P4 > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:38

P4 - 21 Aug 19 kl. 21:39

Frp går frem på fersk måling

Bompengebråket internt i regjeringen ser ut til å gå i Frps favør iallefall når det gjelder kampen om velgerne.
For i en fersk kommunevalgmåling fra TV2 går Siv Jensens parti frem 2,7 prosentpoeng til 8,8 prosent.
Høyre går tilbake 2,2 prosentpoeng til 18,6 og er det regjeringspartiet som taper mest i striden.
Miljøpartiet De Grønne er målingens store vinner, de går frem hele 4,2 prosentpoeng..
Les mer på P4


Les mer om:
Frps, TV2, Siv Jensens, De Grønne

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, går, frem, fersk, måling
NRK - 03 May 19 kl. 14:47

FNB er Bergens nest største parti

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) har gått frem 14,2 prosentpoeng siden mars og er nå byens nest største parti med 20,6 prosent av velgerne. Det kommer frem i en fersk meningsmåling utført av Sentio for BA..

P4 - 24 Jun 19 kl. 16:33

- Må gjøre mer for å øke tempoet

- Vi må gjøre mer for å få opp tempoet i det grønne skiftet. Det sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Ifølge en fersk rapport, som ble lagt frem i dag, kommer det frem at næringslivet ikke gjør nok for å nå klimamålene.

P4 - 22 May 19 kl. 11:46

Fersk rapport: Læring den viktigste arbeidslivstrenden

Læring er den viktigste arbeidslivstrenden i 2019. Det kommer frem i en fersk rapport fra selskapet Deloitte. Endringer skjer raskt og skal norske virksomheter klare å møte framtiden er det viktig at de har fokus på dette, ifølge rapporten.

E24 - 18 Jun 19 kl. 13:01

Fersk Bloomberg-rapport: Slik kan togradersmålet nås

Verdens regjeringer må øke satsingen på fornybar energi, ellers blir det vanskelig å nå togradersmålet frem mot 2050. Det går frem av en ny rapport..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 06:55

Bakkafrost slaktet 12.600 tonn

Bakkafrost har nå lagt frem en fersk slakteoppdatering..

P4 - 2 timer siden

Dømt for bussran

En 24 år gammel mann er dømt til fengsel i ett år og to måneder for blant annet å ha ranet en bussjåfør i Arendal i mai i år. Det går frem i en fersk dom fra Agder tingrett. Mannen er tidligere dømt for ran fire ganger..

P4 - 10 Jul 19 kl. 23:26

Fjernet hiv-virus fra mus

Amerikanske forskere har klart å fjerne hiv-viruset fra mus. I en fersk studie kommer det frem at forskerne ved et universitet i Philadelphia, ved hjelp av et genredigeringsverktøy, har kurert ni av 23 mus for viruset. – Det kan gi håp om behandling på mennesker på sikt, sier overlege ved Oslo universitetssykehus, Marius Trøseid, til Dagens Medisin.

P4 - 31 Jul 19 kl. 10:29

Bompengepartiet går tilbake

Folkeaksjonen nei til mer bompenger går tilbake, og Ap går kraftig fram på en ny måling i Bergen. Det viser en fersk måling som Sentio har gjort for Bergensavisen. Dermed er ikke bompengemotstanderne lenger størst i byen.

P4 - 21 May 19 kl. 10:41

Forskjellene i Oslo bare øker

20.000 barn lever i dag under EUs fattidomsgrense i Oslo. Det kommer frem i en fersk rapport som SV har fått utarbeidet.

P4 - 08 Jul 19 kl. 21:42

Barnevernet i Tysnes får kraftig kritikk

Saker der barn kan ha blitt utsatt for vold- og overgrep blir liggende for lenge i Tysnes kommune. Det er bare et av mange kritikkverdige forhold som kommer frem i en fersk tilsynsrapport fra Fylkesmannen. Rådmann Steinar Dalland sier til NRK at de tar funnene på største alvor og at de har satt i gang en rekke forbedringstiltak..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Garasje tatt av ras

Et jordras har tatt med seg en garasje ved Kolvereid i Nærøy i Trøndelag. Politiet opplyser at raset stanset like ved en husvegg. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 30 minutter siden

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt. Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet. Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.

P4 - 15 minutter siden

Kan bli 25 grader

Det er strålende vær og ikke minst uvanlig varmt i store deler av Sør-Norge i dag. Enkelte steder kan det bli opp mot 25 varmegrader, ifølge værprognosen. Også morgendagen byr på sol og sommervær i Sør-Norge, og de høyeste temperaturene er det da Vestlandet som får.

P4 - 1 time siden

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

P4 - 1 time siden

Dårligste hvalfangst på 20 år

Det ble skutt 429 hval under årets sesong. Det er den dårligste fangsten på 20 år, ifølge Norges Småkvalfangerlag. Kvoten var på 1278 dyr, det samme som året før.

P4 - 1 time siden

Konflikter preger Labous landsmøte

Dramaet i britisk politikk fortsetter. I dag starter Labour sitt landsmøte i Brighton og konflikten iopposisjonspartiet er økende etter at flere av Labourleder, Jeremy Corbyns støttespillere, vil forsøke å bli kvitt partiets nestleder, Tom Watson. Partiets to ledere har vært uenig i flere saker og Watson kaller forsøket et angrep på det brede meningsmangfoldet i partiet..

P4 - 2 timer siden

Mann flydd til sykehus etter fall

En 69 år gammel mann er skadd etter en arbeidsulykke i et steinbrudd i Sokndal i formiddag. Mannen skal ha falt omtrent to meter, og er fraktet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent, men vedkommende er ved bevissthet..

P4 - 2 timer siden

Har fått kontakt med Eurojackpot-vinner

Norsk Tipping har nå fått kontakt med nordmannen som vant utrolige 443,9 millioner norske kroner i Eurojackpot i går. Mannen sier det hele er helt surrealistisk, og nesten ikke til tro. Han legger til at summen gir han friheter og mange muligheter, og at han skal tenke seg godt om hva han ønsker å bruke noe av pengene på.

P4 - 2 timer siden

Manshaus kontaktet nazi-organisajon

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus har vært i kontakt med med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen. Det bekrefter politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby i Oslo politidistrikt overfor TV 2. Kraby sier de hittil ikke har avdekket at kontakten har fått betydning for hans senere handlinger.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt