NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 16:09

NRK - 19 Aug 19 kl. 21:51

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig. Abort er ulovleg i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
El Salvador

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frikjent, etterå ha , fødd, død, baby
NRK - 05 Feb 20 kl. 22:29

Trump frikjent i riksrettssaka

Senatet i USA har frikjent Donald Trump for å ha prøvd å hindre Kongressen sitt arbeid. Dei har også frikjent han for maktmisbruk. Dermed er USAs president frikjent for begge tiltalepunkta i riksrettssaka mot han..

P4 - 20 Aug 19 kl. 05:38

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent en 21 år gammel kvinne som var tiltalt for drap etter å ha født et dødfødt barn. Hun var tidligere dømt til fengsel i 30 år for drap etter at hun ifølge dommeren hadde fremprovosert en abort. Saken ble gjenopptatt etter at kvinnen hadde sittet fengslet i tre år og hun er nå frikjent..

Dagbladet - 06 Sep 19 kl. 14:44

Finansprofil frikjent for champagnevold

48-åring skal ha stukket investor med knust champagneglass etter krangel om å «knulle damer over 40». Frikjent i lagmannsretten..

P4 - 30 Oct 19 kl. 12:32

Sykehus frikjent etter pasientdødsfall

Gjøvik sykehus har blitt frikjent etter at en pasient døde etter en rutineundersøkelse i 2018. Det melder NRK. Den 53 år gamle mannen fikk en kraftig allergisk reaksjon etter å ha fått kontrastvæske for å ta MR-bilder.

P4 - 24 Jun 19 kl. 17:44

Frikjent for cannabisdyrking

Tidligere Bandidos-leder Lars Harnes er frikjent for cannabisdyrking. Fire personer var tiltalt i saken som gikk i Nedre Romerike tingrett etter at politiet fant 277 planter i en enebolig i Fet i Akershus. Også en kvinne ble frikjent, mens to menn i 40-årene er dømt til henholdsvis sju måneders fengsel og 420 timers samfunnsstraff.

NRK - 18 Feb 20 kl. 12:12

Mann frikjent etter narkotikadom

For tre år siden bestemte mannen seg for å varsle politiet om narkotikasmugling. At han selv skulle bli dømt var et uventet resultat. Mannen rakk å sone to av sju år før Høyesterett opphevet dommen.

NRK - 18 Feb 20 kl. 19:48

Ny arrestordre på frikjent aktivist

Aktivisten Osman Kavala, som tidligere tirsdag ble frikjent på alle punkter etter å ha blitt anklaget for kuppforsøk i Tyrkia, er arrestert igjen. Han, og åtte andre, ble løslatt bare timer før arrestordren ble utstedt..

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 22:16

Kvinne frikjent for drap på sitt dødfødte barn

En domstol i El Salvador har frikjent Evelyn Hernandez, som var dømt for drap etter å ha født et dødfødt barn i toalettet..

NRK - 03 Oct 19 kl. 14:03

Expressen: Politimenn frikjent

De tre politibetjentene som ble siktet etter at politiet skjøt mot Eric Torell er frikjent, melder svenske Expressen. Ifølge svensk påtalemyndighet skal 20-åringen, som hadde downs syndrom, ha blitt skutt hele 25 ganger..

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 06:26

Frikjent i millionsøksmål

Bergen kommune er frikjent i en sak der en tidligere toppidrettsutøver krevde opptil 47 millioner kroner. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krona på sitt svakeste mot euroen

En euro koster torsdag ettermiddag 10,31 kroner. Så svak har den norske krona ikke vært siden euroen ble opprettet i 1999. Ifølge E24 forklares utviklingen med fall i oljeprisen og frykt for det nye koronaviruset..

NRK - 10 minutter siden

Kraftig fall i oljeprisen

Oljeprisen falt torsdag over 4 prosent som følge av virusfrykten. Også børsene og verdien av norske kroner synker markant. Ved 15.

NRK - 30 minutter siden

Barna fraktes til skolen

De 23 barna som var involvert i ulykken da en buss veltet øst for Honnemyr i Vennesla, fraktes tilbake til skolen for videre oppfølging. Barna er elever ved Samkom skole..

NRK - 15 minutter siden

– Får mange korona-henvendelser

Forsikringsselskapene har mottatt flere hundre henvendelser fra kunder som er bekymret for det nye koronaviruset. Både Gjensidige og Storebrand sier de har mottatt flere henvendelser, særlig knyttet til situasjonen i Nord-Italia..

NRK - 30 minutter siden

Får ikke bygge ny rullebane

En britisk ankedomstol har satt foten ned for en ny rullebane på Heathrow-flyplassen. Domstolen mener regjeringen burde ha tatt i betraktning Storbritannias forpliktelser om utslippskutt i Parisavtalen. Heathrow lufthavn varsler at den vil anke..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Børs i fritt fall

Oslo Børs har falt 4,5 prosent torsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO ber land ta umiddelbare grep

Sju nye land har meldt om koronasmitte det siste døgnet, deriblant Norge. Verdens helseorganisasjon (WHO) ber landene om å ta umiddelbare grep. – Vi befinner oss nå ved et avgjørende punkt, sier WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus..

NRK - 45 minutter siden

– Dødsraten kan være feilaktig høy

Dødsraten for det nye koronaviruset kan være lavere enn de internasjonale tallene viser, mener Folkehelseinstituttet. Internasjonalt opererer Verdens helseorganisasjon med en rate på rundt 3,4 prosent. I Norge regner FHI med en rate på 0,4 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..

NRK - 1 time siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt