VG > Sport

Tuesday, 16 October, 04:05

VG - 16 May 18 kl. 14:08

Frode Kippe: De fem verste spissene jeg har møtt

ÅRÅSEN (VG) Frode Kippe (40) har måttet slite med en rekke gode angripere gjennom 19 sesonger i Lillestrøm-drakten. Nicklas Bendtner (30) når ikke opp på stopperkjempens topp fem-liste..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
ÅrÅsen, Kippe, Lillestrøm, Bendtner

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frode, KippeDe , fem, verste, spissene, jeghar , møtt
VG - 02 Sep 18 kl. 23:18

Frode Kippe raste mot Amin Nouri: – Hva i h...... holder du på med?

LILLESTRØM (VG) (LSK-VIF 0–1) Her koker det helt over for Frode Kippe. 40-åringen gikk til angrep på Vålerenga-back Amin Nouri (28)..

VG - 19 Jul 18 kl. 12:54

Kippe om ny trener: – Håper det er siste på en god stund

Frode Kippe har gått igjennom mange trenerbytter i sin fotballkarriere. Nå håper han at Jörgen Lennartsson blir siste treneren på en stund..

VG - 01 Sep 18 kl. 10:24

Kippe fikk VIF-tyn etter denne TV-tilten: - Ikke stolt av det øyeblikket

LILLESTRØM/VALLE (VG) – Det er vel det sureste tapet jeg har hatt mot Vålerenga noen gang, sier Frode Kippe om forrige derby mellom Lillestrøm og Vålerenga..

VG - 12 Aug 18 kl. 19:51

Kippe så rødt i nytt Lillestrøm-tap

(Sarpsborg 08 - Lillestrøm 2–0) På 86 sekunder fikk Frode Kippe to gule kort, ble vist ut og ødela for sitt Lillestrøm i Sarpsborg..

VG - 25 Sep 18 kl. 06:34

Frode Kippe om LSKs skjebneuke: - Setter i gang mange følelser

Kapteinen mener denne uken kan avgjøre Lillestrøms sesong..

NRK - 25 Jan 18 kl. 00:56

Kronerulling for Frode Berg

Lokalbefolkningen i Sør-Varanger har samlet inn 135.000 kroner til juridisk bistand for norske Frode Berg som sitter fengslet for spionasje i Russland. Onsdag donerte Fagforbundet 50.

NRK - 14 Jun 18 kl. 11:37

Frode Bergs anke er avvist

Byretten i Moskva avviste i dag anken fra 62 år gamle Frode Berg, som sitter varetektsfengslet i Russland. – Situasjonen til Frode Berg er blitt vanskeligere. Berg har det veldig tungt psykisk, sier hans advokat Ilja Novikov..

Dagbladet - 17 Jul 18 kl. 13:31

Advokat: - Frode Berg framstilles for videre fengsling onsdag

Frode Bergs russiske advokat sier retten onsdag skal ta stilling til fortsatt varetektsfengsling av spionsiktede Frode Berg..

Aftenposten - 17 Jul 18 kl. 13:11

Advokat: – Nytt fengslingsmøte for Frode Berg onsdag

Frode Bergs russiske advokat sier retten onsdag skal ta stilling til fortsatt varetektsfengsling av spionsiktede Frode Berg..

NRK - 03 Mar 18 kl. 12:31

Ber regjeringen hjelpe Frode Berg

Den spionsiktede Frode Berg må få all den hjelp som det er mulig å gi fra den norske regjeringen, sier Sør-Varanger-ordfører Rune Rafaelsen. – Frode Berg er en brobygger. En pioner som har jobbet for samarbeid med Russland sier han til NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Northug i ny bok: Fikk så mange dametilbud at ingenting ble spennende lenger

Petter Northug (32) gikk fra å leve et isolert liv og nærmest ha utviklet en sosial angst, til å bli overøst med dametilbud på byen etter VM i Holmenkollen. Det forteller skistjernen i sin ferske selvbiografi..

VG - 5 timer siden

Sterling-dobbel da England slo Spania: – Klart det har vært frustrerende

(Spania–England 2–3) Tre frekke scoringer og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 5 timer siden

England med knusende seier borte mot Spania

(Spania - England 2–3) Tre frekke scoringer, og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 5 timer siden

Ny nedtur for Island – 13 kamper uten seier

(Island – Sveits 1–2) De ble hyllet av en hel fotballverden. Men nå er det krise for heltene fra Island..

VG - 7 timer siden

Northug i ny bok: Dette husker han fra fyllekjøringen

«Hodet mitt kastes framover, smeller inn i rattet og frontruta, alt blir svart. Men heller ikke det kan jeg huske. Jeg vet det fordi de senere fant deler av luggen min sittende fast i frontruta»..

VG - 10 timer siden

Carlsen i shortstrøbbel – forspranget til Caruana skrumper

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet. I partiet ble han attpåtil tvunget til å bytte fra shorts til langbukse..

VG - 7 timer siden

Østberg er den eneste som tør å trene med Therese Johaug over tid

KVITFJELL (VG) Tidligere landslagstrener Roar Hjelmeset advarte Ingvild Flugstad Østberg (27) mot å reise på treningsturer med Therese Johaug (30)..

VG - 8 timer siden

Den viktigste kampen på tre år

ULLEVAAL/STORO (VG) Det mangler én måned på tre år siden Norge spilte en viktigere landskamp for herrer enn den som spilles på Ullevaal stadion tirsdag kveld..

VG - 10 timer siden

Carlsens forsprang skrumper: – Ubehagelig press

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet..

VG - 10 timer siden

USAs antidopingsjef «sjokkert» over IOCs stillhet etter mobbeanklager

Beckie Scott, som tidligere var medlem av utøverkomiteen til verdens antidopingbyrå (WADA), hevdet fredag at hun har opplevd «bøllete» og «umyndiggjørende» oppførsel fra WADA-ledelsen. Nå får den internasjonale olympiske komité (IOC) refs for sin unnfallenhet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt