NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 20:36

NRK - 15 jan. 20 kl. 11:16

Frp-ledere vil ut av regjering

Frp-fylkesledere i Troms og Finnmark og Innlandet vil ut av regjering og krever ekstraordinært landsstyremøte. De krever dette etter at regjeringen har besluttet å hente hjem to barn og en norsk-pakistansk kvinne som hadde sluttet seg til IS..
Les mer på NRK


Les mer om:
Troms, Finnmark, Innlandet, IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-ledere, vilut av , regjering
NRK - 20 jan. 20 kl. 13:39

Framstegspartiet ut av regjering

Framstegspartiet går ut av regjering. Det blei klart då Siv Jensen heldt pressekonferanse måndag ettermiddag. Jensen sa på pressekonferansen "eg tok partiet inn i regjering, og nå tar eg partiet ut av regjering"..

P4 - 18 juli 20 kl. 10:37

Få ikke-vestlige ledere

Det er kun fem ikke-vestlige ledere i de 100 største selskapene i Norge. Det melder E24 som har undersøkt saken. De fem selskapene er Obos, Aker Solutions, Norsk Medisinaldepot, Seadrill og Grieg Maturitas.

P4 - 21 jan. 20 kl. 12:32

Ny regjering på plass i løpet av januar

Statminister Erna Solberg har som mål å få på plass en ny regjering senest i slutten av denne måneden. Det sier hun til flere norske medier. Statsministeren har daglige møter med parilederne i Venstre og KrF for å få på plass en ny regjering..

NRK - 21 jan. 20 kl. 13:19

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Frp ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om den IS-siktede kvinnen som den direkte årsaken..

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Fremskrittpartiet ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om IS-kvinnen som den direkte årsaken..

P4 - 02 nov. 19 kl. 19:05

Sier ja til at homofile kan være ledere

Den kristne ungdomsorganisasjonen, KRIK, sier ja til at samboere og homofilt samboende kan være frivillige ledere på organisasjonens leirer. 288 delegater stemte for, mens 150 stemte imot, under organisasjonens generalforsamling i kveld. Saken har fått mye oppmerksomhet etter at freeski-stjernen Andreas Håtveit gikk ut i media nylig, og sa han var imot homofile ledere på kristne arrangemeneter..

P4 - 20 jan. 20 kl. 13:34

Frp går ut av regjering

Etter seks år og to måneder går Frp ut av regjering. Det er klart etter en pressekonferanse med Frp-leder Siv Jensen. Hjemhentingen av en terrorsiktet IS-kvinne og hennes to barn fikk begeret til å renne over for partiet.

NRK - 01 mars 20 kl. 17:21

Statsministeren møter nye EU-ledere

Statsminister Erna Solberg (H) besøker tirsdag Brussel for å møte EUs nye ledere. Blant temaene hun vil ta opp i møtene, er bekymringen for økt migrasjonspress ved Tyrkias grenser mot Hellas og Bulgaria som følge av krigshandlingene i Syria..

P4 - 27 juli 20 kl. 23:46

Vedum vil ikke snakke om SV-regjering

Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum vil ikke snakke om en regjering med Senterpartiet, Arbeiderpartiet og SV. Det er det Ap-leder Jonas Gahr Støre har sagt at vil gå til balg på, og SV-leder Audun Lysbakken sier han også vil inn i regjering. Men i et intervju med TV 2 sier Vedum at han vil ha en regjering med Senterpartiet og Ap, og at det er det partiet går til valg på..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Døde etter ulykke med paraglider

Mannen som ble skadet i en paraglider-ulykke på Forbordsfjellet i ettermiddag, og fløyet til St. Olavs hospital, har blitt erklært død. Politiet vil i samarbeid med Norsk Luftsportforbund nå etterforske ulykken.

NRK - 15 minutter siden

Redningsaksjon etter fallulykke

Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter en fallulykke i forbindelse med klatring i Molladalstindane på Sunnmøre. Den Alpine redningsgruppa, luftambulanse og redningshelikopter deltar i aksjonen..

NRK - 30 minutter siden

Død etter ulykke med paraglider

Mannen som ble skadet i en paraglider-ulykke på Forbordsfjellet i ettermiddag, og fløyet til St. Olavs Hospital, har blitt erklært død. I samarbeid med Norsk Luftsportforbund, vil politiet nå etterforske ulykken..

NRK - 30 minutter siden

34 prosent økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne drept under militæroperasjon

En 23 år gammel palestinsk kvinne ble skutt og drept da israelske soldater rykket inn i byen Jenin på den okkuperte Vestbredden fredag. Det melder nyhetsbyrået AP. Hun skal ha vært hjemme i leiligheten sin og blitt truffet av et streifskudd..

NRK - 30 minutter siden

Tre koronasmittet i Halden

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 30 minutter siden

Canada gjengjelder USAs toll-krav

Canada kaller USAs krav om toll på aluminium for absurd og svarer med å innføre toll på import av amerikanske aluminiumsprodukter for over 24 milliarder kroner. Torsdag kunngjorde USA at de gjeninnfører tollsatsen på 10 prosent på canadisk aluminium.

NRK - 30 minutter siden

34 % økning i avskoging

Avskogingen i Amazonas i skogåret 2019–2020 var på 9205 km². Det er en økning på 34 prosent sammenlignet med forrige periode, viser tall fra INPE. – Avskogingen er et resultat av bevisst politikk, sier generalsekretær i Regnskogfondet, Øyvind Eggen..

NRK - 45 minutter siden

Minst 16 drept i flykrasj

Tallet på antall døde etter at et fly krasjet ved rullebanen på en flyplass i India er nå oppe i 16. Det melder nyhetsbyrået AP. Ifølge politiet er over 123 mennesker skadd.

NRK - 45 minutter siden

Marokko fjernes fra EU-liste

EU har fjernet Marokko fra listen over land man kan besøke under koronapandemien. Listen er kun for land som EU mener har koronasmitten under kontroll, skriver Reuters. Den siste uken har det blitt registrert 6385 nye smittede i Marokko..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt