NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:35

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:39

Frode Berg får biskopbesøk

Russiske fengselsmyndigheter har sagt ja til at biskop Olav Øygard i Nord Hålogaland bispedømme kan få besøke spionanklagde Frode Berg i fengselet i Moskva. Øygard ga beskjed om at han ville treffe Berg allerede i fjor vår, men det ble da avvist..
Les mer på NRK


Les mer om:
Olav, Nord Hålogaland, Frode Berg, Moskva, Berg

Dele artikeln

210 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frode, Bergfår , biskopbesøk
NRK - 28 Sep 18 kl. 15:31

Frode Berg i nytt fengslingsmøte

Frode Berg blir framstilt for forlenget fengsling i Lefortovo-domstolen i Moskva mandag. Det opplyser Bergs russiske forsvarer, advokat Ilja Novikov, til NTB. Rettssaken mot Berg er ventet å starte i oktober eller november..

NRK - 11 Dec 18 kl. 13:46

Russar dømt i Frode Berg-saka

Ein tidlegare russisk politimann, som var tiltalt for å ha gitt hemmelege dokument til spionsikta Frode Berg, er dømt til 13 år i fengsel av ein domstol i Moskva. Det melder AFP. Berg skal ha fått dokument om den russiske marinen, ifølgje dommen..

NRK - 30 Oct 18 kl. 10:08

Frode Berg blir sittende i varetekt

Frode Berg må fortsatt sitte i varetekt frem til 5. desember. Det bestemte byretten i Moskva i dag.

NRK - 29 Oct 18 kl. 13:41

Frode Bergs anke behandles tirsdag

Frode Berg anket da han fikk forlenget varetektsfengslingen tidligere i oktober. Behandlingen av anken skal behandles i russisk domstol tirsdag. Det skriver Frode Bergs russiske advokat, Ilja Novikov.

NRK - 01 Oct 18 kl. 09:57

Ny varetekt for Frode Berg

Frode Berg ble i dag varetektsfengslet for to nye måneder frem til 5. desember. Han har sittet fengslet siden 5.

NRK - 30 Nov 18 kl. 04:55

Fengslingsmøte for Frode Berg

Spionmistenkte Frode Berg framstilles i dag for forlenget varetektsfengsling. Det skjer i byretten i Moskva. Onsdag 5.

NRK - 30 Nov 18 kl. 09:36

Forlenget varetekt for Frode Berg

Spionsiktede Frode Berg ble i byretten i Moskva fredag varetektsfengslet i nye to måneder til 5. februar 2019. Onsdag 5.

Dagbladet - 28 Nov 18 kl. 16:17

Ny Frode Berg-fengsling

Spionsiktede Frode Berg framstilles for fornyet fengsling i Moskva fredag..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 16:41

Russisk spionsak i Norge kan ha innvirkning på Frode Berg-saken

Arrestasjonen av en russisk statsborger i Oslo øker sannsynligheten for at Frode Berg kan bli utlevert til Norge, mener forsvarer Brynjulf Risnes..

VG - 08 Sep 18 kl. 17:02

Frode Berg håper norsk besøk kan få ham hjem

MOSKVA/OSLO (VG) For første gang siden Frode Berg ble fengslet, har en representant for politisk ledelse i UD vært på besøk i Russland. Berg og hans advokater setter sin lit til at toppolitikerne kjemper for den spionanklagede..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 10 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt