P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 01:09

P4 - 06 Nov 19 kl. 17:49

Frifunnet for bæring av skrutrekker

En tysk mann i 30-årene ble er frifunnet av Oslo tingrett for å ha gått med en skrutrekker i lomma på Universitetet i Oslo.
Mannen ble funnet sovende utenfor en lesesal i en av Universitetets bygninger med en flat skrutrekker i lomma.
Tyskeren svarte ikke på om hva han skulle med skrutrekker og ble tiltalt for å ha båret et skarpt redskap på offentlig sted..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Universitetet, Universitetets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frifunnet, for, bæringav , skrutrekker
NRK - 01 Nov 19 kl. 04:55

Frifunnet for gjengvoldtekt

Fem menn er frifunnet for gjengvoldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at de ikke behøvde å bruke vold. Mennene ble i Høyesterett frifunnet for voldtekt, men dømt til fengsel for seksuelt misbruk., ifølge BBC..

VG - 01 Nov 19 kl. 07:21

Menn frifunnet for gjengvoldtekt av 14-åring i Spania fordi hun var bevisstløs

Fem menn er frifunnet for voldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at hun var i «bevisstløs tilstand»..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 06:24

Menn frifunnet for gjengvoldtekt av 14-åring i Spania fordi hun var bevisstløs

Fem menn er frifunnet for voldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at hun var i «bevisstløs tilstand»..

P4 - 19 Aug 19 kl. 21:42

Frifunnet etter abort-dom

En 21 år gammel kvinne i El Salvador som risikerte å dømmes til 40 års fengsel for drapet på sin dødfødte baby har i dag blitt frifunnet. Det melder BBC. Hun ble først dømt til 30 års fengsel og sonet 3 år før hun ble løslatt i februar.

P4 - 03 Sep 19 kl. 16:23

Frifunnet for gruppevoldtekt

En 34 år gammel mann er i Sogn og Fjordane tingrett frifunnet for gruppevoldtekt av en kvinnelig student i Sogndal. To brødre i 30-årene ble tidligere i år dømt til fem år og tre måneder og fire år og seks måneders fengsel for voldtekten. Mannen som nå er frifunnet møtte ikke til rettssaken i februar og ble internasjonalt etterlyst før han ble pågrepet i Nord-Norge i mars.

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 06:24

Menn frifunnet for gjengvoldtekt av 14-åring i Spania fordi de ikke brukte vold

Fem menn er frifunnet for gjengvoldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at de ikke behøvde å bruke vold..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 15:09

Frifunnet for krenkelse

Musiker og lærer Ketil Stokkan er frifunnet for fysisk å ha krenket elev..

P4 - 04 Oct 19 kl. 14:21

Lærer frifunnet for å ha misbrukt sin stilling

En 30 år gammel lærer i Bergen er frifunnet for å ha innledet et forhold til en 17 år gammel elev han var vikar for. Mannen var tiltalt for misbruk av sin stilling for å skaffe seg sex, noe fagdommerne ville dømme ham for. Lekdommerne har kommet til motsatt konklusjon og mener de to innledet et alminnelig kjærlighetsforhold, og mannen er dermed frifunnet..

NRK - 29 Nov 19 kl. 09:55

Advokat frifunnet i narkosak

En av de tiltalte advokatene i den store narkotikasaken i Tromsø er frifunnet, og den andre er dømt til samfunnsstraff. Det får NRK bekreftet av de tiltales forsvarere..

P4 - 25 May 20 kl. 15:19

22-åring dømt for knivvold

En 22 åring er dømt til 1 års fengsel for å ha knivstukket en 16 år gammel gutt i Sandnes i fjor. 22-åringen ble tiltalt for drapsforsøk, men han har hele tiden nektet for at han forsøkte å drepe. Og det ble han hørt på han ble frifunnet for drapsforsøk, men dømmes for å ha påført grov kroppsskade ved bruk av kniv.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 2 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 2 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 2 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 3 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 2 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 2 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 3 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 3 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 3 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt