VG > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:19

VG - 21 Jun 18 kl. 05:18

Frykter dårligere eldreomsorg flere steder i Norge

Det blir stadig flere eldre i små kommuner i innlandet og i Nord-Norge. Nå frykter Helsedirektoratet at disse i fremtiden får det verre enn gamle som bor i byene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Norge, Helsedirektoratet, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, dårligere, eldreomsorg, flere, stederi , Norge
NRK - 20 Jan 19 kl. 20:42

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 20 Jan 19 kl. 20:42

Frykter kutt i eiendomsskatt

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad i Aust-Agder frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

VG - 04 Jun 18 kl. 19:49

Frykter dårligere kirurger: – Ingen vil være pasient i den situasjonen

Nye kirurgkrav gjør at Legeforeningen frykter for pasientenes sikkerhet..

P4 - 17 Mar 18 kl. 21:13

Frykter dårligere trafikksikkerhet

Mye snø på veiene i vinter kan føre til dåreligere trafikksikkerhet på sommerveiene. Det frykter blant annet NAF. Brøytebudsjettene til mange kommuner er sprengt, og brøyting må betales med penger som skulle brukes til veivedlikehold om sommeren.

P4 - 27 Mar 18 kl. 16:40

Frykter flere snøskred i påsken

Røde Kors frykter det vil gå mange flere snøskred i påsken. Så langt i påsken har det gått flere skred flere steder i landet, og faren er stor for at det vil gå flere. Akkurat nå er det faregrad 4 i Vest-Finnmark, Nord-Troms og Lyngen, mens det er faregrad 3 i resten av landet.

NRK - 24 Jun 18 kl. 14:05

Frykter fyrverkerieksplosjon

Politiet frykter en eksplosjon i lokalene til Hattelands fyrverkeriproduksjon i Nedre Vats i Rogaland. Flere brannalarmer har gått i bygget som inneholder flere tonn med sprengstoff..

P4 - 10 Apr 18 kl. 05:48

Apotek frykter færre postdager

Apotekforeningen frykter pasienter må vente på medisinene sine om Posten legger om og kutter i antall dager de leverer ut post. Mange apotek leverer i dag varer direkte til personer som ikke har mulighet til gå til et apotek selv. Kjersti Toppe, helsepolitisk talsperson for Senterpartiet, reagerer og sier til Nationen at det siste vi trenger er dårligere beredskap for viktig medisin..

Aftenposten - 01 Oct 18 kl. 13:51

Sylvi Listhaug lovpriser helprivate omsorgstilbud for eldre. Stor skepsis i Ap.

– Kjempebra, sier Frps Sylvi Listhaug om helprivat eldreomsorg. Ap frykter at private luksushelsetjenester vil tappe det offentlige for fagfolk og kompetanse..

NRK - 06 Apr 18 kl. 17:09

Frykter flere drepte

Det er planlagt flere demonstrasjoner på Gazastripen fram til 15. mai, og Leger Uten Grenser frykter flere drepte og sårede. – Vi oppskalerer derfor den medisinske aktiviteten vår på Gazastripen, sier Marie-Elisabeth Ingres fra LUG til NTB..

P4 - 22 Jun 18 kl. 06:50

Skal rekruttere flere kvinner

Frp har startet en offensiv for å rekruttere flere kvinner. 37 prosent av velgerne i partiet er kvinner, mens bare hvert fjerde partimedlem er det, skriver Dagbladet. Partileder Siv Jensen sier det ikke er noen grunn til at ikke flere kvinner skal være medlem og stemme, og at kvinner er opptatt av eldreomsorg, trygge skoleveier, sykehus og innvandring - noe som er partiets politikk..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Mangel på livsviktig stoffskiftemedisin: – Folk føler seg hjelpeløse

Aldri før har det vært meldt om mangel på flere legemidler i Norge enn nå. Generalsekretær Eddy Kjær i Stoffskifteforbundet sier han frykter for helsen til de over de 8000 brukerne av stoffskiftemedisinen Liothyronin..

VG - 6 timer siden

Legger ned postrute: – Må bruke en hel dag for å hente posten

1. april kommer ikke lenger posten ut til øya Spildra i Troms. Roy-Iver Isaksen frykter det kan bety slutten for næringslivet..

VG - 15 timer siden

Stoltenberg: NATO varsler Huawei-vurdering

MÜNCHEN (VG) NATO-landene diskuterer nå en mulig felles holdning til å handle teknologi fra Huawei og andre kinesiske selskap. Det bekrefter generalsekretær Jens Stoltenberg overfor VG..

VG - 10 timer siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Albania

Politi og demonstranter støtte sammen utenfor nasjonalforsamlingen i Tirana lørdag. Vannkanoner og tåregass ble tatt i bruk for å spre demonstrantene..

VG - 11 timer siden

Solberg: Kan ikke nekte norske IS-krigere å komme hjem

MÜNCHEN (VG) Statsminister Erna Solberg sier at regjeringen ikke vil motsette seg at norske IS-krigere og deres barn kan få komme til Norge. Det skal dreie seg om et 30-talls norske borgere som trolig har overlevd krigen, og omlag like mange barn..

VG - 11 timer siden

Oslo Ap mener Ap-kvinne har sextrakassert Ap-mann

Oslo Ap har konkludert med at en kvinnelig Ap-politiker i en bydel i Oslo har brutt partiets retningslinjer for seksuell trakassering. En mannlig kollega sendte et varsel og har fått støtte..

VG - 13 timer siden

Knivstikking i Bergen: – En er siktet for drap

Ti personer er pågrepet etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt knivstukket i Bergen fredag kveld..

VG - 17 timer siden

4000 «Gule vester» demonstrerer i Paris

PARIS/MONTELIMAR (VG) De siste målingene viser at flest franskmenn vil at de gule vestene skal gi seg. – Denne målingen betyr ingenting for oss, sier demonstranter i Paris til VG..

VG - I førrgår: 11:43

NRK: Valdres-moren delvis frikjent i ankesaken

Moren i den såkalte Valdres-saken frikjennes for å ha hensatt datteren i hjelpeløs tilstand, men dømmes for grov mishandling..

VG - I førrgår: 10:15

Oversvømmelser i Bodø skaper kaos

Store nedbørsmengder har skapt trøbbel i Nord-Norge torsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt