VG > Økonomi

Monday, 30 March, 08:17

VG - 27 Feb 20 kl. 10:19

Frp vil tilby test som kan avdekke Downs syndrom

Frp vil foreslå at alle gravide med medisinsk begrunnelse skal få tilbud om en gentest i uke ni i svangerskapet. Testen gjør det mulig å avlese kromosomfeil..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Downs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, vil, tilby, testsom kan , avdekke, Downs, syndrom
Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 07:52

Test! Test! Test! Og hva det betyr når koronaviruset truer | Pål Gulbrandsen​

Det er viktig å forstå at ingen test gir alltid riktig svar. Folk som tror de er friske, kan i realiteten være smittet..

P4 - 14 Dec 19 kl. 07:56

Nord-Korea med ny test

Nord-Korea har gjennomført en ny test på sin oppskytingsbase for langdistanseraketter. Det skriver nyhetsbyrået AP. Nord-Korea opplyser at testen på et satellittoppskytingssted skal ha vært vellykket og skal være med på styrke landets atomvåpenprogram.

Klartale - 28 Jan 20 kl. 09:36

Belgias tidligere konge avslørt av DNA-test

Den tidligere kong Albert II av Belgia er far til Delphine Boël. Det viser en test av hans DNA..

NRK - 16 Mar 20 kl. 13:54

Ny test kan gi kjappere koronasvar

En ny test vil kunne øke kapasiteten for koronatesting og dermed redusere smittefaren. Det melder NTB. Legemiddelselskapet Roche står bak den nye analysen, som er blitt hurtiggodkjent i USA.

P4 - 17 Mar 20 kl. 05:54

Veterinærer blir bedt om å tilby utstyr

Veterinærer blir bedt om å tilby utstyr til koronasyke. Alt fra engangshansker til respiratorer kan brukes til å behandle koronasyke mennesker. Og nå blir alle medlemmer av Veterinærforeningen om å tilby hjelp til sin kommune, og informere om hva slags kompetanse og utstyr de har tilgjgengelig, skriver Nationen.

NRK - 14 Dec 19 kl. 07:40

Nord-Korea med ny rakett-test

Nord-Korea opplyser at dei har gjennomført det som skal vere ein «avgjerande» test på sin oppskytingsbase for langdistanserakettar. Det melder nyheitsbyrået AP..

P4 - 26 Nov 19 kl. 09:32

Systemet vil tilby billigere øl

Billigere alkohol enn i Norge er allerede en av grunnene til at nordmenn drar over svenskegrensen. Men nå blir det enda billigere øl å få. Systembolaget, altså det svenske vinmonopolet, planlegger å tilby to øl med makspris på 6,90 fra neste år.

P4 - 27 Feb 20 kl. 09:51

Foreslår blodprøve som avdekker Downs

Det kan bli flertall for å tillate blodprøver som avdekker Downs syndrom. FrP foreslår nå å la kvinne ta en test allerede i uke ni av svangerskapet som gjør det mulig å avlese kromosomfeil, som Downs syndrom, skriver Klassekampen. Arbeiderpartiet og SV har tidligere vært for en slik test.

P4 - 28 Feb 20 kl. 21:54

Spurte om test var nødvendig - fikk nei

Den ansatte ved Ullevål sykehus som har fått påvist koronasmitte spurte tirsdag morgen om det var nødvendig å ta en test, men fikk nei - og gikk så på jobb. Det forteller medisinsk direktør ved sykehuset Hilde Myhren til VG. Den ansatte ble smittet på en ferietur i Nord-Italia og kjente symptomer allerede natt til mandag.

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 13:24

Test 2

Test 2.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Konkursfrykt: – Det er snakk om uker, ikke måneder

Flere bedrifter sliter med å holde hjulene i gang mer enn fire uker til. 60 prosent av dem sier konkurs er mest sannsynlig, ifølge fersk undersøkelse..

VG - 1 time siden

Kommer du deg ikke på butikken i dag? Les VGs papiravis her!

I dagens e-avis kan du lese hvilke symptomer du skal se etter dersom du lurer på om du kan være coronasmittet, og hvordan de kan være litt ulike fra influensasymptomer. Og så får du et intervju med vinneren av «Farmen Kjendis»..

VG - 1 time siden

Sjögren tror ikke på Hegerberg-comeback: – Tydelige signaler på at Ada ikke vil

Landslagssjef Martin Sjögren (42) åpner opp om tankene sine rundt Ada Hegerberg (24) i en svensk podcast..

VG - 6 timer siden

Amerikanske guvernører ber om mer hjelp til å takle krisen

Flere amerikanske guvernører sier de ikke har nok utstyr til å håndtere corona-krisen. – Vi har sendt så mange ting til dem, sier Trump under en pressekonferanse søndag..

VG - 9 timer siden

Ordfører nekter å føye seg etter regjeringen

Selv om regjeringen nok en gang understreket at de ikke vil at kommuner har egne karanteneregler, er Tromsø-ordføreren ikke til å rikke..

VG - 10 timer siden

Aukland-brødrene og Thele knuste alle med ny kilometerrekord: 516 kilometer

Etter nesten 33 timer ga de seg, da hadde brødrene Anders og Jørgen Aukland og Joar Thele gått ufattelige 516 kilometer på ski..

VG - 11 timer siden

Skuffet Mimir Kristjansson ute av «Farmen kjendis»: – Det var jævlig surt

Mia Gundersen trakk det lengste strået i semifinalen av «Farmen kjendis», og møter dermed Erik Alfred Tesaker i den store finalen..

VG - 13 timer siden

NFF gikk til samboeren for å få Lagerbäck-ja

ULLEVAAL (VG) Lars Lagerbäck (71) røper at Norge Fotballforbund gikk til samboeren Hélène Fors for å få beholde ham som landslagssjef..

VG - 16 timer siden

Full kilometerkrig i skisporet – flere har gått over 300 km

En utslitt Eirik Asdøl (27) sovnet i bilen etter å ha gått 376 kilometer på ski gjennom natten, Thea Murud gikk 347 kilometer på 24 timer – og samtidig satset landslagspadler Eivind Vold og OL-vinner Knut Holmann alt på å sette langrennsløperne på plass..

VG - 16 timer siden

Gikk 376 kilometer i ellevilt stunt - slet med å se

En utslitt Eirik Asdøl (27) sovnet i bilen etter å ha gått 376 kilometer på ski gjennom natten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt