NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 00:54

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:16

Frp-ledere vil ut av regjering

Frp-fylkesledere i Troms og Finnmark og Innlandet vil ut av regjering og krever ekstraordinært landsstyremøte. De krever dette etter at regjeringen har besluttet å hente hjem to barn og en norsk-pakistansk kvinne som hadde sluttet seg til IS..
Les mer på NRK


Les mer om:
Troms, Finnmark, Innlandet, IS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp-ledere, vilut av , regjering
NRK - Igår: 13:39

Framstegspartiet ut av regjering

Framstegspartiet går ut av regjering. Det blei klart då Siv Jensen heldt pressekonferanse måndag ettermiddag. Jensen sa på pressekonferansen "eg tok partiet inn i regjering, og nå tar eg partiet ut av regjering"..

P4 - 12 timer siden

Ny regjering på plass i løpet av januar

Statminister Erna Solberg har som mål å få på plass en ny regjering senest i slutten av denne måneden. Det sier hun til flere norske medier. Statsministeren har daglige møter med parilederne i Venstre og KrF for å få på plass en ny regjering..

NRK - 11 timer siden

Vil ha Hareide i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG. Både Innlandet- og Vestland KrF er positive til å få Hareide inn i regjering. Hareide sjølv har ikkje kommentert saka..

Aftenposten - Igår: 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Frp ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om den IS-siktede kvinnen som den direkte årsaken..

Aftenposten - Igår: 14:25

Disse grunnene oppgir Siv Jensen for hvorfor hun tar Fremskrittpartiet ut av regjering

– Jeg tok Frp inn i regjering, og nå tar jeg Frp ut av regjering. Det er det eneste riktige å gjøre, sa Siv Jensen mandag ettermiddag. Hun pekte på saken om IS-kvinnen som den direkte årsaken..

P4 - Igår: 13:34

Frp går ut av regjering

Etter seks år og to måneder går Frp ut av regjering. Det er klart etter en pressekonferanse med Frp-leder Siv Jensen. Hjemhentingen av en terrorsiktet IS-kvinne og hennes to barn fikk begeret til å renne over for partiet.

P4 - 02 Nov 19 kl. 19:05

Sier ja til at homofile kan være ledere

Den kristne ungdomsorganisasjonen, KRIK, sier ja til at samboere og homofilt samboende kan være frivillige ledere på organisasjonens leirer. 288 delegater stemte for, mens 150 stemte imot, under organisasjonens generalforsamling i kveld. Saken har fått mye oppmerksomhet etter at freeski-stjernen Andreas Håtveit gikk ut i media nylig, og sa han var imot homofile ledere på kristne arrangemeneter..

NRK - 11 timer siden

Vil ha Hareid i regjering

Fleire Krf-fylke vil ha Knut Arild Hareide inn i regjering, skriv VG..

NRK - 12 timer siden

Vil ha regjering innen månedsskifte

Statsminister Erna Solberg sier at hun har daglige møter med partilederne i Venstre og KrF for å få på plass en ny regjering. – Målet er å få på plass ny regjering innen slutten av måneden, sier Solberg..

Klartale - Igår: 13:47

Frp går ut av regjeringen

– Jeg tok oss inn i regjering, og nå tar jeg Fremskrittspartiet ut av regjering. Det sa partileder Siv Jensen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

NRK - 1 time siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 1 time siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 2 timer siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 2 timer siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 2 timer siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 2 timer siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 2 timer siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 2 timer siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 3 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt