P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:26

P4 - 24 okt. 19 kl. 10:46

Fremstilles for varektsfengsling i dag

De to som er siktet i forbindelse med ambulansekapringen i Oslo tirsdag fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett ettermiddag.
Begge er siktet for befatning med våpen, og oppbevaring av narkotika, mens mannen i tillegg er siktet for drapsforsøk etter å ha kapret og kjørt ned folk med ambulansen..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, varektsfengslingi , dag
P4 - 31 aug. 19 kl. 16:22

Mann siktet for vold og frihetsberøvelse

En 42 år gammel mann er pågrepet siktet for frihetsberøvelse og grov kroppskrenkelse i Bergen. Politiet mener han har holdt en kvinne innesperret i en leilighet og slått henne flere ganger, samt skadet den fornærmede med en tapetkniv og en sigarett. Mannen ble pågrepet i går og fremstilles for varektsfengsling i dag.

P4 - 14 nov. 19 kl. 18:23

Fremstilles for varetektsfengsling i morgen

Mannen som i dag for andre gang på et halvt år ble tatt med eksplosiver i huset sitt i Sola i Rogaland fremstilles for varetektsfengsling i morgen. Politiets bombegruppe har vært på stedet og undersøkt sprengstoffet i dag, og det skal nå fraktes bort og destrueres, melder Stavanger Aftenblad. Mannen har blitt avhørt, men det er ikke kjent hva han har forklart..

P4 - 23 mars 20 kl. 14:23

Fremstilles for fengsling i dag

Mannen som er siktet etter at en mann døde etter en voldshendelse i Mosjøen natt til lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i dag. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede har begynt å forklare seg for politiet..

NRK - 23 mars 20 kl. 14:06

Fremstilles for varetektsfengsling

Politiet fortsetter i dag avhørene av mannen som er siktet for grov kroppsskade med dødelig utfall etter dødsfallet i Mosjøen i helga. Vedkommende fremstilles for varetektsfengsling i dag. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen..

P4 - 09 mai 20 kl. 08:13

Fremstilles trolig for fengsling i dag

Mannen i 30-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Anne-Elisabeth Hagen, fremstilles trolig for varetektsfengsling i dag. Mannen ble pågrepet torsdag kveld og har ifølge politiet en relasjon til Tom Hagen. I går ble drapssiktede ektemannen løslatt fra varetekt, etter at Høyesterett avslo politiets anke.

P4 - 15 juli 19 kl. 11:40

Fremstilles for fengsling for drapsforsøk

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter skytingen Oslo sentrum forrige uke fremstilles i dag for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Mannen er siktet for å ha skutt en jevnaldrende mann, og løsnet skudd mens politiet forsøkte å hjelpe skuddofferet. Den siktede og fornærmede er kjenninger av politiet..

P4 - 18 juli 19 kl. 11:20

Svigersønn fremstilles for fengsling

Mulla Krekars svigersønn fremstilles for varetektsfengsling i London i dag. Det melder VG. Svigersønnen er pågrepet etter at han ble dømt i samme rettssak som mulla Krekar i Italia.

P4 - 04 okt. 19 kl. 10:34

Voldssiktet mann fra Vengsøya fremstilles for fengsling

Mannen i 20-årene som er siktet for kroppskrenkelse etter at en mann ble funnet død på Vengsøya i Troms i går fremstilles for varetektsfengsling i dag. Mannen erkjenner ikke straffskyld og hevder drapet skjedde i nødverge. Den siktede er en norsk mann som er kjent for politiet fra tidligere.

P4 - 10 okt. 19 kl. 05:54

Drapsforsøkssiktet far fremstilles for fengsling

Mannen som i går ble pågrepet på Toten, siktet for drapsforsøk på sin sønn, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Den 15 år gamle gutten som ble angrepet er livstruende skadd, og faren har blitt avhørt i flere timer. Politiet og forsvarer er tilbakeholdne med detaljer i saken, som motiv og bakgrunnen for hendelsen, om det var andre til stede i boligen.

NRK - 14 nov. 19 kl. 13:18

Pirater fremstilles for fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, fremstilles for varetektsfengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 1 time siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 1 time siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 2 timer siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 2 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 3 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 3 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 3 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt