NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:30

NRK - 17 Nov 19 kl. 06:49

Fremstilles for varetektsfengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling. Politiet kommer trolig til å begjære fire ukers varetekt med brev- og besøksrestriksjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, varetektsfengsling
NRK - 12 Dec 19 kl. 09:48

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapet i Vågsbygd fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett klokken 12.30 i dag, ifølge en pressemelding fra politiet. Påtalemyndigheten vil be om varetektsfengsling i fire uker med brev og besøksforbud..

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:10

Fremstilles for varetektsfengsling

Fire menn fremstilles for varetektsfengsling i morgen etter væpnet ran i Larvik i går kveld. Krimsjef Knut Vidar Vittersø sier politiet skal finne ut hva slags roller de har hatt. Tre av dem skal med pistol ha truet en kvinne til å gi fra seg nøkler..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 22:13

De syv voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 22:13

De sju voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

P4 - 14 Nov 19 kl. 18:23

Fremstilles for varetektsfengsling i morgen

Mannen som i dag for andre gang på et halvt år ble tatt med eksplosiver i huset sitt i Sola i Rogaland fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Politiets bombegruppe har vært på stedet og undersøkt sprengstoffet i dag, og det skal nå fraktes bort og destrueres, melder Stavanger Aftenblad. Mannen har blitt avhørt, men det er ikke kjent hva han har forklart..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 09:44

Mannen som er siktet for drapet i Sandefjord, fremstilles for varetektsfengsling

Den 45 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 31 år gammel kvinne i Sandefjord søndag fremstilles for varetektsfengsling tirsdag..

NRK - 04 Feb 20 kl. 09:42

Fremstilles for varetekt

Den 45 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 31 år gammel kvinne i Sandefjord søndag fremstilles for varetektsfengsling i dag. Politiet vil begjære lukkede dører under fengslingsmøtet, skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding..

P4 - 23 Aug 19 kl. 13:45

Direktør fremstilles for fengsling

Den svenske direktøren i 50-årene som er siktet for drap på en norsk kvinne i Stockholm fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Kvinnen ble funnet død onsdag. Mannens advokat vil ikke si hvordan han stiller seg til siktelsen..

NRK - 14 Nov 19 kl. 13:18

Pirater fremstilles for fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, fremstilles for varetektsfengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

P4 - 11 Aug 19 kl. 17:55

Fremstilles for varetektsfengsling

21-åringen, som er siktet for drap og for skyteepisoden i en moske i Bærum, vil bli fremstilt for varetektsfengslet i morgen. Politiet vil da be om fire ukers varetektsfengsling og vil også be om at rettsmøte går for lukkede dører. Etter fengslingsmøte skal siktedes psykiske tilstand vurderes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Knivstikking i London ikkje terror

Knivstikkinga i London var ikkje terror, seier politiet. Ein mann i 70-åra vart stukken med kniv i ein moske i London i dag. Mannen vart frakta til sjukehus, men livet hans er ikkje i fare.

NRK - 30 minutter siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 30 minutter siden

Klagar til EFTA om Y-blokka

Den norske stat blir klaga inn for frihandelsforbundet EFTA for praktiseringa av regelverket i prosessen rundt samling av sjukehusa på Ullevål og Gaustad i Oslo og rivinga av Y-blokka. Klagarane meiner det mellom anna manglar konsekvensutredningar..

NRK - 1 time siden

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..

NRK - 45 minutter siden

Flyselskap i Asia tapar milliardar

Flyselskap som flyg ruter i Asia og Stillehavet kan til saman tape 27,8 milliardar dollar på virusepidemien som går føre seg, anslår International Air Transport Association. Det er særleg i Kina talet på passasjerar går ned som følge av epidemien..

NRK - 45 minutter siden

To omkomne på Svalbard

To tyske statsborgarar er omkomne etter eit snøskred på Svalbard i dag..

NRK - 1 time siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 1 time siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 1 time siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt