VG > Sport

Fredag, 14 August, 13:42

VG - 15 jan. 20 kl. 10:46

Fremmed mann ville inn til Carola

Carola Häggkvist (53) forteller at politiet møtte opp etter at en fremmed mann hadde forsøkt å komme seg inn i hennes hjem i Steninge slottsby..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Häggkvist, Steninge, Carola

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremmed, mannville , inn, til, Carola
Aftenposten - 03 nov. 19 kl. 07:05

Mann til sykehus etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann i starten av 60-årene er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen sier at en fremmed mann kom på døren hans. En person er mistenkt..

Dagbladet - 20 feb. 20 kl. 17:26

Ringte 113 - reddet Cato 50 mil unna

Helt tilfeldig så Anders Strand (18) innlegget til en fremmed mann i en Facebook-gruppe, og slo alarm..

P4 - 14 des. 19 kl. 07:50

Full mann la seg i feil seng

En full mann tok seg inn i et fremmed hus og la seg i sengen til en kvinne på Bryne i natt. Da kvinnens samboer kom hjem, ble mannen jaget på dør, melder politiet. Men problemene stoppet ikke der.

NRK - 03 nov. 19 kl. 00:38

Til sykehus etter voldshendelse

En mann i starten av 60-årene er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen sier at en fremmed mann kom på døra hans. Ingen er pågrepet.

P4 - 03 nov. 19 kl. 07:43

Til sykehus etter voldshendelse

En mann i starten av 60-årene er sendt til sykehus etter en voldshendelse i Porsgrunn. Mannen har forklart at han ble angrepet av en fremmed mann som banket på døra hans. Den fornærmede mannen var bevisstløs og har skader i hodet og ansiktet etter at han skal ha blitt slått og sparket, melder politiet.

NRK - 05 nov. 19 kl. 19:53

Ella (89) fikk ikke politihjelp

Ella Pedersen (89) ble avvist av politiet i Finnmark da hun natt til søndag ba om hjelp. En fremmed mann ver i ferd med å knuse vinduet hennes. Politiet vurderte situasjonen til å ikke være alvorlig nok..

NRK - 02 jan. 20 kl. 20:42

Barn forsøkt lokket inn i mørk bil

Politet i Trondheim ber folk om tips etter at barn skal ha blitt forsøkt lokket inn i en bil med en fremmed mann to steder i byen på torsdag. Det første tilfellet var ved Charlottenlund i tre-firetiden. Barna beskriver bilen som en mørk stasjonsvogn..

P4 - 05 nov. 19 kl. 21:24

Eldre kvinne avvist av politiet

En 89 år gammel kvinne ble avvist av politiet i Finnmark da hun natt til søndag ba om hjelp. En fremmed mann ver i ferd med å knuse vinduet hennes i Mehamn, men politiet vurderte situasjonen til å ikke være alvorlig nok. De begrunner det med samtalen med kvinnen og en annen kilde, melder.

P4 - 12 juli 20 kl. 21:49

Beruset 19-åring brøt seg inn i bolig på Jevnaker

En familie på Jevnaker i Viken fant en fremmed mann i stua da de kom hjem i kveld. Ifølge politiet skal mannen ha vært veldig full da politiet kom til stedet og tok ham med til arresten. Mannen skal ha fortalt en historie om hvordan han kom seg dit som politiet ikke får til å henge på greip.

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 16:45

Aftenposten mener: Frihet under ansvar virker fremmed

Elsparkesyklene er effektive, men brukes uklokt..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fem fine sensommerturer

Sommeren er på hell, men ennå er det lenge til vinteren. Her er fem forslag til fine norgesturer etter skolestart..

VG - 2 timer siden

Les dagens VG!

I dagens VG kan du lese om hvordan Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth (69) fant sitt livs kjærlighet for fire år siden, om hvordan ingen trodde på ham da han entret toppolitikken og hans voldsomme sjenanse..

VG - 2 timer siden

Juniorlandslaget i langrenn avbrøt samling etter magevirusutbrudd

Det var fullt fokus på å unngå coronaviruset da juniorlandslaget var samlet ved Sjusjøen. I stedet ble halve laget rammet av magevirus som spredte seg fort..

VG - 2 timer siden

Warholm jakter rekord etter «kongelig frieri»: – Kan ta større sjanser

OLYMPIATOPPEN (VG) Karsten Warholm setter Abderrahman Samba og Rai Benjamin på plass etter deres uttalelser. Nordmannen føler at han ikke har noe å bevise vis-à-vis konkurrentene, og lover å gå «all in» i sesongdebuten på 400 meter hekk..

VG - 4 timer siden

Brann-spiller testet positivt for corona

Branns Gilli Rolantsson har testet positivt for corona. For halvannen uke siden var han i kontakt med en person som var smittet av coronaviruset og gikk i karantene..

VG - 4 timer siden

Norsk Sykepleierforbund: – Vi vil slite med en ny pandemitopp

Hvor godt er Norge rustet for en eventuelt ny smittebølge? Helsedirektøren skryter av testkapasiteten, men forbundsleder av Norsk Sykepleierforbund sier det ikke finnes nok helsepersonell..

VG - 4 timer siden

Filmanmeldelse «Project Power»: Ja, du tok for mye tran

I fremtiden er alle superhelter i fem minutter. Selvsagt altfor lenge..

VG - 5 timer siden

Det er ekstremt skjørt

Usikkerheten herjer på alle fronter mens Norges Fotballforbund planlegger for en usedvanlig viktig landslagshøst. I verste fall kan kaoset bli komplett..

VG - 6 timer siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden oppfordrer til et nasjonalt påbud for bruk av munnbind for å bremse smittespredningen i USA..

VG - 6 timer siden

Disse stjernene skal kjempe i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) Marit Bjørgen (40) og Frida Karlsson (21) står i spissen for stjernespekkede mannskap i høstens «Landskampen» – ledet av Petter Northug (34) og Gunde Svan (58)..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt