NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:15

NRK - 20 Mar 18 kl. 21:08

Fremskrittspartiet går frem

Fremskrittspartiet nesten dobler oppsluttningen sin i TV2s nye opinionsmåling tirsdag med 20,6 prosents oppslutning, frem 9,8 prosentpoeng fra forrige måling. Den nye målingen er gjort på en dag med 600 respondenter..
Les mer på NRK


Les mer om:
TV2s

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremskrittspartiet, går, frem
NRK - 20 Mar 18 kl. 21:08

Fremskrittspartiet fosser frem

Fremskrittspartiet nesten dobler oppsluttningen sin i TV2s nye opinionsmåling tirsdag med 20,6 prosents oppslutning, frem 9,8 prosentpoeng fra forrige måling. Partiet tiltrekker seg velgere som stemte Høyre, Krf og Sp ved valget i høst..

P4 - 07 Jul 18 kl. 14:50

Frp mest frem, Høyre tilbake

Fremskrittspartiet går mest frem, mens Høyre går mest tilbake, i en ny meningsmåling for juli. I målingen utført for Klassekampen og Nationen får Frp en oppslutning på 14,8 prosent, som er 2,3 prosentpoeng frem fra forrige måned. Høyre går 3,1 prosentpoeng tilbake, til 26,3 prosent.

P4 - 22 Mar 18 kl. 20:41

Frp frem på ny måling

Fremskrittspartiet går kraftig frem på nok en meningsmåling. Partiet får en oppslutning på 20,8 prosent i en måling Ipsos har gjort for Dagbladet. Det er hele 7,2 prosentpoeng høyere enn i februar.

NRK - 16 Mar 18 kl. 21:36

Frp kraftig frem på VG-måling

Fremskrittspartiet går frem med 2,8 prosentpoeng til 15,9 prosent på en meningsmåling Respons Analyse har gjort for VG. Målingen ble gjort torsdag og fredag. Krf går tilbake 1,2 prosentpoeng til 3,2 prosent..

Klartale - 13 Aug 18 kl. 17:23

Skandalene i Fremskrittspartiet

Fremskrittspartiet har flere politikere som har laget skandaler. Her en noen av dem som har sluttet i jobbene sine..

NRK - 09 Nov 18 kl. 13:28

Starter budsjettforhandlinger

Høyre, Fremskrittspartiet, Venstre og Kristelig Folkeparti starter lørdag ettermiddag første forhandlingsmøte om statsbudsjettet. KrF la fredag frem sitt alternative statsbudsjett..

Dagbladet - 12 Jun 18 kl. 06:00

Fremskrittspartiet i falsk opposisjon

Fremskrittspartiet vil knuse gjengene på Facebook. Denne politiske melodien begynner å lyde litt for kjent..

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 12:57

Kronprinsesse Sylvi | Therese Sollien

Sylvi Listhaug liker ikke eliten. Det gjør neppe velgerne hennes heller. Fremskrittspartiet bør dyrke frem Listhaug..

NRK - 27 Apr 18 kl. 08:09

Frp kraftig tilbake på måling

Fremskrittspartiet går tilbake med 4,8 prosentpoeng til 16 prosent på en meningsmåling Ipsos har gjort for Dagbladet. Frp hadde høy oppslutning i mars etter Listhaug-saken. Sënterpartiet går frem med 1,7 prosentpoeng til 11,9 prosent..

NRK - 23 Mar 18 kl. 13:52

Tusener melder seg inn i Frp

Fremskrittspartiet opplever en voldsom medlemsvekst etter at Sylvi Listhaug trakk seg som justisminister. De siste tre dagene har Frp fått 2900 nye medlemmer. Bare det siste døgnet har Fremskrittspartiet fått over 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 15 minutter siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 10 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 45 minutter siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 45 minutter siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.

NRK - 45 minutter siden

Pressekonferanse i Det kvite hus

NRK - 45 minutter siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 1 time siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..

NRK - 1 time siden

ESPN: Blir Solskjær om Molde tillèt

Ole Gunnar Solskjær blir ny midlertidleg manager for Manchester United ifølgje den amerikanske sportskanalen ESPN, dersom Molde lèt han gå. Dei refererer til ikkje namngjevne kjelder i klubben..

NRK - 1 time siden

Dansk UD oppdaterer reiseråd

UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt