E24 > Økonomi

Onsdag, 21 April, 22:14

E24 - 04 mars 21 kl. 22:00

Frykt for inflasjon preger Wall Streets tredje dag på rad med nedgang

Wall Street falt for tredje dag på rad. Etter stenging så hovedindeksene i New York slik ut:.
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Street, New York, Wall Streets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykt, for, inflasjon, preger, Wall, Streetstredje , dag, rad med nedgang
NRK - 26 feb. 21 kl. 02:05

Børsfall i Tokyo etter fallet i USA

Nikkei-indeksen falt med mer enn 3 prosent i tidlig handel fredag, mens den bredere Topix-indeksen var ned litt over 2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter som utløste et børsfall i USA og frykt for inflasjon..

NRK - 26 feb. 21 kl. 07:41

Kraftig børsfall i Tokyo

Nikkei-indeksen i Tokyo falt kraftig fredag og endte ved stenging ned nesten fire prosent. Den bredere Topix-indeksen falt 3,2 prosent. Nedgangen knyttes til stigende obligasjonsrenter og frykt for inflasjon, som også utløste børsfall i USA dagen før..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:09

YouTube stenger Trumps konto

Videodelingstjenesten YouTube har bestemt seg for å sperre kontoen til avtroppende president Donald Trump i minst en uke. Grunnen er frykt for at innhold på kontoen frykt skal bidra fremprovosere vold, skriver videodelingstjenesten i en uttalelse..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:09

Youtube stenger Trumps konto

Videodelingstjenesten Youtube har bestemt seg for å sperre kontoen til avtroppende president Donald Trump i minst en uke. Grunnen er frykt for at innhold på kontoen frykt skal bidra fremprovosere vold, skriver videodelingstjenesten i en uttalelse..

NRK - 04 feb. 21 kl. 18:03

Ber støttespillerne om hjelp

Alexei Navalnyj ber støttespillerne sine om å bekjempe frykt og fortsette å presse de russiske myndighetene, i sin første uttalelse etter at han ble dømt til fengsel.Han skriver på sosiale medier at etter å ha overvunnet frykt, kan landet frigjøres..

NRK - 04 feb. 21 kl. 18:03

Ber støttespillerne fortsette press

Aleksej Navalnyj ber støttespillerne sine om å bekjempe frykt og fortsette å presse de russiske myndighetene, i sin første uttalelse etter at han ble dømt til fengsel.Han skriver på sosiale medier at etter å ha overvunnet frykt, kan landet frigjøres..

NRK - 03 feb. 21 kl. 15:57

Prishopp i eurosonen i januar

Prisnivået i eurosonen økte med 0,9 prosent i januar etter flere måneder med negativ inflasjon. Mye av økningen skyldes engangseffekter, sier en ekspert. Tyskland, Frankrike og Spania opplevde alle at prisene økte i januar..

E24 - 10 mars 21 kl. 08:01

Uendret prisvekst i februar

Underliggende inflasjon endte på 2,7 prosent i februar, på samme nivå som i januar. Det var litt under forventningene..

E24 - 10 mars 21 kl. 08:01

Strømprisene trakk inflasjonen opp

Underliggende inflasjon endte på 2,7 prosent i februar, på samme nivå som i januar. Men den totale inflasjonen var høyere forrige måned, og strømprisene bidro til prisveksten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 45 minutter siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 2 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 2 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 2 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 3 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 4 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 4 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..

E24 - 6 timer siden

Wall Street snur til grønt

Strømmegigantens aksje faller tungt ved inngangen til en ny handelsdag. Etter en svak start har samtlige indekser snudd til pluss..

E24 - 6 timer siden

Sverige vil bygge kraftnett raskere: Mener Norge bør gjøre det samme

Svenskene vil bygge ut kraftlinjer raskere for å kunne takle kraftig økt strømforbruk. Den norske kraftbransjen mener Norge bør gjøre det samme..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt