P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 06:45

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:19

Fremstilles for fengsling etter bortføring

De to mennene som er siktet for frihetsberøvelse av en 14 år gammel gutt i Drammen fremstilles for varetektsfengsling i morgen.
Gutten var savnet i flere timer før politiet fikk stoppet mennene som hadde tatt ham og bilen han satt i.
En av mennene var allerede etterlyst av politiet for å ha drapstruet en kvinne lørdag og truet henne til å kjøre til en minibank for å ta ut penger.
Gutten kom fra det uten fysiske skader, men har beskrevet hendelsen som dramatisk..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremstilles, for, fengsling, etter, bortføring
P4 - 05 feb. 20 kl. 18:16

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Mannen i 30-årene som natt til i dag ble pågrepet siktet for å ha knivstukket en kvinne i 20-årene i Fredrikstad fremstilles i morgen for fengsling. En annen mann ble også pågrepet etter knivstikkingen, men han er nå løslatt, opplyser politiet til NTB. Kvinnen er utenfor livsfare og er operert etter hendelsen..

VG - 16 juli 19 kl. 00:04

Mulla Krekar pågrepet – fremstilles trolig for fengsling onsdag

Bare timer etter at mulla Krekar ble dømt til 12 års fengsel i en italiensk domstol fikk han PST på døra i leiligheten i Oslo. Han fremstilles trolig for fengsling onsdag..

Aftenposten - 05 feb. 20 kl. 14:44

Mann siktet for drapsforsøk i Fredrikstad fremstilles for fengsling

En mann i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i slutten av 20-årene ble knivstukket i Fredrikstad, fremstilles torsdag for fengsling..

NRK - 28 april 20 kl. 14:39

Fremstilles for fengsling onsdag

Drapssiktede Tom Hagen fremstilles for fengsling i Nedre Romerike tingrett, klokken 11 på onsdag. Politiet sier de vil be om fire ukers varetekt for Hagen, som i dag ble pågrepet og siktet for drapet på kona Anne-Elisabeth Hagen..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 09:15

De siktede etter ambulansekapringen fremstilles for fengsling

Mannen og kvinnen som er siktet etter ambulansekapringen på Torshov, fremstilles for varetektsfengsling torsdag..

P4 - 02 mars 20 kl. 11:23

Voldssiktet fremstilles for fengsling

Mannen som er siktet for grov kroppsskade etter en hendelsen på ei hytte på Sjusjøen fredag, fremstilles i dag for varetekstsfengsling. Ifølge politiet trenger de å foreta noen nødvendige etterforskningsskritt i en innledenede fase. En kvinne i 50-årene og en kvinne i tenårene ble sendt til sykehus med skader etter den grove voldshendelsen..

P4 - 23 mars 20 kl. 14:23

Fremstilles for fengsling i dag

Mannen som er siktet etter at en mann døde etter en voldshendelse i Mosjøen natt til lørdag, fremstilles for varetektsfengsling i dag. Han er siktet for grov kroppsskade med døden til følge. Den siktede har begynt å forklare seg for politiet..

P4 - 15 juli 19 kl. 11:40

Fremstilles for fengsling for drapsforsøk

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter skytingen Oslo sentrum forrige uke fremstilles i dag for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Mannen er siktet for å ha skutt en jevnaldrende mann, og løsnet skudd mens politiet forsøkte å hjelpe skuddofferet. Den siktede og fornærmede er kjenninger av politiet..

P4 - 18 juli 19 kl. 11:20

Svigersønn fremstilles for fengsling

Mulla Krekars svigersønn fremstilles for varetektsfengsling i London i dag. Det melder VG. Svigersønnen er pågrepet etter at han ble dømt i samme rettssak som mulla Krekar i Italia.

P4 - 14 aug. 19 kl. 11:27

Terrordømt fremstilles for fengsling

Mannen som er terrordømt i Italia i samme sak som mulla Krekar fremstilles for varetetksfengsling i Oslo tingrett nå klokken 13. Han ble pågrepet av Politiets sikkerhetstjeneste kort tid etter at hans norske statsborgerskap ble trukket tilbake mandag. Mannen er etterlyst i Italia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vil ha elbil-ladere i borettslag

I dag fremmer regjeringen et lovforslag som gjør at styrer i borettslag ikke kan hindre folk å sette opp et eget ladepunkt for elbil i felles garasje. Mange elbil-eiere har ingen mulighet til dette, noe som skaper mye kø på hurtigladerne, melder NRK. Den enkelte må selv dekke utgifter til ladeboks og betale for strømmen de bruker.

P4 - 15 minutter siden

Eldre urolige før høstferien

Frykter mer smitte på grunn av flere reiser innenlands..

P4 - 30 minutter siden

Støre vil bedre pandemiberedskapen

Arbeiderpartiet lanserer i dag en rekke tiltak som de mener vil bedre pandemiberedskapen. Partiet mener koronakrisen har avdekket store mangler i helsetjenesten, som blant annet manglende beredskapslagre av smittevernutstyr. Tiltakene vil presenteres i Arbeiderpartiets forslag til partiprogram for neste stortingsperiode som legges frem i formiddag..

P4 - 15 minutter siden

- Anbudskonkurransen presser lønnen ned

- Det må bli slutt på å sette busstrafikken ut på anbud. Det mener Marit Sauge, leder for bussklubben i Oslo Sporveiers Arbeiderforening. Sauge er en av 3800 bussjåfører som streiker.

P4 - 15 minutter siden

Sjåfør tiltalt for uaktsom drap

Lastebilsjåføren som kjørte på en 62 år gammel kvinnelig fotgjenger i Drammen i januar i år slik at hun døde er tiltalt for uaktsomt bildrap. Ifølge tiltalen hadde sjåføren en GPS, en hylle og en toalettmappe i frontruten og på dashbordet som hindret utsyn og førte til at han ikke oppdaget kvinnen. I tiltalen blir det lagt ned påstand om erstatning, samt tap av retten til å kjøre bil..

P4 - 1 time siden

129 nye smittede

129 nordmenn har testet positivt for koronasmitte det siste døgnet. Det er en liten økning fra dagen før, da det ble registrert 124 nye tilfeller. I alt 24 personer er innlagt på sykehus for covid-19-sykdom, fem flere enn dagen før.

P4 - 1 time siden

Sprayet tilfeldige med pepperspray

To menn er pågrepet for å ha sprayet tilfeldige forbipasserende med pepperspray i Torggata i Skien i natt. En av mennene skal også ha vært truende og voldelig. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

P4 - 1 time siden

Nye demonstrasjoner i USA

I Lousville i Kentucky og i flere andre byer i USA fortsatte i natt demonstrasjonene mot politivold og rasisme. I går oppsto det opptøyer etter nyhetene om at ingen av politibetjentene som skjøt og drepte afroamerikanske Breonna Taylor i mars, tiltales for drapet. To politibetjenter ble skutt under opptøyene i Louisville.

P4 - 1 time siden

Milan-sjef imponert over Bodø/Glimt

Bodø/Glimt roses i skyene av Milans manager Stefano Pioli etter gårsdagens oppgjør i Europaligaen. Nordlendingene sjokkerte det italienske topplaget i 1. omgang og gikk opp i ledelse etter en nydelig scoring av Jens Petter Hauge.

P4 - 7 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt