P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 20:53

P4 - 08 Nov 19 kl. 21:30

Frigir navnet på død 15-åring

Det var 15 år gamle Oscar André Ocampo Overn som denne uken døde etter voldshendelsen i en bolig på Kapp i Oppland for en måned siden.
Navnet er nå frigitt i samråd med familien.
15-åringens far er siktet for drapet, og han erkjenner straffskyld.
Han har også erkjent overgrep mot sønnen og er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år..
Les mer på P4


Les mer om:
Oscar André Ocampo Overn, Kapp, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frigir, navnet, død, 15-åring
NRK - 01 Sep 19 kl. 20:47

Frigir navn på fire døde

Politiet frigir søndag kveld navn på fire av de døde i helikopterulykken i Alta. Markus Vonheim, Kine Johnsen, Robin Karlsen og Kevin Berg var en vennegjeng fra Alta. Politiet frigir ikke navnet på de to siste døde av hensyn til pårørende..

P4 - 12 Aug 19 kl. 17:38

Frigir navnet på drapsoffer

Terrorsiktede Philip Manshaus hadde festet et kamera på hjelmen som han hadde på seg under angrepet mot al Noor-moskeen i Bærum. Det opplyste politiadvokat Pål Fredrik Hjort Kraby på en pressekonferanse for kort tid siden. Opptakene brukes i etterforskingen.

Dagbladet - 02 Sep 19 kl. 13:00

Benedikte (22) omkom i helikopterulykken

Politiet frigir navnet på den siste passasjeren som mistet livet i helikopterstyrten i Alta..

Dagbladet - 23 Jul 19 kl. 10:24

Frigir navnet på omkommet basehopper

Det var en polsk mann som ble funnet død i Sunndal i Møre og Romsdal fredag morgen, etter å ha falt mens han forberedte seg til et basehopp..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 17:35

Politiet frigir navnet på den drepte 17-åringen

Det var 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen som ble drept i Bærum lørdag..

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:25

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 47 år gamle Leif Arne Engen fra Rana som omkom i forbindelse med arbeidsulykken på Tverlandet i Bodø sist fredag. Navnet frigis etter overenskomst med pårørende..

NRK - 14 Oct 19 kl. 14:20

Frigir navn på brannoffer

Det var Leif Einar Nilsen (78) fra Lundegrend som ble funnet omkommet etter boligbrannen på Tysnes. Navnet frigis i samråd med familien. Politiet har ingen mistanke om at brannen er påsatt og etterforsker saken videdere for å avdekke brannårsaken..

Hegnar.no - 30 Jul 19 kl. 06:04

Rema går på kyllingsmell – må fjerne Hubbard-navnet

Rema 1000 har brukt store summer på omlegging og markedsføring av kyllingrasen Hubbard. Nå har kjeden blitt tvunget til å ta Hubbard-navnet vekk fra pakkene..

VG - 02 Sep 19 kl. 09:35

Frigir navnet på den femte passasjeren i helikopteret: Benedikte (22) omkom

Etterforskningen av helikopterulykken i Alta, som kostet seks personer livet, fortsetter mandag. På grunn av store skader på helikoptervraket er arbeidet vanskelig og vil ta tid..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 13:39

Politiet frigir dødsårsak

Kam McLeod og Bryer Schmegelsky ble funnet døde onsdag forrige uke, etter å ha vært etterlyst for tre drap i mer enn to uker. Nå frigir politiet dødsårsaken deres..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 1 time siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 2 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..

P4 - 2 timer siden

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

P4 - Igår: 17:17

Kennel brukte støt på hunder

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 2 timer siden

Mer penger til politidistriktene

Politiet må bruke mer av pengene sine ute i distriktene. Det pålegges de nå av de fire regjeringspartiene på Stortinget. Frps Bård Hoksrud sier til NRK at det skal gjøre situasjonen bedre i blant annet Telemark og Vestfold der politiet er underbemannet..

P4 - 3 timer siden

Berg møter pressen

Frode Berg vil snakke til pressen i morgen kveld klokken 19 på Gardermoen. Det bekrefter hans advokat Brynjulf Risnes. Berg som var dømt for spionasje i Russland, ble benådet fredag, i forbindelse med en utvekslingsavtale.

P4 - 3 timer siden

Tre drept i Oklahoma

Det pågår en skyteepisode på et handlesenter i Oklahoma i USA i ettermiddag norsk tid. Tre personer har blitt skutt og drept etter at det har blitt avfyrt skudd både på innsiden og utsiden av butikken. Politiet ber folk i nærheten om å passe seg for en person som er kledd i sort..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En 37 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk for å ha knivstukket naboen sin i Odda i Hordaland i april i år. Den 24 år gamle mannen ble alvorlig skadet. 37-åringen har knyttet seg til hendelsen..

P4 - 3 timer siden

Fire års fengsel for overgrepsbilder

En mann i 40-årsalderen er dømt til fire års fengsel for å ha over to millioner bilder og filmer med overgrepsmateriale. Mannen har erkjent straffskyld etter tiltalen, men vurderer å anke dommen, opplyser forsvareren hans til TV2. Politiet etterforsker også mannens ektefelle og vurderer å ta ut tiltale også mot ham..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt