NRK > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 04:43

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:03

Fryktar partikrig grunna Corbyn

Det britiske opposisjonspartiet Labour åtvarar medlemmene sine mot faren for «borgarkrig» i partiet etter at tidlegare leiar Jeremy Corbyn blei suspendert torsdag, melder AFP. Partiet oppforar fredag medlemmene om å stå saman mot antisemittisme..
Les mer på NRK


Les mer om:
Labour, Jeremy Corbyn, AFP, Corbyn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fryktar, partikrig, grunna, Corbyn
NRK - 29 okt. 20 kl. 14:30

Suspenderer Corbyn etter jødehets

Den tidligere lederen av partiet Labour i Storbritannia, Jeremy Corbyn, blir suspendert fra partiet. En undersøkelse slår fast at Corbyn hadde ansvaret for plaging og hetsing av jøder i sin tid som leider..

P4 - 29 okt. 20 kl. 14:43

Corbyn suspendert fra Labour

Den tidligere lederen av Labour, Jeremy Corbyn, har blitt suspendert fra partiet. Det skjer etter at han kritiserte en rapport som ble offentliggjort i dag der det kom fram at partiet ikke har håndtert varsler om antisemittisme under hans ledelse. Corbyn sa at rapporten er sterkt overdrevet..

NRK - 17 nov. 20 kl. 20:01

Corbyn får bli med i Labour igjen

Det britiske opposisjonspartiet Labour har opphevet suspenderingen av tidligere leder Jeremy Corbyn etter mindre enn tre uker, erfarer BBC. Corbyn, som ledet Labour fra 2015 til tidligere i år, ble suspendert 29. oktober..

NRK - 29 okt. 20 kl. 14:30

Suspenderer Jeremy Corbyn

Opposisjonsleder Jeremy Corbyn er suspendert fra Labour etter at en rapport avdekket at partiet har brutt lover knyttet til anti-semittisme under Corbyns lederskap, melder nyhetsbyrået AFP..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 14:31

Tidligere Labour-leder Jeremy Corbyn suspendert etter reaksjon på antisemittisme-rapport

Opposisjonspartiet Labour suspenderer tidligere partileder Jeremy Corbyn på grunn av hans uttalelser om en granskningsrapport om antisemittisme-varslinger..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 14:31

Tidligere Labour-leder Jeremy Corbyn suspendert fra partiet

Det britiske opposisjonspartiet Labour suspenderer tidligere leder Jeremy Corbyn etter hans uttalelser om en granskningsrapport om antisemittisme-varslinger..

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 11:21

Labour advarer mot «borgerkrig» etter Corbyn-suspendering

Det britiske opposisjonspartiet Labour advarer medlemmene mot faren for splittelse etter at tidligere leder Jeremy Corbyn ble suspendert torsdag..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 19:53

BBC: Corbyn får bli med i Labour igjen

Det britiske opposisjonspartiet Labour har opphevet suspenderingen av tidligere leder Jeremy Corbyn etter mindre enn tre uker, erfarer BBC..

NRK - 30 okt. 20 kl. 09:46

Fannemel mistar NM

Skihopparen Anders Fannemel mistar årets NM grunna ein tilbakevendande kneskade, skriv Dagbladet. 29-åringen frå Hornindal har gjennomgått tre kneoperasjonar, og har framleis problem. Han fryktar no at karrieren kan vere over..

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:19

Solberg: – Fryktar fleire dødsfall

Ein ventar at talet på koronasmitta som hamnar på sjukehus vil auke, og derfor fryktar regjeringa fleire dødsfall framover, sa statsminister Erna Solberg på dagens pressekonferanse. Måndag er 54 menneske innlagde på sjukehus med koronasmitte i Noreg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sikkerhetsrådet skal drøfte Tigray

FNs sikkerhetsråd skal drøfte krigen i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomatkilder til AFP. Møtet skal gjennomføres virtuelt. FN forbereder seg på 200.

NRK - 1 time siden

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

NRK - 1 time siden

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..

NRK - 2 timer siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 3 timer siden

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 4 timer siden

Formell overgangsprosess i gang

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 6 timer siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt