P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 10:53

P4 - 06 Nov 19 kl. 17:49

Frifunnet for bæring av skrutrekker

En tysk mann i 30-årene ble er frifunnet av Oslo tingrett for å ha gått med en skrutrekker i lomma på Universitetet i Oslo.
Mannen ble funnet sovende utenfor en lesesal i en av Universitetets bygninger med en flat skrutrekker i lomma.
Tyskeren svarte ikke på om hva han skulle med skrutrekker og ble tiltalt for å ha båret et skarpt redskap på offentlig sted..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, Universitetet, Universitetets

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frifunnet, for, bæringav , skrutrekker
NRK - 01 Nov 19 kl. 04:55

Frifunnet for gjengvoldtekt

Fem menn er frifunnet for gjengvoldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at de ikke behøvde å bruke vold. Mennene ble i Høyesterett frifunnet for voldtekt, men dømt til fengsel for seksuelt misbruk., ifølge BBC..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 06:24

Menn frifunnet for gjengvoldtekt av 14-åring i Spania fordi hun var bevisstløs

Fem menn er frifunnet for voldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at hun var i «bevisstløs tilstand»..

VG - 01 Nov 19 kl. 07:21

Menn frifunnet for gjengvoldtekt av 14-åring i Spania fordi hun var bevisstløs

Fem menn er frifunnet for voldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at hun var i «bevisstløs tilstand»..

P4 - 19 Aug 19 kl. 21:42

Frifunnet etter abort-dom

En 21 år gammel kvinne i El Salvador som risikerte å dømmes til 40 års fengsel for drapet på sin dødfødte baby har i dag blitt frifunnet. Det melder BBC. Hun ble først dømt til 30 års fengsel og sonet 3 år før hun ble løslatt i februar.

P4 - 03 Sep 19 kl. 16:23

Frifunnet for gruppevoldtekt

En 34 år gammel mann er i Sogn og Fjordane tingrett frifunnet for gruppevoldtekt av en kvinnelig student i Sogndal. To brødre i 30-årene ble tidligere i år dømt til fem år og tre måneder og fire år og seks måneders fengsel for voldtekten. Mannen som nå er frifunnet møtte ikke til rettssaken i februar og ble internasjonalt etterlyst før han ble pågrepet i Nord-Norge i mars.

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 06:24

Menn frifunnet for gjengvoldtekt av 14-åring i Spania fordi de ikke brukte vold

Fem menn er frifunnet for gjengvoldtekt av en 14 år gammel jente i Spania fordi jenta var så full at de ikke behøvde å bruke vold..

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 15:09

Frifunnet for krenkelse

Musiker og lærer Ketil Stokkan er frifunnet for fysisk å ha krenket elev..

P4 - 04 Oct 19 kl. 14:21

Lærer frifunnet for å ha misbrukt sin stilling

En 30 år gammel lærer i Bergen er frifunnet for å ha innledet et forhold til en 17 år gammel elev han var vikar for. Mannen var tiltalt for misbruk av sin stilling for å skaffe seg sex, noe fagdommerne ville dømme ham for. Lekdommerne har kommet til motsatt konklusjon og mener de to innledet et alminnelig kjærlighetsforhold, og mannen er dermed frifunnet..

NRK - 20 Sep 19 kl. 11:32

Frifunnet for voldtekt

En 32 år gammel polsk mann som var tiltalt for voldtekt på Bryne i 2015, ble i dag frifunnet i en dom fra Gulating lagmannsrett. Mannen ble dømt til 3 år og 3 måneders fengsel i Jæren tingrett tidligere i år..

Dagbladet - 04 Oct 19 kl. 16:02

Lærer frifunnet etter sex med elev

Læreren i 30-åra var tiltalt for å ha misbrukt sin stilling for å skaffe seg sex med en elev. Nå er han frifunnet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Billigere strøm enn i fjor

Strømmen er billigere i år enn i fjor. I tredje kvartal lå prisen i snitt på 42,5 øre per kilowattime, melder SSB. Det er en nedgang på 23 prosent fra samme periode i fjor, da prisen lå uvanlig høyt.

P4 - 30 minutter siden

Skolen blir mer praktisk

Norsk skole blir mer praktisk rettet. Det går fram av de nye læreplanene som regjeringen la fram i dag. Endringene er de største siden 2006, ifølge kunnskapsminister Jan Tore Sanner.

P4 - 3 timer siden

Håper nye læreplaner vil legge til rette for mer lærelyst

Det er viktig å få ned uheldig prestasjonspress med de nye læreplanene. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal. I dag legger Regjeringen frem de nye læreplanene for skolen, den største endringen siden Kunnskapsløftet i 2006.

P4 - 1 time siden

Berg møter ikke pressen i dag

Det er mange som har mange spørsmål til Frode Berg, men ingen medier får svar i dag. Bergs kone sa til NTB i går at de må prøve å finne roen, og at de to har mye å snakke om. Ifølge advokaten hans vil imidlertid pressen også få prate med han - det vil komme mer informasjon om hvor og når senere i dag.

P4 - 2 timer siden

Butikker taper på Black Friday

Mange butikker taper på Black Friday. Tall fra handelsorganisasjonen Virke viser at 90 prosent av de frittstående butikkene gikk med tap på denne dagen i fjor. Direktør Bror Stende i Virke faghandel sier han tror trenden har kommet for å bli, men at det er lettere for kjeder å tjene på en slik tilbudsdag fordi de har kapasitet til å få ut flere varer til kundene..

P4 - 3 timer siden

Julepriskrigen innledet

Julepriskrigen er i gang - tidligere enn noen sinne. Nå i morgentimene annonserer Kiwi at de kutter prisene på en rekke julevarer, som blant annet gløgg, surkål, lutefiskbacon, julebrus og pepperkakedeig med opp til 32 prosent, melder Nettavisen. Det har vært priskrig i dagligvarebransjen de siste fem årene - og den bryter altså ut stadig tidligere - i år én uke tidligere enn i fjor.

P4 - 2 timer siden

Landbruket kan bli giftigere

Klimaendringene kan føre til økt bruk av kjemiske plantevernmidler i norsk landbruk. Det advarer Norsk institutt for bioøkonomi. Årsaken er at et våtere og varmere klima øker behovet for bekjempelse av ugress, skadedyr og sykdommer, skriver Dagsavisen.

P4 - 3 timer siden

Håper ny lærerplan vil legge til rette for mer lærelyst

Det er viktig å få ned uheldig prestasjonspress med den nye læreplanen. Det sier leder i Utdanningsforbundet, Steffen Handal. I dag legger Regjeringen frem de nye læreplanene for skolen, den største endringen siden Kunnskapsløftet i 2016.

P4 - 4 timer siden

Våpenskytinger traumatiserer amerikanerne

Vold med våpen er blitt et nasjonalt traume i USA. I en undersøkelse fra The American Psychological Association svarer 79 prosent av befolkningen at de blir skremt og redd av masseskytinger. En tredjedel svarer også at de har endrer vaner, og unngår visse situasjoner av frykt for å bli skutt.

P4 - 5 timer siden

Jakter siste gjerningsmann i Panama

Politiet i Panama har kontroll på sju av åtte gjerningsmenn etter overfallet mot de seks nordmennene på seiltur forrige uke. Seks av de mistenkte gjerningsmennene er varetektsfengslet, den sjuende, en mindreårig på 17 år, er foreløpig ikke pågrepet. Politiet mener å kjenne identiteten til den åttende, og sier til Aftenposten at Norge kan være sikre på at de skal ta den siste også..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt