P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

P4 - 25 Nov 17 kl. 07:09

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer.
Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.
Senterpartiet taper mest, og går tilbake 1,4 til 9,3 prosent..
Les mer på P4


Les mer om:
Senterpartiet, Vårt Lands, Norstat, Sp

Dele artikeln

58 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, mestfram og Sp , mest, tilbakei ny , partimåling
NRK - 05 Sep 17 kl. 19:01

Ap og H går tilbake i skolevalget

Arbeiderpartiet og Høyre er de to partiene med størst oppslutning i årets skolevalg. Ap går mest tilbake sammenlikna med Fylkestingsvalget i 2015, mens SV går mest fram..

Dagbladet - 07 Sep 17 kl. 21:35

Høyre faller i ny TV 2-måling

For sjette gang på rad er det borgerlig flertall i meningsmålingen som Kantar TNS utfører for TV 2. Men Ap går mest fram, Høyre mest tilbake..

Hegnar.no - 25 Nov 17 kl. 07:50

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer..

Dagbladet - 25 Nov 17 kl. 08:42

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands novembermåling, som gir klart borgerlig flertall på Stortinget..

P4 - 07 Sep 17 kl. 21:43

Høyre faller i ny TV 2-måling

For sjette gang på rad er det borgerlig flertall i meningsmålingen til TV 2. Men Arbeiderpartiet går mest fram, Høyre mest tilbake. De fire partiene på borgerlig side sikrer flertall med 86 av 169 mandater i målingen.

P4 - 27 Oct 17 kl. 05:25

Framgang for Ap

Arbeiderpartiet kan ha snudd den negative trenden. Ihvertfall går partiet mest fram på oktobermålingen som Norstat har gjennomført for Vårt Land. Ap får der en framgang på 1,6 prosentpoeng til 26, 5 prosent.

Dagbladet - 03 Aug 17 kl. 06:00

Bunnsolid arroganse fra Giske

Det er fortsatt de som tjener mest som betaler mest skatt i Norge..

Dagbladet - 15 Sep 17 kl. 12:06

Det er forståelig om du vil boikotte landets mest populære artist akkurat nå

Men du går i så fall glipp av en sjeldent fascinerende utgivelse fra rappens mest forstyrrede sjel..

P4 - 05 Sep 17 kl. 05:53

Solberg: - De rike får mest

Erna Solberg mener det det er uunngåelig at Norges rikeste får mest i skattelette med henne som statsminister. I prosent er det de med lavest inntekt som har fått størst skattelette, men i kroner og øre vil det alltid være sånn at de rikeste får mest, sier Solberg til Dagbladet. Men økonomer sier til avisen at det likevel er fullt mulig å eksempelvis øke bunnfradraget slik at skattesystemet blir mer fordelende..

VG - 25 Nov 17 kl. 08:28

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands novembermåling, som gir et knapt borgerlig flertall på Stortinget..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt