VG > Innenriks

Saturday, 21 September, 13:30

VG - 23 Aug 19 kl. 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere raser mot Venstre: – De driver gjøn med oss

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frp, Venstre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frustrerte, Frp-fylkesledere, rasermot , VenstreDe , driver, gjønmed oss
VG - 23 Aug 19 kl. 13:18

Frustrerte Frp-fylkesledere: – Er ikke dette godt nok, får Venstre forlate regjeringen

Den store bompenge-spliden i regjeringen skaper frustrasjon hos flere Frp-fylkesledere. De mener det er helt uaktuelt at Frp skal ut, men at regjeringen klarer seg godt uten Venstre..

P4 - 03 Jun 19 kl. 17:20

Dialog med fylkesledere før møte

Frp-leder Siv Jensen har den siste uken kontaktet Frps fylkesledere, før landsstyremøtet om bompenger på onsdag, melder NRK. Flere av dem har sagt de ønker å forlate regjeringen hvis de ikke får store gjennomslag i bompengesaken. Men så langt er det lite som tyder på at Høyre, KrF og Venstre vil gå med på det..

P4 - 04 Jun 19 kl. 13:51

- Gjør ikke nok for å kutte utslipp

- Det er Venstre som har grunn til å true med å gå ut av regjering, ikke Frp. Det sier Unge Venstre-leder Sondre Hansmark til VG. Han mener statsminister Erna Solberg er mer opptatt av å tekkes Frp på bilavgifter og bompenger enn å gi Venstre gjennomslag på klima.

P4 - Igår: 18:39

- Venstre skal konsentrere seg om regjeringsplattformen

- Nå skal Venstre konsentrere seg som den regjeringsplattformen vi har gått med på. Det sier nestleder i partiet, Ola Elvestuen til P4-nyhetene. Flere fylkesledere har uttalt at de mener partiet bør ta en diskusjon på hvorvidt partiet fortsatt kan sitte i regjering, etter at de gikk på et knusende nederlang i kommunevalget forrige uke..

Hegnar.no - 29 Aug 19 kl. 15:45

Frp steiler over skolestreik - Venstre hyller elevenes engasjement

Mens Frp raser over nok en skolestreik for klimaet, mener Venstre at det å stå opp for sin framtid er det viktigste skoleelever kan gjøre..

Dagbladet - 2 timer siden

Venstre-topper: Hent hjem syk fireåring og moren

Flere av Venstres fylkesledere tar til motmæle mot regjeringens politikk. - Det varmer, sier familiens advokat..

P4 - 17 Sep 19 kl. 12:56

Raser mot Raja

Flere profilerte Fremskrittsparti-politikere raser nå mot Abid Raja. I en kronikk i Aftenposten i dag gjentok Venstrepolitikeren at han mener Sylvi Listhaug og Siv Jensens utspill i valgkampen er "brun propaganda" og han ber statsminister Erna Solberg rydde opp. Flere Frp-politikere sier til VG at dette er lavmål og noe Raja kun gjør for åposisjonere seg i kampen for å bli ny Venstre-leder..

P4 - 01 Jul 19 kl. 08:45

Frustrerte innbyggere

Beboerne ved Veslemannen i Rauma er frustrerte etter å ha blitt evakuert for ellevte gang av frykt for at fjellpartiet skal rase. Det sier ordfører i Rauma, Lars Olav Hustad. Farenivået ble nok en gang oppjustert til rødt sent i går kveld, og i løpet av natten har elleve beboere måttet forlate hjemmene sine..

P4 - 12 Jun 19 kl. 06:51

Uklar smertegrense for Frps fylkesledere

Det er uklart hvor smertegrensen går for Frps fylkesledere om partiets bompengekrav. Ingen av de åtte av de totalt elleve fylkeslederne i Frp som Vårt Land har snakket med, vil si rett ut at Frp bør gå ut av regjering hvis ikke de får et visst minimum. Alle er imidlertid klare på at de må ha "noe".

VG - 19 Jun 19 kl. 17:51

Frp-fylkesledere: Kan vente til august med bompenge-kutt

Utålmodige fylkesledere i Fremskrittspartiet vil gi partileder Siv Jensen og samferdselsminister Jon Georg Dale tid til å oppnå kutt i bompenger i de pågående forhandlingene i regjeringspartiene..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

75-åring hoppet i sjøen for å redde liv i Lysaker: – Viste en innsatsvilje som er helt ekstrem

Torsdag kveld hoppet en 75 år gammel mann ut i det kalde vannet ved Lysaker brygge og bidro til å redde en kvinne som hadde falt uti..

VG - 2 timer siden

Sør-Norge bader i sol: Venter 25 grader flere steder

I helgen blir det sol fra klar himmel og shorts-vær flere steder i Sør-Norge. I Telemark, Aust-Agder og Buskerud er det gode muligheter for å se 25-tallet på gradestokken lørdag..

VG - 2 timer siden

Manshaus har hatt kontakt med nynazistisk organisasjon

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) har vært i kontakt med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen..

VG - 16 timer siden

Stjal bil til to millioner kroner: – Aldri opplevd før

Da mannen som ville prøvekjøre Mercedesen ikke hadde kommet tilbake på over fire timer, skjønte innehaveren at noe var galt..

VG - 23 timer siden

Nordmann etterlyst av Interpol: – Han frykter for livet sitt

Nordmannen i 50-årene som er siktet for dødsvold i Thailand er internasjonalt etterlyst etter at han ikke møtte opp i retten. Advokaten forklarer det med at klienten frykter for livet sitt..

VG - 19 timer siden

Gjorde storbeslag i forlatt bil: – Man skal ha en del flaks

Tolletaten i Østby hadde hellet med seg da de oppdaget en bil fullastet med øl, sprit og vin..

VG - 20 timer siden

Veterinærinstituttet om hundesykdom: Kan ikke utelukke miljøforhold

Mattilsynet har siden torsdag mottatt tre nye meldinger om syke hunder i forbindelse med det pågående sykdomsutbruddet..

VG - 21 timer siden

Slår alarm om norsk 4-åring: – Gutten dør

Den norske gutten i al-Hol leiren i Syria, er nå så syk at han veier mindre enn sin to år yngre søster. Han står i fare for å dø om han ikke får et annet helsetilbud, advarer familiens advokat, etter et nytt møte med UD..

VG - 21 timer siden

Frp-leder Siv Jensen: – Skal se et tøffere Frp fremover

Frp gjorde et svakt valg og kan bli sittende igjen med kun to ordførere. Nå vil partiet sette programkomiteen betydelig tidligere enn de pleier..

VG - 21 timer siden

Overfall av vitne: Politiet har navn på mulig gjerningsmann

Bjørn Ivar Nordstrøm (31) ble slått ned av en ukjent mann fire dager før han skulle vitne mot eks-sjefen. Nå har politiet gjort en fotokonfrontasjon i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt