NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:22

NRK - 29 nov. 20 kl. 12:27

Frp´s Bruun-Gundersen tapte kamp

Nåværende stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen tapte nominasjonskampen i Aust-Agder Frp mot Marius Nilsen fra Grimstad. Det var hele sju motkandidater mot Bruun-Gundersen, men det var kun Marius Nilsen som ble fremmet på nominasjonsmøtet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åshild Bruun-Gundersen, Aust-Agder Frp, Marius Nilsen, Grimstad, Bruun-Gundersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frp´s, Bruun-Gundersen, tapte, kamp
NRK - 29 nov. 20 kl. 12:27

Frps Bruun-Gundersen tapte kamp

Nåværende stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen tapte nominasjonskampen i Aust-Agder Frp mot Marius Nilsen fra Grimstad. Det var hele sju motkandidater mot Bruun-Gundersen, men det var kun Marius Nilsen som ble fremmet på nominasjonsmøtet..

NRK - 03 jan. 21 kl. 20:20

Frp: Hensynsløst kort varsel

Frps helsepolitiske talsperson Åshild Bruun-Gundersen mener regjeringen burde vært tidligere ute med å be studentene vente med å dra tilbake til studiestedet. – Frp reagerer på at regjeringen gir så hensynsløst kort varsel, sier Bruun-Gundersen..

NRK - 29 nov. 20 kl. 14:43

Jensen om profilexitene: – Leit

Frp-leder Siv Jensen sier søndag at hun synes det er leit at Frp-profiler som Jon Helgheim og Åshild Bruun-Gundersen har tapt nominasjonskampene i fylkeslagene..

VG - 29 nov. 20 kl. 15:51

Jensen om profilexit i Frp: – Leit

Frp-leder Siv Jensen sier søndag at hun synes det er leit at Frp-profiler som Jon Helgheim og Åshild Bruun-Gundersen har tapt nominasjonskampene i fylkeslagene.

VG - 19 des. 20 kl. 06:12

Hardt ut mot Høie om karanteneregler: – Fullstendig meningsløst

FHI mener at ti dagers karantene ikke er nødvendig, men regjeringen vil ikke endre dagens regler. Nå retter Frps Åshild Bruun-Gundersen skarp kritikk mot helseminister Bent Høie..

Aftenposten - 08 des. 20 kl. 12:13

Mann siktet for drap eller medvirkning til drap på Ørjan-Helmer Gundersen Solum

Politiet i Agder har pågrepet og siktet en mann i 30-årene for drapet på Ørjan-Helmer Gundersen Solum (24) i Arendal våren 2020..

VG - 08 des. 20 kl. 12:32

Mann siktet for drap på Ørjan-Helmer Gundersen Solum

Politiet i Agder har tirsdag formiddag foretatt pågripelse av en mann i 30-årene i forbindelse med drapet på Ørjan-Helmer Gundersen Solum..

Klartale - 04 jan. 21 kl. 21:44

Irene Ruud Gundersen døde i skredet

Irene Ruud Gundersen er den sjuende personen som er funnet død i skredet, Det skriver politiet..

VG - 19 jan. 21 kl. 11:00

Et siste farvel med Gjerdrum-offer Irene Ruud Gundersen (69)

«Takk for at du har lært meg hvordan jeg skal være et godt medmenneske», sier datteren til skredoffer Irene Ruud Gundersen (69)..

Dagbladet - 08 mars 21 kl. 09:16

Mistet kona: - Plutselig ble alt mørkt

30. desember åpnet bakken seg og tok med Irene Ruud Gundersen (69) ned i rasgropa. Sorgen etter konas dødsfall preger 74 år gamle Steinar Gundersen, som denne uka vendte tilbake på jobb som trafikkdirigent for barna i Ask..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 15 minutter siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 15 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 30 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 45 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 1 time siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 1 time siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt