NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 00:53

NRK - 16 Jul 19 kl. 04:43

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
FN, Persiabukta, Per-Willy Amundsen, Klassekampen, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp, FN-mandat, ikkeet , krav
P4 - 16 Jul 19 kl. 08:16

- FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon

Norge må ikke ha et FN-mandat i ryggen for å delta i i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta. Det mener Frps Per-Willy Amundsen, i Stortingets utenrikskomité. Norge vurderer å delta, men men er i strid med Arbeiderpartiet om behovet for FN-mandat for å kunne delta.

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 05:20

Regjeringen: FN-mandat ikke et krav for å delta i koalisjon i Persiabukta

Regjeringen vurderer å delta i en amerikanskledet koalisjon i Persiabukta, men er i strid med Ap om behovet for FN-mandat for å kunne delta..

NRK - 25 Sep 19 kl. 13:19

Kapret nok et mandat i Knesset

Israels statsminister Benjamin Netanyahus høyreparti Likud har sikret seg ytterligere ett mandat i Knesset, viser det endelige valgresultatet. Likud fikk 32 representanter i den israelske nasjonalforsamlingen, ikke 31, viser fintellingen..

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:38

PDK held fast på mandat på Bømlo

Partiet De Kristne (PDK) held sitt eine mandat i kommunestyret på Bømlo etter mandagens val. Det verdikonservative partiet fekk mykje merksemd då toppkandidaten melde kommunen til politiet for brot på flagglova i august..

P4 - 06 Jul 19 kl. 10:37

Slipper å betale lån etter ID-misbruk

Flere personer slipper å betale lån som er opprettet i deres navn av ID-tyver. Nye dommer har gitt ofre for stjålet identitet medhold i at de ikke er ansvarlige for bankgjeld, skriver Dagbladet. Gjøvik tingrett avviste i forrige uke krav fra totalt seks banker på én million kroner mot en mann i Oppland, som fikk krav krav på forbrukslån han ikke visste om..

P4 - 30 Jul 19 kl. 07:50

Kjenner ikke rettigheter

Nesten ingen vet hvilke rettigheter de har når toget er forsinket. Kun seks prosent vet at de har krav på å få tilbake halvparten av billettprisen, og over halvparten tror ikke de har krav på noe som helst, viser en undersøkelse fra Forbrukerrådet. Du har krav på 25 prosent refusjon av billettprisen når du kommer over én time for sent til ankomststedet, og 50 prosent refusjon når du er minst to timer forsinket..

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 13:47

SAS avviser kontant-krav: - Ekstraordinær situasjon

Anslagsvis 170 000 passasjerer i Norden rammes når SAS lar flyene stå også i morgen. - Under streik har ikke passasjerene krav på kontanter, sier SAS..

NRK - 30 Oct 19 kl. 09:25

Vanskeligere for Nav å stille krav

Det vil bli vanskelegare for Nav å stilla like mange krav til trygdemottakarar som det var før trygdeskandalen blei kjend, meiner trygderettsekspert og advokat Olav Lægreid. Han seier det kan vera fleire krav frå Nav som bryter med EØS-reglane..

P4 - 25 Jul 19 kl. 17:53

Kaller brexit-krav uakseptabelt

EUs brexitforhandler Michel Barnier kaller britenes statsminister Boris Johnsons viktigste krav i forhandlingene for uakseptabelt. Johnson foreslår at backstop-løsningen for den irske grensen mellom nord og sør må fjernes fra den nåværende brexitavtalen. Det er et krav Barnier ikke kan gå med på, skriver Sky News.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 14:41

Tybring-Gjedde: - Siv har ingenting å gi

Landsstyremedlemmer i Frp roser Siv Jensen for håndteringen av bompengestriden. De sier samtidig at hun ikke har mandat til å fortsette forhandlinger med de andre regjeringspartiene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 1 time siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 2 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 2 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 2 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Høie avviser kritikken

Senterpartiet mener Staten nå må overta luftambulansetjenesten i Norge, etter at fem ambulansefly i dag ble satt på bakken. Helseminister Bent Høie mener opposisjonen bommer med kritikken..

NRK - 4 timer siden

Supportere sloss i Kristiansand

Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSL (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt