P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 11:01

P4 - I førrgår: 12:50

Frp-topp krever ledelsens avgang

- Vi blir rævkjørt av Høyre, Venstre og KrF, sier Frps fylkesleder i Troms og Finnmark..
Les mer på P4


Les mer om:
Høyre, KrF, Frps, Troms, Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-topp, krever, ledelsens, avgang
NRK - 11 Jan 20 kl. 16:21

Iranere krever Khameneis avgang

Iranske demonstranter krever at landets leder, Ayatollah Ali Khamenei går av etter at landet innrømmet å ha skutt ned et ukrainsk passasjerfly, melder Reuters. 176 mennesker døde da flyet ble skutt ned like etter avgang fra Teheran..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 21:57

Boliviansk avis: Presidenten trekker seg

Hærsjefen og planleggingsministeren krever Evo Morales avgang etter anklager om valgfusk..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 12:23

- Nav-sjefen må gå

Siste: Leder i Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget Erlend Wiborg krever Nav-direktør Sigrun Vågengs (69) avgang..

NRK - 28 Dec 19 kl. 02:08

Krever ambulansesjefens avgang

Stortingsrepresentant Geir A. Iversen for Finnmark Sp, ber direktør i helseforetaket Luftambulansetjenesten, Øyvind Juell gå av etter at ambulanseflyene i Nord-Norge på nytt ble satt på bakken andre juledag. Juell ønsker ikke å kommentere kravet..

NRK - 01 Dec 19 kl. 12:44

Mahdis avgang godkjent

Nasjonalforsamlingen i Irak har godkjent statsminister Adel Abdul-Mahdis avgang etter at han fredag sa at han vil trekke seg som følge av nesten to måneder med protester og opptøyer..

NRK - 01 Nov 19 kl. 16:47

Opposisjonen krever Khans avgang

I Islamabad demonstrerer titusenvis av tilhengerne av det radikale islamistpartiet Jamiat Ulema-e-Islam med krav om at Imran Khans går av som statsminister. Lederen av partiet har gitt Khan to dagers frist til å gå av, dette avviser Khan tvert..

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 09:01

Iranske stundenter: – Død over diktatoren

Hissige iranske demontranter krever regimets avgang etter at iranske myndigheter innrømmet å ha skutt ned det ukrainske passasjerflyet. De får støtte fra president Donald Trump i USA..

P4 - 17 Oct 19 kl. 15:10

Edvartsen krever 7,2 millioner

Tidligere Eliteserie-dommer Svein-Erik Edvartsen krever 7,2 millioner kroner fra Norges fotballforbund dersom han ikke får dømme mer. 40-åringen får ikke dømme hverken topp- eller breddefotball, viser et vedtak fra Indre Østland fotballkrets. Ifølge Edvartsens advokat - uten saklig grunn.

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 09:01

Opprørspoliti satt inn mot rasende demonstranter

Hissige iranske demontranter krever regimets avgang etter at iranske myndigheter innrømmet å ha skutt ned det ukrainske passasjerflyet. De får støtte fra president Donald Trump i USA..

Aftenposten - 29 Oct 19 kl. 16:24

SV-topp krever at hoder ruller etter skandalen i Nav

Solfrid Lerbrekk (SV) mener «katastrofal» Nav-skandale bør føre til avgangen til både Nav-sjefen og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H)..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Rettssak mot kulturprofil starter

Mandag starter rettsaken mot en kulturprofil i Oslo som er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Ifølge Dagbladet skal flere av voldtektene har skjedd i forbindelse med fester og nachspiel hjemme hos kulturprofilen i Oslo i en periode på flere år. Han nekter straffskyld..

P4 - 15 minutter siden

- Ikke gitt at man blir dømt for deltakelse

Det er ikke gitt at kvinnen som er siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen IS og som landet i Norge i natt blir dømt. Det sier advokat Steingrim Wolland til NRK. Kvinnen hevder å bare ha vært husmor og tatt vare på barna mens mannen kriget for IS.

P4 - 1 time siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 1 time siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 3 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 3 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 3 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt