P4 > Nyheter

Monday, 24 June, 15:47

P4 - 21 Feb 18 kl. 15:43

Frykter at 90 jenter er kidnappet

90 skolejenter kan ha blitt bortført i Nigeria, etter at terrorgruppen Boko Haram angrep en landsby.
Det melder Reuters, men opplysningene er ikke bekreftet.
Dersom dette stemmer, er det den største bortføringen siden 270 jenter ble tatt fra en skole i 2014..
Les mer på P4


Les mer om:
Nigeria, Boko Haram, Reuters

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykterat 90 , jenterer , kidnappet
P4 - 17 May 18 kl. 22:14

Frykter kvinne er kidnappet

Politiet i Örebro i Sverige mistenker at en savnet kvinne i 40-årene er kidnappet. Kvinnen har vært savnet i snart tre døgn, skriver Aftonbladet. Store mannskaper har lett etter kvinnen de siste dagene.

Dagbladet - 28 Mar 19 kl. 21:58

- Lokket unge jenter med penger, klær, alkohol og sigaretter

Mannen skal kontaktet norske jenter ned i 11-års alderen og kjøpt nettovergrep mot barn på fire år. Over 50 jenter er identifisert. Politiet frykter det er langt flere..

P4 - 31 May 19 kl. 06:17

Stor økning i vold blant jenter

Aldri før har så mange jenter i Norge vært så voldelige som nå. Det ble registrert 131 voldslovbrudd blant jenter mellom 15 og 17 år i Oslo i 2018 - det er er mer enn en dobling fra 2015. Forsker Ann-Cathrin Faldet ved høgskolen i Innlandet sier til Aftenposten at jenter som bruker vold ofte mislykkes på et område der de fleste jenter lykkes, som med skole og i relasjoner..

Dagbladet - 17 Feb 18 kl. 06:49

Advokat: Fransk seriemorder erkjenner ytterligere to drap

Franske Michel Fourniret ble i 2008 dømt for å ha kidnappet, drept og voldtatt sju jenter og unge kvinner. Nå har han tilstått to drap til, ifølge en advokat..

P4 - 02 Apr 18 kl. 14:51

Frykter forgiftning av elever

Myndighetene i Afghanistan frykter 48 skolejenter har blitt forgiftet med vilje. Jentene ble innlagt på sykehus med hodepine og kastet opp, men tilstanden deres er stabil. Mesteparten av Helmand-provinsen blir kontrollert av Taliban, som er mot at jenter får utdanning.

P4 - 27 Apr 19 kl. 21:37

Frykter seriemorder har drept 30

Myndighetene på Kypros frykter en 35 år gammel mann har drept 30 mennesker. Mannen, som var offisær i den kypriotiske hæren, har tilstått drap på sju kvinner og jenter i landet, og to av ofrene ble funnet drept i en gruve tidligere denne måneden. Ifølge The Times sjekkes han nå opp mot 23 saker med savnede kvinner.

Aftenposten - 17 Feb 18 kl. 09:06

Livstidsdømt seriemorder tilstår to uoppklarte drap, ifølge advokat

Franske Michel Fourniret (75) ble i 2008 dømt for å ha kidnappet, drept og voldtatt syv jenter og unge kvinner. Nå har han tilstått to drap til, ifølge en advokat..

NRK - 15 Aug 18 kl. 21:50

Mann ble kidnappet to ganger

En mann i 20-årene ble i april i fjor kidnappet ved to anledninger, skriver TV 2. Offerets mor betalte ved en anledning over 100.000 kroner i løsepenger.

Aftenposten - 24 Oct 17 kl. 10:42

Jenter plages mer av skolestress enn gutter

En ny rapport viser at jenter er mer utsatt for skolerelatert stress enn gutter. Ifølge flere studier er presset størst for 15 år gamle jenter..

P4 - 21 Nov 17 kl. 10:12

Jenter best på samarbeid

Jenter er best på samarbeid på skolen. Det går fram av nye Pisa-tall. De viser at norske elever generelt er gode på å løse problemer sammen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Banker hever renten

Ytterligere to banker gjør som DNB, og setter opp renten på boliglån med 0,25 prosentpoeng. Det er Nordea og Sparebanken Sør som gjør dette, som følge av at Norges Bank satte opp styringsrenten tilsvarende forrige uke. Også renten på innskudd økes, skriver Nettavisen..

P4 - 45 minutter siden

Smittekilden ennå ikke klar

Smittekilden som gjorde rundt 2000 personer på Askøy syke tidligere i juni, er ennå ikke identifisert. I dag har kommunen fått svar på flere nye prøver, og det er ikke påvist Campylobacter-bakterier i noen av de nye prøvene, skriver VG. Tidligere i dag ble det kjent at det er påvst E.

P4 - 45 minutter siden

Seriemorder dømt på Kypros

En tidligere offiser i hæren på Kyrpos er dømt til sju livstidsdommer for å ha drept fem kvinner og to barn over en periode på tre år. Ofrene var fra Filippinene, Romania og Nepal, og ifølge dommen møtte 35-åringen kvinnene på nettet..

P4 - Igår: 09:09

Vil ikke lage instruks mot natt-transport

Helseminister Bent Høie vil ikke lage en egen instruks for å indre natt-transport av eldre fra sykehus. Det melder VG. Selv om statsråden beordret stans i natt-transporter for en uke siden, sier han til avisen at det ikke er nødvendig med detaljerte instrukser fra toppen.

P4 - Igår: 10:38

Må være oppmerksomme ved bading

Redningsselskapet håper folk vil passe på hverandre for å unngå nok en dyster drukningssommer. Hele 102 peroner druknet i Norge i fjor, ti prosent flere enn året før, og det var særlig drukning i forbindelse med bading i fjor sommer som bidro til økningen..

P4 - Igår: 10:42

IS bygger nytt kalifat

IS har mistet sitt kalifat i Syria og Irak, men er nå i ferd med å bygge et nytt nordøst i Afghanistan. Det melder amerikanske og afghanske sikkerhetskilder. I fjellområder langs grensen mot Pakistan verver IS nå rekrutter - og de planlegger angrep mot vestlige mål, i følge kildene.

P4 - Igår: 10:53

Full og naken på hotell

Han var full av alkohol, men helt tom for klær - mannen som skapte oppstandelse på et hotell i Gjøvik i dag tidlig. Mannen hadde løpt naken rundt i hotellgangene og banket på flere dører , før han også tok seg en runde i blanke messingen inne i frokostsalen. Politiet sier til TV2 at det ikke akkurat var det fineste synet ved frokostbordet en søndag morgen.

P4 - Igår: 11:35

Planlegger veier for 120 km/t

Mens Vegvesenet mener det er ulønnsomt å bygge veier for 120 km/t, planlegger konkurrenten Nye Veier allerede for denne hastigheten nå. Selskapet opplyser til VG at de på blant annet på E18 fra Bamble til Kristiansand planlegger veiutformingen for 120 kilometer. Nye Veier har også vurdert 130 km, men har slått det fra seg da det forutsetter en betydelig bredere veibane, melder avisen..

P4 - Igår: 11:41

Få overgrep ender med tiltale

Bare få anmeldelser for vold og overgrep mot barn under sju år ender med tiltale eller siktelse. Ifølge politiets egne tall endte kun 38 av 428 slike anmeldelser med siktelse eller tiltale i 2017, melder TV 2. Samtidig økte antall anmeldelser av seksuell omgang og voldtekt av barn under 14 år med 80,7 prosent fra 2014 til 2018..

P4 - Igår: 13:16

Iran kan trekke seg ytterligere ut av atomavtalen

Iran kan trekke seg ytterligere bort fra den internasjonale atomavtalen, med mindre europeiske land beskytter dem mot amerikanske sanksjoner. Det sier lederen for utenriksrådet i Iran, Kamal Kharazim, ifølge Reuters. I går varslet Donald Trump nye, harde sanksjoner mot Iran allerede i morgen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt