NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:19

NRK - 20 Mar 18 kl. 21:08

Fremskrittspartiet går frem

Fremskrittspartiet nesten dobler oppsluttningen sin i TV2s nye opinionsmåling tirsdag med 20,6 prosents oppslutning, frem 9,8 prosentpoeng fra forrige måling. Den nye målingen er gjort på en dag med 600 respondenter..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV2s

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremskrittspartiet, går, frem
NRK - 20 Mar 18 kl. 21:08

Fremskrittspartiet fosser frem

Fremskrittspartiet nesten dobler oppsluttningen sin i TV2s nye opinionsmåling tirsdag med 20,6 prosents oppslutning, frem 9,8 prosentpoeng fra forrige måling. Partiet tiltrekker seg velgere som stemte Høyre, Krf og Sp ved valget i høst..

P4 - 07 Jul 18 kl. 14:50

Frp mest frem, Høyre tilbake

Fremskrittspartiet går mest frem, mens Høyre går mest tilbake, i en ny meningsmåling for juli. I målingen utført for Klassekampen og Nationen får Frp en oppslutning på 14,8 prosent, som er 2,3 prosentpoeng frem fra forrige måned. Høyre går 3,1 prosentpoeng tilbake, til 26,3 prosent.

P4 - 22 Mar 18 kl. 20:41

Frp frem på ny måling

Fremskrittspartiet går kraftig frem på nok en meningsmåling. Partiet får en oppslutning på 20,8 prosent i en måling Ipsos har gjort for Dagbladet. Det er hele 7,2 prosentpoeng høyere enn i februar.

NRK - 16 Mar 18 kl. 21:36

Frp kraftig frem på VG-måling

Fremskrittspartiet går frem med 2,8 prosentpoeng til 15,9 prosent på en meningsmåling Respons Analyse har gjort for VG. Målingen ble gjort torsdag og fredag. Krf går tilbake 1,2 prosentpoeng til 3,2 prosent..

Klartale - 13 Aug 18 kl. 17:23

Skandalene i Fremskrittspartiet

Fremskrittspartiet har flere politikere som har laget skandaler. Her en noen av dem som har sluttet i jobbene sine..

NRK - 09 Nov 18 kl. 13:28

Starter budsjettforhandlinger

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti starter lørdag ettermiddag første forhandlingsmøte om statsbudsjettet. KrF la fredag frem sitt alternative statsbudsjett..

Dagbladet - 12 Jun 18 kl. 06:00

Fremskrittspartiet i falsk opposisjon

Fremskrittspartiet vil knuse gjengene på Facebook. Denne politiske melodien begynner å lyde litt for kjent..

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 12:57

Kronprinsesse Sylvi | Therese Sollien

Sylvi Listhaug liker ikke eliten. Det gjør neppe velgerne hennes heller. Fremskrittspartiet bør dyrke frem Listhaug..

NRK - 27 Apr 18 kl. 08:09

Frp kraftig tilbake på måling

Fremskrittspartiet går tilbake med 4,8 prosentpoeng til 16 prosent på en meningsmåling Ipsos har gjort for Dagbladet. Frp hadde høy oppslutning i mars etter Listhaug-saken. Sënterpartiet går frem med 1,7 prosentpoeng til 11,9 prosent..

NRK - 23 Mar 18 kl. 13:52

Tusener melder seg inn i Frp

Fremskrittspartiet opplever en voldsom medlemsvekst etter at Sylvi Listhaug trakk seg som justisminister. De siste tre dagene har Frp fått 2900 nye medlemmer. Bare det siste døgnet har Fremskrittspartiet fått over 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 1 time siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 1 time siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..

NRK - 4 timer siden

To bygg kollapsa på Filippinane

Fem personar er døde etter at minst to bygg har kollapsa etter jordskjelvet på Filippinane søndag, skriv AFP. Tre personar vart funne i ruinane etter eit bygg i byen Porac, medan to andre vart funne i ruinar i byen Lubao..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt