i Nord-Norge. Nå frykter Helsedirektoratet at disse i fremtiden får det verre enn gamle som bor i byene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Norge, Helsedirektoratet, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, dårligere, eldreomsorg, flere, stederi , Norge
VG - 04 Jun 18 kl. 19:49

Frykter dårligere kirurger: – Ingen vil være pasient i den situasjonen

Nye kirurgkrav gjør at Legeforeningen frykter for pasientenes sikkerhet..

P4 - 17 Mar 18 kl. 21:13

Frykter dårligere trafikksikkerhet

Mye snø på veiene i vinter kan føre til dåreligere trafikksikkerhet på sommerveiene. Det frykter blant annet NAF. Brøytebudsjettene til mange kommuner er sprengt, og brøyting må betales med penger som skulle brukes til veivedlikehold om sommeren.

P4 - 27 Mar 18 kl. 16:40

Frykter flere snøskred i påsken

Røde Kors frykter det vil gå mange flere snøskred i påsken. Så langt i påsken har det gått flere skred flere steder i landet, og faren er stor for at det vil gå flere. Akkurat nå er det faregrad 4 i Vest-Finnmark, Nord-Troms og Lyngen, mens det er faregrad 3 i resten av landet.

NRK - 24 Jun 18 kl. 14:05

Frykter fyrverkerieksplosjon

Politiet frykter en eksplosjon i lokalene til Hattelands fyrverkeriproduksjon i Nedre Vats i Rogaland. Flere brannalarmer har gått i bygget som inneholder flere tonn med sprengstoff..

P4 - 10 Apr 18 kl. 05:48

Apotek frykter færre postdager

Apotekforeningen frykter pasienter må vente på medisinene sine om Posten legger om og kutter i antall dager de leverer ut post. Mange apotek leverer i dag varer direkte til personer som ikke har mulighet til gå til et apotek selv. Kjersti Toppe, helsepolitisk talsperson for Senterpartiet, reagerer og sier til Nationen at det siste vi trenger er dårligere beredskap for viktig medisin..

Aftenposten - 01 Oct 18 kl. 13:51

Sylvi Listhaug lovpriser helprivate omsorgstilbud for eldre. Stor skepsis i Ap.

– Kjempebra, sier Frps Sylvi Listhaug om helprivat eldreomsorg. Ap frykter at private luksushelsetjenester vil tappe det offentlige for fagfolk og kompetanse..

NRK - 06 Apr 18 kl. 17:09

Frykter flere drepte

Det er planlagt flere demonstrasjoner på Gazastripen fram til 15. mai, og Leger Uten Grenser frykter flere drepte og sårede. – Vi oppskalerer derfor den medisinske aktiviteten vår på Gazastripen, sier Marie-Elisabeth Ingres fra LUG til NTB..

P4 - 22 Jun 18 kl. 06:50

Skal rekruttere flere kvinner

Frp har startet en offensiv for å rekruttere flere kvinner. 37 prosent av velgerne i partiet er kvinner, mens bare hvert fjerde partimedlem er det, skriver Dagbladet. Partileder Siv Jensen sier det ikke er noen grunn til at ikke flere kvinner skal være medlem og stemme, og at kvinner er opptatt av eldreomsorg, trygge skoleveier, sykehus og innvandring - noe som er partiets politikk..

NRK - 17 Aug 18 kl. 00:06

Frykter flere hete-dødsfall

Forskere frykter at flere vil dø som følge av varmt vær fremover. 3500 amerikanere mister hvert år livet på grunn av hetebølger. Nå viser en studie at dette tallet i fremtiden kan vokse til 52.

P4 - 02 Apr 18 kl. 09:35

Frykter mye snø gir flere skader

De store snømengdene i vinter gjør at Sparebank 1 forsikring nå frykter langt flere skader enn vanlig utover våren. Mye snø, særlig i Gudbrandsdalen, Hedmark, Telemark og Agder-fylkene, kan minne om situasjonen i 1995, da det ble storflom, advarer selskapet. De er forberedt på å ta imot flere skader enn vanlig fra april og utover..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Hawaii importerer slanger til hundretrening

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnoker for å trene hunder opp til å finne slangearten og hindre den fra å etablere seg på øygruppen..

VG - 1 time siden

Forvirring etter Mays utsettelse: – Kan være hun er desperat

Statsminister Theresa May skapte harme i Underhuset da hun mandag annonserte at hun utsetter parlamentets brexit-avstemning. Det er fortsatt ikke klart hva som er motivet bak utsettelsen..

VG - 4 timer siden

Macron forsøkte å samle nasjonen i tale etter demonstrasjons-bølge

Frankrikes president Emmanuel Macron henvendte seg til franskmenn mandag ettermiddag og la vekt på at demonstrasjonene de siste ukene har forstyrret nasjonen..

VG - 4 timer siden

Fastrentene i Lånekassen øker

Fastrentene i Lånekassen vil fra 1. januar være 2,472 prosent for tre års bindingstid, 2,804 for fem år og 3,309 for ti år..

VG - 9 timer siden

Frp ut mot Venstres klimakrav: – Må slutte å pine innbyggerne

Venstre krever økte utslippskutt når regjeringspartiene nå skal forhandle om samarbeid med KrF, men Frps miljøpolitiske talspersoner mener regjeringens klimasatsing er god nok..

VG - 9 timer siden

Frp ut mot Venstres klimakrav: – Venstre er allerede i regjering

Venstre krever økte utslippskutt når regjeringspartiene nå skal forhandle om samarbeid med KrF, men Frps miljøpolitiske talspersoner mener regjeringens klimasatsing er god nok..

VG - 9 timer siden

Eks-FBI-sjefen bønnfaller Demokratene: Finn en kandidat som kan slå Trump

Forholdet mellom Donald Trump og James Comey har vært dårlig siden før presidenten sparket Comey fra sjefsjobben i FBI. Det ble på ingen måte bedre denne helgen..

VG - 10 timer siden

Bomben skulle til politiet på Lillestrøm

Bomben som ble levert til politihuset i Ski forrige onsdag var adressert til politiet på Lillestrøm, opplyser politiadvokat John Skarpeid til VG..

VG - 11 timer siden

Direkte fra Nobelprisutdelingen: – To av de sterkeste stemmene i verden

Nadia Murad og Denis Mukwege får Nobels fredspris for 2018. – Prisen forplikter oss alle til å stå sammen med dem i kampen mot seksuelle overgrep i krig, sier Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen..

VG - 11 timer siden

Mottar trakasserende julegaver: – Blir lei meg og frustrert

År etter år har organisasjonen «Hjelp oss å hjelpe Rogaland», som videreformidler julegaver til trengende, mottatt trakasserende gaver og gaver gitt på tull..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt