NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:12

NRK - 19 Aug 19 kl. 21:51

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig. Abort er ulovleg i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
El Salvador

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frikjent, etterå ha , fødd, død, baby
P4 - 20 Aug 19 kl. 05:38

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn. Hun var tidligere dømt til fengsel i 30 år for drap etter at hun ifølge dommeren hadde fremprovosert en abort. Saken ble gjenopptatt etter at kvinnen hadde sittet fengslet i tre år og hun er nå frikjent..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 14:44

Finansprofil frikjent for champagnevold

48-åring skal ha stukket investor med knust champagneglass etter krangel om å «knulle damer over 40». Frikjent i lagmannsretten..

P4 - 24 Jun 19 kl. 17:44

Frikjent for cannabisdyrking

Tidligere Bandidos-leder Lars Harnes er frikjent for cannabisdyrking. Fire personer var tiltalt i saken som gikk i Nedre Romerike tingrett etter at politiet fant 277 planter i en enebolig i Fet i Akershus. Også en kvinne ble frikjent, mens to menn i 40-årene er dømt til henholdsvis sju måneders fengsel og 420 timers samfunnsstraff.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 22:16

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent Evelyn Hernandez, som var dømt for drap etter å ha født et dødfødt barn i toalettet..

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 06:26

Frikjent i millionsøksmål

Bergen kommune er frikjent i en sak der en tidligere toppidrettsutøver krevde opptil 47 millioner kroner. .

Aftenposten - 19 Aug 19 kl. 21:55

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn..

NRK - 22 Jun 19 kl. 18:38

Voldtektsdømt frikjent

En 24 år gammel mann som ble dømt for voldtekt i februar i fjor, er frikjent i lagmannsretten. Han ble opprinnelig dømt til fire års fengsel, og betale 150.000 i erstatning til kvinnen.

Dagbladet - 24 Jun 19 kl. 16:12

Harnes frikjent for cannabisdyrking

Politiet mente eks-torpedo Lars Harnes var en av hovedmennene bak cannabisplantasjen verdt flere millioner. Nå er han frikjent. - Han fikk resultatet mens han var ute og kjørte motorsykkel, sier advokat Øyvind Bratlien..

NRK - 12 Jun 19 kl. 04:57

Frikjent i millionsøksmål

Bergen kommune er frikjent i en sak der en eks-toppidrettsutøver krevde opptil 47 millioner kroner. Kvinnen mener hun var i verdenstoppen i sin idrettsgren og mener giardiasmitten ga henne kroniske plager og inntekststap, skriver Bergens Tidende..

NRK - 05 Jul 19 kl. 20:26

Frikjenner journalist i Tyrkia

En tyrkisk ankedomstol har frikjent journalisten Mehmet Altan for å ha forbindelser til den omstridte tyrkiske predikanten Fethullah Gülen, som Tyrkias regjering mener sto bak kuppforsøket i 2016. Nazli Ilicak og Ahmet Altan er også frikjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

NRK - 30 minutter siden

Mange drept i angrep i Afghanistan

Ifølge den afghanske radio- og TV-stasjonen ShamshadNews ble minst 20 mennesker ifølge en lokal kilde drept og 30 såret da eksplosjoner rammet Ghanis valgkampmøte. 1TVNews melder at minst 24 mennesker er drept og 31 er såret i angrepet. ..

NRK - 30 minutter siden

Brexit-saker i britisk høyesterett

Storbritannias høyesterett starter torsdag en felles ankebehandling av flere søksmål mot regjeringens fremgangsmåte i brexitsaken. Det er satt av tre dager til ankebehandlingen i London, så en kjennelse er ikke ventet før tidligst torsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 30 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 2 timer siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt