NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:53

NRK - 19 aug. 19 kl. 21:51

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig. Abort er ulovleg i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
El Salvador

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frikjent, etterå ha , fødd, død, baby
NRK - 05 feb. 20 kl. 22:29

Trump frikjent i riksrettssaka

Senatet i USA har frikjent Donald Trump for å ha prøvd å hindre Kongressen sitt arbeid. Dei har også frikjent han for maktmisbruk. Dermed er USAs president frikjent for begge tiltalepunkta i riksrettssaka mot han..

P4 - 20 aug. 19 kl. 05:38

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn. Hun var tidligere dømt til fengsel i 30 år for drap etter at hun ifølge dommeren hadde fremprovosert en abort. Saken ble gjenopptatt etter at kvinnen hadde sittet fengslet i tre år og hun er nå frikjent..

Dagbladet - 06 sep. 19 kl. 14:44

Finansprofil frikjent for champagnevold

48-åring skal ha stukket investor med knust champagneglass etter krangel om å «knulle damer over 40». Frikjent i lagmannsretten..

P4 - 30 okt. 19 kl. 12:32

Sykehus frikjent etter pasientdødsfall

Gjøvik sykehus har blitt frikjent etter at en pasient døde etter en rutineundersøkelse i 2018. Det melder NRK. Den 53 år gamle mannen fikk en kraftig allergisk reaksjon etter å ha fått kontrastvæske for å ta MR-bilder.

NRK - 24 juni 20 kl. 13:23

VG: Christer Tromsdal frikjent

Finansmannen Christer Tromsdal (51) er frikjent for å ha hyret torpedoer for å skade en meddommer i en straffesak i 2012, melder VG. Det slår Borgarting lagmannsrett fast i en dom. Et tidligere gjengmedlem i 30-årene ble også frikjent..

P4 - 24 juni 19 kl. 17:44

Frikjent for cannabisdyrking

Tidligere Bandidos-leder Lars Harnes er frikjent for cannabisdyrking. Fire personer var tiltalt i saken som gikk i Nedre Romerike tingrett etter at politiet fant 277 planter i en enebolig i Fet i Akershus. Også en kvinne ble frikjent, mens to menn i 40-årene er dømt til henholdsvis sju måneders fengsel og 420 timers samfunnsstraff.

NRK - 14 april 20 kl. 18:38

Død kvinne kan bli frikjent

En kvinne fra bergensområdet, som ble dømt til fotlenke for å ha snytt Nav for 196.000 kroner, kan bli frikjent etter sin død. Kvinnen døde noen måneder før Nav-skandalen ble oppdaget.

NRK - 18 feb. 20 kl. 12:12

Mann frikjent etter narkotikadom

For tre år siden bestemte mannen seg for å varsle politiet om narkotikasmugling. At han selv skulle bli dømt var et uventet resultat. Mannen rakk å sone to av sju år før Høyesterett opphevet dommen.

NRK - 18 feb. 20 kl. 19:48

Ny arrestordre på frikjent aktivist

Aktivisten Osman Kavala, som tidligere tirsdag ble frikjent på alle punkter etter å ha blitt anklaget for kuppforsøk i Tyrkia, er arrestert igjen. Han, og åtte andre, ble løslatt bare timer før arrestordren ble utstedt..

Dagbladet - 19 aug. 19 kl. 22:16

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent Evelyn Hernandez, som var dømt for drap etter å ha født et dødfødt barn i toalettet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sykehusansatt smittet – tre isolert

Tre pasienter er isolert etter kontakt med smittet ansatt ved Oslo universitetssykehus, melder NTB..

NRK - 15 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 45 minutter siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 45 minutter siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 2 timer siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 2 timer siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 2 timer siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt