NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:26

NRK - 11 Jan 19 kl. 15:39

Frode Berg får biskopbesøk

Russiske fengselsmyndigheter har sagt ja til at biskop Olav Øygard i Nord Hålogaland bispedømme kan få besøke spionanklagde Frode Berg i fengselet i Moskva. Øygard ga beskjed om at han ville treffe Berg allerede i fjor vår, men det ble da avvist..
Les mer på NRK


Les mer om:
Olav, Nord Hålogaland, Frode Berg, Moskva, Berg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frode, Bergfår , biskopbesøk
NRK - 02 Apr 19 kl. 08:09

Tror Berg blir dømt

NRKs Russland korrespondent Morten Jentoft mener Frode Berg vil bli dømt skyldig for spionasje. I dag starter rettssaken mot Frode Berg hvor Berg risikerer 10 til 20 år i fengsel. Jentoft mener det vil bli spennende å se hva som skjer etter dommen..

NRK - 03 Apr 19 kl. 11:17

– Ubåter var målet til Frode Berg

Aktoratet i Frode Berg-saken mener Berg var koblet til en etterretningsoperasjon med mål å skaffe hemmelig informasjon om et av de viktigste våpnene i det russiske arsenalet. De nye atomubåtene i Yasen-klassen skal jakte på fartøy fra Nato-landene..

NRK - 09 Apr 19 kl. 11:20

Frode Berg inne i rettsalen

Spiontiltalte Frode Berg har ankome byretten i Moskva. Tysdag skal dei halde prosedyrer i rettsaka. Berg sin russiske advokat Ilja Novikov seier at nordmannen kjem til å gjenta at han ikkje vedgår skuld..

NRK - 28 Sep 18 kl. 15:31

Frode Berg i nytt fengslingsmøte

Frode Berg blir framstilt for forlenget fengsling i Lefortovo-domstolen i Moskva mandag. Det opplyser Bergs russiske forsvarer, advokat Ilja Novikov, til NTB. Rettssaken mot Berg er ventet å starte i oktober eller november..

NRK - 11 Dec 18 kl. 13:46

Russar dømt i Frode Berg-saka

Ein tidlegare russisk politimann, som var tiltalt for å ha gitt hemmelege dokument til spionsikta Frode Berg, er dømt til 13 år i fengsel av ein domstol i Moskva. Det melder AFP. Berg skal ha fått dokument om den russiske marinen, ifølgje dommen..

NRK - 02 Apr 19 kl. 15:03

Berg ført ut av retten i Moskva

– Det gikk bra, meget bra, sa Frode Berg til NRK da han kom ut etter første dag i retten. I dag startet rettsaken mot den spiontiltalte pensjonerte norske grenseinspektøren Frode Berg i byretten i Moskva. Han risikerer 10 til 20 års fengsel..

NRK - 30 Oct 18 kl. 10:08

Frode Berg blir sittende i varetekt

Frode Berg må fortsatt sitte i varetekt frem til 5. desember. Det bestemte byretten i Moskva i dag.

Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 17:05

Derfor ble Frode Berg fengslet i seks måneder

Frode Berg (63) ble i dag ført inn i rettssal 507 i Moskva byrett. Dette skjedde bak lukkede dører..

Klartale - 22 Mar 19 kl. 21:38

Dette er historien om Frode Berg

Turen til Russland endte i fengsel. Han har sittet 16 måneder bak murene. Nå kan Frode Berg få en dom for spionasje..

Klartale - 09 Apr 19 kl. 08:43

– Håper å se Frode Berg tilbake i Norge

Statsminister Erna Solberg vil ikke si mye om Frode Berg. Men tirsdag skal hun snakke med Russlands president..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt