P4 > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:16

P4 - 25 Nov 17 kl. 07:09

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer.
Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.
Senterpartiet taper mest, og går tilbake 1,4 til 9,3 prosent..
Les mer på P4


Les mer om:
Senterpartiet, Vårt Lands, Norstat, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, mestfram og Sp , mest, tilbakei ny , partimåling
NRK - 05 Sep 17 kl. 19:01

Ap og H går tilbake i skolevalget

Arbeiderpartiet og Høyre er de to partiene med størst oppslutning i årets skolevalg. Ap går mest tilbake sammenlikna med Fylkestingsvalget i 2015, mens SV går mest fram..

Dagbladet - 07 Sep 17 kl. 21:35

Høyre faller i ny TV 2-måling

For sjette gang på rad er det borgerlig flertall i meningsmålingen som Kantar TNS utfører for TV 2. Men Ap går mest fram, Høyre mest tilbake..

Hegnar.no - 25 Nov 17 kl. 07:50

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer..

Dagbladet - 25 Nov 17 kl. 08:42

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands novembermåling, som gir klart borgerlig flertall på Stortinget..

P4 - 16 Jan 18 kl. 05:35

Bekrefter Ap-nedtur

Nok en meningsmåling bekrefter at dette er dårlige tider for Arbeiderpartiet. Hele 4,2 prosent går partiet tilbake på VGs partibarometer. Det ender da med en oppslutning på 23,2 prosent.

P4 - 07 Sep 17 kl. 21:43

Høyre faller i ny TV 2-måling

For sjette gang på rad er det borgerlig flertall i meningsmålingen til TV 2. Men Arbeiderpartiet går mest fram, Høyre mest tilbake. De fire partiene på borgerlig side sikrer flertall med 86 av 169 mandater i målingen.

P4 - 27 Oct 17 kl. 05:25

Framgang for Ap

Arbeiderpartiet kan ha snudd den negative trenden. Ihvertfall går partiet mest fram på oktobermålingen som Norstat har gjennomført for Vårt Land. Ap får der en framgang på 1,6 prosentpoeng til 26, 5 prosent.

Dagbladet - 03 Aug 17 kl. 06:00

Bunnsolid arroganse fra Giske

Det er fortsatt de som tjener mest som betaler mest skatt i Norge..

Hegnar.no - 03 Jan 18 kl. 11:20

VW mest solgt åtte år på rad

Volkswagen måtte seg tilbakegang i fjor, men var likevel det soleklart mest solgte bilmerket i Norge..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:39

Klager mest på bil, bank og bolig

Nordmenn klager stadig mer - og mest på bil, bank og bolig. Det viser den siste klagestatistikken fra Forbrukerrådet. Aller mest misnøye er det med bilen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Unai Emery tar over Arsenal

Unai Emery tar over som manager i Arsenal. Det bekrefter klubben selv nå i formiddag. 46-åringen tar over etter Arsene Wenger - og sier han er i ekstase over sin nye jobb - der han blir en del av en av verdens største fotballklubber..

P4 - 45 minutter siden

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap

Aldri før har så mange fått norsk statsborgerskap som i fjor. Til sammen fikk 21.600 personer statsborgerskap i Norge i 2017 – det er altså ny rekord og en betydelig økning, med 7900 flere enn året før, viser tall fra SSB.

P4 - 45 minutter siden

Lavere ledighet blant innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. 6,1 prosent av innvandrerne sto uten jobb i første kvartal i år, 1 prosentpoeng færre enn året før.

P4 - 45 minutter siden

Drapsvåpen funnet i Jemtland-saken

Våpenet som ble brukt da Janne Jemtland ble drept i Brumunddal i vinter er nå funnet. Det fortalte politiet i Innlandet på en pressekonferanse onsdag. Det var den siktede ektemannen som fortalte politiet hvor de kunne finne våpenet.

P4 - 1 time siden

Ikke alle savner NRK

Det er slett ikke alle som savner NRK vel en uke etter at streiken ble et faktum. 34 prosent savner ikke statskanalen i det hele tatt, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Medier24. De unge er blant dem - nesten halvparten av folk mellom 18 og 24 sier de ikke føler noe savn.

P4 - 1 time siden

Nye spor i Palme-saken

Den såkalte Skandia-mannen, Björn Engström, skal ifølge det svenske tidsskriftet Filter være mannen som myrdet Olof Palme. Mannen jobbet som reklamekonsulent i Skandia-huset i Stockholm og stemplet ut fra jobben to minutter før den svenske statsministeren ble skutt og drept rett rundt hjørnet i 1986. Mannen var blant de første som sto fram som vitne til drapet, og ble selv ikke mistenkt.

P4 - 1 time siden

Vil lokke prester tilbake

Presteforeningen vil nå ha en rekrutteringskampanje for å hente utdannede teologer tilbake til presteyrket. Det vil bli behov for svært mange prester de kommende årene, men mange utdannede prester har valgt andre yrker, skriver Vårt Land. Flere steder, spesielt i distriktene, sliter kirken med å gjøre seg attraktiv.

P4 - 1 time siden

Vil ha åpne dører under rettssaken mot Berg

Advokatene til Frode Berg frykter for rettssikkerheten til den spionsiktede nordmannen dersom retten holdes for lukkede dører. Det er foreløpig usikkert når rettssaken vil holdes, men Bergs russiske advokat sier til VG at han håper det blir til høsten, og at Berg ikke må sitte i varetekt lenger enn det. Han sier videre at de vil vurdere om de vil kreve åpne dører nærmere når etterforskningen er ferdig..

P4 - 1 time siden

- Urealistisk bemanningsplan

Norsk Flygerforbund mener bemanningsplanen til Babcock som skal overta luftambulansetjenesten i Nord-Norge er urealistisk. Babcock ønsker færre piloter enn det er i tjenesten i dag og sier de vil kjøpe piloter fri fra ferie ved behov. Leder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen, sier til Dagens Næringsliv at dette kan svekke beredskapen, mens Babcock avviser at de vil ansette for få piloter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt