P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 11:03

P4 - 15 jan. 20 kl. 12:50

Frp-topp krever ledelsens avgang

- Vi blir rævkjørt av Høyre, Venstre og KrF, sier Frps fylkesleder i Troms og Finnmark..
Les mer på P4


Les mer om:
Høyre, KrF, Frps, Troms, Finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-topp, krever, ledelsens, avgang
NRK - 22 april 20 kl. 07:23

LO-topp krever Tangens avgang

Leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum, krever at Nicolai Tangen går av som Oljefond-sjef før han har tiltrådt. Det skriver VG. – Den som skal styre landets pengebinge må ha tillit hos det norske folk, sier Eggum til avisen..

NRK - 11 jan. 20 kl. 16:21

Iranere krever Khameneis avgang

Iranske demonstranter krever at landets leder, Ayatollah Ali Khamenei går av etter at landet innrømmet å ha skutt ned et ukrainsk passasjerfly, melder Reuters. 176 mennesker døde da flyet ble skutt ned like etter avgang fra Teheran..

VG - 19 april 20 kl. 12:19

LO-topp krever full granskning: – Fremstår som «århundrets smøretur»

Sp, Ap og SV går kraftig ut mot de som deltok på Nicolai Tangens USA-tur. LO-topp Jørn Eggum krever full granskning av det han mener fremstår som «århundrets smøretur». Ap antyder at staten må ta deler av turregningen i etterkant..

Dagbladet - 10 nov. 19 kl. 21:57

Boliviansk avis: Presidenten trekker seg

Hærsjefen og planleggingsministeren krever Evo Morales avgang etter anklager om valgfusk..

Dagbladet - 05 nov. 19 kl. 12:23

- Nav-sjefen må gå

Siste: Leder i Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget Erlend Wiborg krever Nav-direktør Sigrun Vågengs (69) avgang..

NRK - 20 juli 20 kl. 19:28

Krisemøte om situasjonen i Mali

Lederne av Elfenbenskysten, Ghana, Senegal, og Niger møtes torsdag i Malis hovedstad Bamako, for å diskutere landets politiske krise, melder AFP. Opposisjonen i landet krever presidentens avgang, og det har vært store demonstrasjoner den siste tiden..

NRK - 02 aug. 20 kl. 16:00

Netanyahu ut mot demonstranter

Israels statsminister Benjamin Netanyahu går hardt ut mot demonstrantene som krever hans avgang. Han mener de blir forledet av mediene, ifølge NTB. Lørdag demonstrerte flere tusen utenfor statsministerboligen i Jerusalem og andre steder i landet..

NRK - 28 des. 19 kl. 02:08

Krever ambulansesjefens avgang

Stortingsrepresentant Geir A. Iversen for Finnmark Sp, ber direktør i helseforetaket Luftambulansetjenesten, Øyvind Juell gå av etter at ambulanseflyene i Nord-Norge på nytt ble satt på bakken andre juledag. Juell ønsker ikke å kommentere kravet..

NRK - 01 des. 19 kl. 12:44

Mahdis avgang godkjent

Nasjonalforsamlingen i Irak har godkjent statsminister Adel Abdul-Mahdis avgang etter at han fredag sa at han vil trekke seg som følge av nesten to måneder med protester og opptøyer..

Aftenposten - 29 jan. 20 kl. 01:11

Sinte fans angrep United-direktørens hjem: – Finnes ingen unnskyldning

Huset til Manchester Uniteds klubbdirektør ble tirsdag kveld vandalisert av supportere som krever hans avgang..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Forbyr mer 20 deltakere

Bergen kommune vil vedta et lokalt påbud om en grense på 20 personer på fester og sammenkomster. Det kom frem på en pressekonferanse i formiddag. Frem til i dag har regelen om å være maks 20 personer samlet kun vært en anbefaling.

P4 - 15 minutter siden

Syvfjellsturen avlyst

Den tradisjonsrike syvfjellsturen i Bergen er avlyst. Arrangøren opplyser at turen ikke var forsvarlig å gjennomføre med tanke på økt koronasmitte og retningslinjene fra Folkehelseinsituttet. Dette er første gang turen over Bergens syv byfjell blir avlyst.

P4 - 30 minutter siden

Flere mottar arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni. Det er 300 flere enn ved utgangen av mars, viser nye tall fra NAV. Hittil i 2020 har antall personer som går på stønaden økt med 3500..

P4 - 45 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 1 time siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 1 time siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 1 time siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt