Aftenposten > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:23

Aftenposten - 28 jan. 20 kl. 09:09

Frp sier nei til SVs forslag om å legge ned storfylker

SV fremmer tirsdag forslag i Stortinget om at tvangssammenslåtte fylker, som Viken, skal kunne søke om å løse seg opp. Frp vil trolig ikke støtte forslaget..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, Viken, SVs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, sier, nei, til, SVs, forslagom å , legge, ned storfylker
P4 - 28 jan. 20 kl. 07:42

Frp sier nei til SVs fylkesforslag

Frp sier nei til SVs forslag om å løse opp tvangssammenslåtte fylker, som Viken. SV er avhengige av støtte fra Frp for å få forslaget vedtatt, men Frps Jon Helgheim sier til NRK at det er brukt en formue på å opprette de nye fylkene. - Det vil være galskap å bruke enda en formue på å tilbakeføre dem, sier han.

P4 - 16 jan. 20 kl. 18:46

Venstre sier nei til Frp-krav

Venstre-leder Trine Skei Grande sier nei til krav fra Frp fordi det vil bety en reforhandling av regjeringsplattformen. Frp truer med å forlate regjering hvis ikke en liste med krav blir innfridd. Ifølge NTB vil et av kravene være å reforhandle plattformen som regjeringen ble enige om.

VG - 03 okt. 19 kl. 12:42

RBK har fått nei, nei, nei og nei fra eliteserierivaler: – De må betale europeiske priser

TRONDHEIM (VG) Rosenborg vil helst kjøpe spillere i Norge. Men i hele år har de stort sett fått nei – eller blitt møtt med prisforlangende trønderne ikke har ønsket å betale..

P4 - 17 juni 20 kl. 14:40

Sier nei til sommerpenger

Stortinget sier nei til å hastebetale ut 20 000 kroner til permitterte som fortsatt ikke har fått penger fra Nav. Det er Rødt som har foreslått dette, og det så en stund ut til at Ap, Sp og Frp ville støtte forslaget, men finanskomiteen har nå sagt nei. Rødt-leder Bjørnar Moxnes sier til NTB at han er skuffet..

P4 - 10 juni 20 kl. 19:49

Sier nei til alkohol på fotballkamper

Bystyret i Oslo sier nei til alkoholservering på fotballarenaer i hovedstaden. Det ble klart etter en votering i bystyret i kveld. Høyre, Frp og Folkeaksjonen nei til mer bompenger stemte for, mens Rødt, SV, Ap, MDG, KrF og Venstre var mot.

P4 - 25 jan. 20 kl. 08:34

- Provokasjon mot Frp

Nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, mener det en provokasjon mot partiet at Venstres Abid Raja har blitt utnevnt til statsråd. Raja, som nå har blitt kultur- og likestillingsminister, har tidligere anklaget Frp for å drive med "brun propaganda". Listhaug sier til VG at mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering og lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå hvis han fortsetter med sine usakligheter.

NRK - 16 jan. 20 kl. 18:43

Venstre sier nei til Frp-krav

Venstre-leder Trine Skei Grande sier nei til kravet fra Frp. Det vil bety reforhandling av regjeringsplattformen. – Vi står på den regjeringsplattformen vi har inngått, og vi ser ingen grunn til å endre den, sier Grande til NTB..

P4 - 19 feb. 20 kl. 11:41

Ap sier nei til lakseskatt

Arbeiderpartiet sier nei til lakseskatt. I fjor høst anbefalte et regjeringsoppnevnt utvalg at oppdretterne bør betale mer skatt fordi de tjener penger på å få bruke fellesskapets naturressurser. Ap mener modellene som er lagt frem ikke er gode nok.

P4 - 24 jan. 20 kl. 05:43

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 19 feb. 20 kl. 18:17

Frp større enn Sp

Fremskrittspartiet er større enn Senterpartiet i Nettavisens ferske februarmåling. Frp får 14,6 prosent oppslutning, fram 3,8 prosentpoeng fra januar. Senterpartiet går tilbake med 2,7 prosentpoeng, og blir akkurat litt mindre enn Frp med 14,1 prosent oppslutning.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Dette var høsten de skulle demonstrere makt og styrke. I stedet går det på troverdigheten løs.

BRUSSEL (Aftenposten): EUs drøm er å bli en sterk internasjonal aktør. Denne uken blir en ny oppvisning i hvorfor det er så vanskelig..

Aftenposten - 15 minutter siden

Svensk yndling med klar melding til skitoppene før viktig møte: – Det vil ikke være holdbart

Sprintstjernen Linn Svahn frykter karanteneregler og strengt testregime kan stoppe nasjoner fra å gå verdenscuprenn..

Aftenposten - 30 minutter siden

Jan Bøhler stiller til valg for Senterpartiet

Arbeiderparti-profil Jan Bøhler har sagt ja til å stille på stortingslista til Senterpartiet i Oslo ved valget neste år..

Aftenposten - 30 minutter siden

Forklarer seg om bilbrannen fire dager før hun ble pågrepet

Etter hærverk og trusselbrev hadde politiet styrket sikkerheten rundt Tor Mikkel Waras bolig flere ganger. Likevel ble bilen hans satt i brann 10. mars.

Aftenposten - 1 time siden

Nordstad Moen tror det blir ny maraton-verdensrekord i London

Sondre Nordstad Moen hadde egentlig planer om forbedre sin norske maratonrekord i London søndag, men sykdom har satt en stopper for optimale forberedelser..

Aftenposten - 1 time siden

Markus Henriksen om RBK-valget: – Pappa er nok ekstra fornøyd

Markus Henriksen er tilbake i sort og hvitt mot PSV torsdag kveld..

Aftenposten - 1 time siden

Virus-usikkerheten råder foran Champions League-trekningen – kamper kan bli flyttet

Torsdag vet Ole Gunnar Solskjær, Erling Braut Haaland og de øvrige aktørene i mesterligaen hvem som blir motstandere i gruppespillet. Samtidig er mye uklart..

Aftenposten - 1 time siden

Vipers-motstander knallhardt rammet av koronasmitte – glad kampen ble avlyst

Emilie Hegh Arntzen er sjeleglad Champions League-kampen mot FTC Hungaria ble avlyst. Den ungarske klubben er nå knallhardt rammet av koronasmitte..

Aftenposten - 1 time siden

Navalnyj: - Jeg hevder at Putin sto bak forbrytelsen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj vil vende tilbake til Russland, selv om han tror president Vladimir Putin sto bak giftangrepet mot ham..

Aftenposten - 1 time siden

Forsinkelser og innstillinger etter jordfeil på tognettet i Oslo

En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt