VG > Sport

Monday, 20 August, 05:17

VG - 16 May 18 kl. 14:08

Frode Kippe: De fem verste spissene jeg har møtt

ÅRÅSEN (VG) Frode Kippe (40) har måttet slite med en rekke gode angripere gjennom 19 sesonger i Lillestrøm-drakten. Nicklas Bendtner (30) når ikke opp på stopperkjempens topp fem-liste..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ÅrÅsen, Kippe, Lillestrøm, Bendtner

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frode, KippeDe , fem, verste, spissene, jeghar , møtt
VG - 19 Jul 18 kl. 12:54

Kippe om ny trener: – Håper det er siste på en god stund

Frode Kippe har gått igjennom mange trenerbytter i sin fotballkarriere. Nå håper han at Jörgen Lennartsson blir siste treneren på en stund..

VG - 12 Aug 18 kl. 19:51

Kippe så rødt i nytt Lillestrøm-tap

(Sarpsborg 08 - Lillestrøm 2–0) På 86 sekunder fikk Frode Kippe to gule kort, ble vist ut og ødela for sitt Lillestrøm i Sarpsborg..

NRK - 25 Jan 18 kl. 00:56

Kronerulling for Frode Berg

Lokalbefolkningen i Sør-Varanger har samlet inn 135.000 kroner til juridisk bistand for norske Frode Berg som sitter fengslet for spionasje i Russland. Onsdag donerte Fagforbundet 50.

NRK - 14 Jun 18 kl. 11:37

Frode Bergs anke er avvist

Byretten i Moskva avviste i dag anken fra 62 år gamle Frode Berg, som sitter varetektsfengslet i Russland. – Situasjonen til Frode Berg er blitt vanskeligere. Berg har det veldig tungt psykisk, sier hans advokat Ilja Novikov..

Dagbladet - 17 Jul 18 kl. 13:31

Advokat: - Frode Berg framstilles for videre fengsling onsdag

Frode Bergs russiske advokat sier retten onsdag skal ta stilling til fortsatt varetektsfengsling av spionsiktede Frode Berg..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 13:11

Advokat: – Nytt fengslingsmøte for Frode Berg onsdag

Frode Bergs russiske advokat sier retten onsdag skal ta stilling til fortsatt varetektsfengsling av spionsiktede Frode Berg..

NRK - 03 Mar 18 kl. 12:31

Ber regjeringen hjelpe Frode Berg

Den spionsiktede Frode Berg må få all den hjelp som det er mulig å gi fra den norske regjeringen, sier Sør-Varanger-ordfører Rune Rafaelsen. – Frode Berg er en brobygger. En pioner som har jobbet for samarbeid med Russland sier han til NTB..

NRK - 30 Apr 18 kl. 13:26

Frode Berg i nytt fengslingsmøte

Spionsiktede Frode Berg møter torsdag i et nytt fengslingsmøte i Moskva. Det bekrefter Frode Bergs russiske advokat til NTB. Berg vedgår at han var på oppdrag for norsk etterretning da han ble pågrepet i Moskva, men nekter for å ha begått spionasje..

Dagbladet - 30 Jan 18 kl. 04:43

Frode Bergs støttespillere ber Kirken om hjelp

Støttespillerne til spionanklagene Frode Berg ber Den norske kirke om bistand til å «løfte denne saken politisk»..

VG - 24 May 18 kl. 00:20

Frode Bergs advokater kjemper for åpne dører

Advokatene til spionsiktede Frode Berg frykter for nordmannens rettssikkerhet dersom rettssaken blir holdt bak lukkede dører..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Carlsen vant maratonparti : – Magnus terminator!

(Magnus Carlsen-Sergej Karjakin 1–0) I seks og en halv time levde Sergej Karjakin (28) opp til tilnavnet forsvarsministeren. Så gjorde han tabben som gjorde at Magnus Carlsen (27) på magisk vis vant maratonpartiet..

VG - 4 timer siden

Viktor Hovland vant verdens største amatørturnering i golf

Det 20 år gamle golftalentet kronet en historisk helg med en dominerende finaleseier over Devon Bling..

VG - 9 timer siden

Deumeland skrevet ut av sykehuset: - Det går bra

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Start-keeper Jonas Deumeland ble fraktet med ambulanse til sykehus i Drammen etter et sammenstøt med en lagkamerat. Søndag kveld ble han skrevet ut..

VG - 5 timer siden

Bale scoret i serieåpningen da Real Madrid vant

(Real Madrid - Getafe 2–0) En ny Real Madrid-æra ble sparket igang, for første gang på ni år uten Cristiano Ronaldo. Mot Getafe var det derimot få som hadde grunn til å savne portugiseren..

VG - 7 timer siden

Syndebukken nektet å snakke med pressen: – Ikke i dag

VALLE (VG) (Vålerenga - Tromsø 3–0) Mushaga Bakenga bommet på en gedigen sjanse og kunne utlignet for Tromsø. I stedet ble det 3–0-tap, og spissen var så skuffet at han ikke ville snakke med pressen etter kampen..

VG - 6 timer siden

Helland mener RBK hadde blitt «totalslaktet» for Brann-kjøp

KRISTIANSUND (VG) (Kristiansund – Rosenborg 0–2) Kritikerne hevder RBK ikke har kommet styrket ut av overgangsvinduet, men sommersigneringen Issam Jebali (26) markerte seg på første forsøk..

VG - 7 timer siden

Vålerenga banket Tromsø og vant for første gang siden mai

VALLE (VG) (Vålerenga - Tromsø 1–0) En tidlig scoring fra Bård Finne og to scoringer på tampen av Magnus Grødem og Peter Godly Michael ble avgjørende da Vålerenga endelig endte sin lange rekke uten seier i Eliteserien..

VG - 9 timer siden

Godset-legen om Deumeland: – Han hadde ingen lammelser

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Start-keeper Jonas Deumeland ble fraktet med ambulanse til sykehus i Drammen etter et sammenstøt med en lagkamerat. Strømsgodsets lege er optimistisk for målvaktens helse..

VG - 9 timer siden

Njie i gledesrus mot Molde: – Jeg husker ingenting

NADDERUD (VG) (Stabæk – Molde 3–1) Moussa Njie (22) syntes det var så gøy å spille på Nadderud igjen at han ikke husker noe fra de første minuttene av kampen..

VG - 9 timer siden

Start-keeper Deumeland til sykehus: – Fotballen blir veldig lite viktig

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Start 1–1) Med få minutter igjen av kampen, ble Start-keeper Jonas Deumeland liggende nede etter en kollisjon. Kampen ble stoppet i 20 minutter før målvakten ble fraktet ut på båre og til sykehus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt