P4 > Nyheter

Saturday, 29 February, 12:01

P4 - 21 Aug 19 kl. 21:39

Frp går frem på fersk måling

Bompengebråket internt i regjeringen ser ut til å gå i Frps favør iallefall når det gjelder kampen om velgerne.
For i en fersk kommunevalgmåling fra TV2 går Siv Jensens parti frem 2,7 prosentpoeng til 8,8 prosent.
Høyre går tilbake 2,2 prosentpoeng til 18,6 og er det regjeringspartiet som taper mest i striden.
Miljøpartiet De Grønne er målingens store vinner, de går frem hele 4,2 prosentpoeng..
Les mer på P4


Les mer om:
Frps, TV2, Siv Jensens, De Grønne

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, går, frem, fersk, måling
NRK - 25 Jan 20 kl. 09:39

Tatt på nesten fersk gjerning

En mann er pågrepet i Oslo for sykkeltyveri. Han ble tatt på nesten fersk gjerning og erkjente med en gang tyveriet. Politiet advarer sykkeleiere.

NRK - 25 Jan 20 kl. 09:39

Tatt i nesten fersk gjerning

En mann er pågrepet i Oslo for sykkeltyveri. Han ble tatt i nesten fersk gjerning og erkjente med en gang tyveriet. Politiet advarer sykkeleiere.

NRK - 03 May 19 kl. 14:47

FNB er Bergens nest største parti

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) har gått frem 14,2 prosentpoeng siden mars og er nå byens nest største parti med 20,6 prosent av velgerne. Det kommer frem i en fersk meningsmåling utført av Sentio for BA..

P4 - 24 Jun 19 kl. 16:33

- Må gjøre mer for å øke tempoet

- Vi må gjøre mer for å få opp tempoet i det grønne skiftet. Det sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Ifølge en fersk rapport, som ble lagt frem i dag, kommer det frem at næringslivet ikke gjør nok for å nå klimamålene.

P4 - 22 May 19 kl. 11:46

Fersk rapport: Læring den viktigste arbeidslivstrenden

Læring er den viktigste arbeidslivstrenden i 2019. Det kommer frem i en fersk rapport fra selskapet Deloitte. Endringer skjer raskt og skal norske virksomheter klare å møte framtiden er det viktig at de har fokus på dette, ifølge rapporten.

E24 - 18 Jun 19 kl. 13:01

Fersk Bloomberg-rapport: Slik kan togradersmålet nås

Verdens regjeringer må øke satsingen på fornybar energi, ellers blir det vanskelig å nå togradersmålet frem mot 2050. Det går frem av en ny rapport..

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 06:55

Bakkafrost slaktet 12.600 tonn

Bakkafrost har nå lagt frem en fersk slakteoppdatering..

P4 - 21 Sep 19 kl. 10:40

Dømt for bussran

En 24 år gammel mann er dømt til fengsel i ett år og to måneder for blant annet å ha ranet en bussjåfør i Arendal i mai i år. Det går frem i en fersk dom fra Agder tingrett. Mannen er tidligere dømt for ran fire ganger..

P4 - 21 Jan 20 kl. 21:35

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet. Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen. Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.

NRK - 18 Dec 19 kl. 06:38

Ap-velgere slår ring om Støre

Hele 62 prosent av dem som ville stemt på Arbeiderpartiet ved et stortingsvalg i morgen, foretrekker Jonas Gahr Støre som partileder. Det kommer frem i en fersk måling Opinion har gjort for Dagsavisen. 5 prosent foretrekker Raymond Johansen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Bruker tåregass mot migranter

Politiet i Hellas bruker tåregass mot migrantene som forsøker å ta seg ulovlig inn i landet fra Tyrkia i dag. Migrantene har svart med å kaste stein, melder Reuters. Tyrkia åpnet i går grensene som et svar på den økte uroligheten i Syria, og anslår at rundt 18 000 migranter så langt har tatt seg inn i Europa..

P4 - 45 minutter siden

18 000 har krysset grense

18 000 migranter har krysset over til EU etter at Trykia åpnet grensene i går. Det opplyser Tyrkias president. Han åpnet grensene som et svar på den økte konflikten i Idlib-provinsen i Syria der over 30 tyrksiske soldater mistet livet..

P4 - 45 minutter siden

Ordfører i karantene

Ordføreren i Alte kommune er satt i karantene etter mistanke om koronavirus. En partikollega av ordføreren har vært i Singapore, og nå er de begge i karantene, melder Altaposten..

P4 - 1 time siden

Ny sykehusansatt smittet

Nok en ansatt ved Ullevål sykehus er smittet av koronaviruset, og nå har til sammen to ansatte ved øyeavdelingen fått påvist viruset. Tre andre ansatte som har blitt sjekket for viruset er friske. Oslo Universitetssykeus opplyser at de jobber med å ringe opp pasienter som har hatt tett kontakt med de syke ansatte.

P4 - 1 time siden

Får 10 millioner etter storbrann

Over 1000 bileiere som ble rammet av brannen i parkeringshuset på Sola skal dele 10 millioner kroner. Det er Frende forsikring som forsikret bilen som utløste brannen, og de sier til Stavanger Aftenblad at kravet fra bileierne er opp mot 20 millioner kroner, men at de ikke vil få dekket alt. Restbeløpet må dekkes av forsikringsselskapene til de andre bileierne..

P4 - 2 timer siden

Dårligere togtilbud i påsken

Vedlikeholdsarbeid kommer til å ramme togtrafikken på Østlandet i påsken. Drammenbanen, Askerbanen og Østfoldbanen blir berørt og kommer til å tidvis være stengt for trafikk, opplyser Bane Nor. De viser til at arbeidet som gjøres vil føre til høyere driftssikkerhet og bedre punktlighet.

P4 - 2 timer siden

Trailer kjørte av bro

En trailer kjørte av en bro og ble hengende fast over en elv i Rauma kommune på morgenen i dag. Sjåføren kom seg ut og er uskadet, opplyser Møre og Romsdal politidistrikt..

P4 - 2 timer siden

Vil ha anbud på flyrute som legges ned

Det bør utlyses en anbudsrunde på flyruten mellom Bodø og Evenes som Widerøe legger ned 4. mai. Det mener stortingsrepresentant for Høyre, Jonny Finstad.

P4 - 2 timer siden

Helge Ingstad blir skrapmetall

Den havarerte fregatten KNM Helge Ingstad skal selges som skrapmetall. Det melder Forsvarets Forum. I fjor sommer ble det kjent at det koster for mye å reparere fregatten som kolliderte med en oljetanker i 2018.

P4 - 2 timer siden

Uvær fører til kolonnekjøring

Uvær i Sør-Norge nå fører til kolonnekjøring. Veitrafikksentralen opplyser at det er kolonnekjøring over E134 Haukelifjell og Riksvei 7 Hardangervidda..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt