NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:52

NRK - 17 nov. 19 kl. 06:49

Fremstilles for varetektsfengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsfengsling. Politiet kommer trolig til å begjære fire ukers varetekt med brev- og besøksrestriksjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Florø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, varetektsfengsling
NRK - 12 des. 19 kl. 09:48

Fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er siktet for drapet i Vågsbygd fremstilles for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett klokken 12.30 i dag, ifølge en pressemelding fra politiet. Påtalemyndigheten vil be om varetektsfengsling i fire uker med brev og besøksforbud..

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 22:13

De sju voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 22:13

De syv voldtektssiktede i Hønefoss fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling onsdag, opplyser politiet til NRK..

P4 - 14 nov. 19 kl. 18:23

Fremstilles for varetektsfengsling i morgen

Mannen som i dag for andre gang på et halvt år ble tatt med eksplosiver i huset sitt i Sola i Rogaland fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Politiets bombegruppe har vært på stedet og undersøkt sprengstoffet i dag, og det skal nå fraktes bort og destrueres, melder Stavanger Aftenblad. Mannen har blitt avhørt, men det er ikke kjent hva han har forklart..

Aftenposten - 04 feb. 20 kl. 09:44

Mannen som er siktet for drapet i Sandefjord, fremstilles for varetektsfengsling

Den 45 år gamle mannen som er siktet for drapet på en 31 år gammel kvinne i Sandefjord søndag fremstilles for varetektsfengsling tirsdag..

NRK - 12 feb. 20 kl. 12:10

Fremstilles for varetektsfengsling

Fire menn fremstilles for varetektsfengsling i morgen etter væpnet ran i Larvik i går kveld. Krimsjef Knut Vidar Vittersø sier politiet skal finne ut hva slags roller de har hatt. Tre av dem skal med pistol ha truet en kvinne til å gi fra seg nøkler..

NRK - 23 mars 20 kl. 14:06

Fremstilles for varetektsfengsling

Politiet fortsetter i dag avhørene av mannen som er siktet for grov kroppsskade med dødelig utfall etter dødsfallet i Mosjøen i helga. Vedkommende fremstilles for varetektsfengsling i dag. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen..

P4 - 31 juli 19 kl. 10:32

Gullsmedranere fremstilles for fengsling

De to svenskene som er pågrepet for ranet av en gullsmed i Oslo mandag, fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Det melder NTB. Da de to ranerne ble pågrepet, fant politiet klokker til en verdi av over fem millioner kroner.

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:19

Fremstilles for fengsling etter bortføring

De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse av en 14 år gammel gutt i Drammen fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Gutten var savnet i flere timer før politiet fikk stoppet mennene som hadde tatt ham og bilen han satt i. En av mennene var allerede etterlyst av politiet for å ha drapstruet en kvinne lørdag og truet henne til å kjøre til en minibank for å ta ut penger.

P4 - 23 aug. 19 kl. 13:45

Direktør fremstilles for fengsling

Den svenske direktøren i 50-årene som er siktet for drap på en norsk kvinne i Stockholm fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Kvinnen ble funnet død onsdag. Mannens advokat vil ikke si hvordan han stiller seg til siktelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Innbrudd på Lillestrøm rådhus

Det har vært innbrudd i rådhuset på Lillestrøm i natt. Det melder politiet på Twitter. En rute til et kontor er knust og en bærbar PC er stjålet..

NRK - 15 minutter siden

Nedgang i koronasmittede i Oslo

43 personer testet positivt for korona i Oslo onsdag. Det melder Byrådet. Det er en nedgang fra 52 personer onsdag for en uke siden.

NRK - 30 minutter siden

Nedgang i hotellovernattinger

Det var 3,5 millioner overnattinger i hoteller og andre overnattingssteder i august. Det er 29 prosent færre enn i fjor. Utenlandske overnattinger falt med 70 prosent, mens tilbakegangen for norske turister var på 1,8 prosent, viser tallene fra SSB..

NRK - 30 minutter siden

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet.

NRK - 45 minutter siden

H&M stenger 250 butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..

NRK - 1 time siden

Jan Bøhler til Senterpartiet

Jan Bøhler melder seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Det skriver han på Facebook. Bøhler har sittet på Stortinget for Ap siden 2005.

NRK - 1 time siden

NRK erfarer: Jan Bøhler til Sp

Etter det NRK erfarer melder Jan Bøhler seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Bøhler har sittet på Stortinget siden 2005, men har sagt at han ikke vil bli renominert for Ap..

NRK - 1 time siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 1 time siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 1 time siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt