P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 01:29

P4 - 08 Nov 19 kl. 21:30

Frigir navnet på død 15-åring

Det var 15 år gamle Oscar André Ocampo Overn som denne uken døde etter voldshendelsen i en bolig på Kapp i Oppland for en måned siden.
Navnet er nå frigitt i samråd med familien.
15-åringens far er siktet for drapet, og han erkjenner straffskyld.
Han har også erkjent overgrep mot sønnen og er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år..
Les mer på P4


Les mer om:
Oscar André Ocampo Overn, Kapp, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, navnet, død, 15-åring
NRK - 22 Jan 20 kl. 19:30

Frigir navn etter dødsulykke

Politiet frigir navnet på den omkomne mannen etter småflyulykken ved Gjølstad flyplass i Kongsvinger i går. 71 år gamle Åge Flatner fra Romerike omkom i ulykken. Innlandet politidistrikt frigir navnet i samråd med familien..

NRK - 01 Sep 19 kl. 20:47

Frigir navn på fire døde

Politiet frigir søndag kveld navn på fire av de døde i helikopterulykken i Alta. Markus Vonheim, Kine Johnsen, Robin Karlsen og Kevin Berg var en vennegjeng fra Alta. Politiet frigir ikke navnet på de to siste døde av hensyn til pårørende..

P4 - 07 Dec 19 kl. 10:33

Frigir navn etter ulykke

Politiet frigir nå navnet på mannen som omkom i en snøskuterulykke i Alta i Finnmark i går kveld. Det var 25 år gamle Kar Erik Eriksen som mistet livet. Han var på hyttetur da ulykken skjedde..

P4 - 12 Aug 19 kl. 17:38

Frigir navnet på drapsoffer

Terrorsiktede Philip Manshaus hadde festet et kamera på hjelmen som han hadde på seg under angrepet mot al Noor-moskeen i Bærum. Det opplyste politiadvokat Pål Fredrik Hjort Kraby på en pressekonferanse for kort tid siden. Opptakene brukes i etterforskingen.

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 13:00

Benedikte (22) omkom i helikopterulykken

Politiet frigir navnet på den siste passasjeren som mistet livet i helikopterstyrten i Alta..

Dagbladet - 23 Jul 19 kl. 10:24

Frigir navnet på omkommet basehopper

Det var en polsk mann som ble funnet død i Sunndal i Møre og Romsdal fredag morgen, etter å ha falt mens han forberedte seg til et basehopp..

NRK - 09 Apr 20 kl. 11:53

Frigir navnet på den drepte kvinnen

Det var 33 år gamle Tirhas Tekle Kiflay som ble funnet død i Trolla tirsdag. Det opplyser politiet i samråd med familien..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 17:35

Politiet frigir navnet på den drepte 17-åringen

Det var 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen som ble drept i Bærum lørdag..

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:25

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 47 år gamle Leif Arne Engen fra Rana som omkom i forbindelse med arbeidsulykken på Tverlandet i Bodø sist fredag. Navnet frigis etter overenskomst med pårørende..

NRK - 13 Dec 19 kl. 10:24

Frigir navn på Sola-offer

Det var 44 år gamle Sigbjørn Sveli som ble funnet død på Rægestranda i Sola kommune tidligere denne uken, opplyser politiet i en pressemelding. Navnet frigis i samråd med familie. Tre personer er siktet i saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 2 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 3 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 3 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 3 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 3 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 5 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 4 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 5 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 5 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt