NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 23:08

NRK - 15 jan. 20 kl. 06:40

Fremdeles mye vann

Onsdag morgen var det fremdeles mye vann i dette boligfeltet i Mandal..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mandal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremdeles, myevann
P4 - 27 sep. 19 kl. 18:30

Fremdeles togproblemer

Det er fremdeles problemer på jernbanen i Oslo-området. Det var lange køer på Oslo S i rushtiden i ettermiddag, på grunn av forsinkelser og innstillinger. Og fremdeles er det feil på sporet ved Asker stasjon, og det er færre spor enn vanlig i bruk mellom Langhus og Ski på Østfoldbanen..

NRK - 19 juni 20 kl. 08:11

Person i kum fremdeles ukjent

Personen som ble funnet i en kum på Vår Frelsers gravlund i Oslo er fremdeles ikke identifisert. -Vi håndterer fremdeles dødsfallet som et dødsfall med ukjent dødsårsak, sier Anne Alræk Solem i Politiet..

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

NRK - 19 sep. 19 kl. 05:11

Fortsatt mange gamle sedler i omløp

Fredag 18. oktober er det ett år siden de nye 50- og 500-lappene kom i bruk. Da kan de gamle sedlene nektes som betalingsmiddel, men fremdeles veksles i banken.

Aftenposten - 22 sep. 19 kl. 18:06

Én uke siden angrepet mot oljeanlegg i Saudi-Arabia. Midtøsten holder fremdeles pusten

Den langvarige konflikten mellom sjiamuslimske Iran og sunnimuslimske Saudi-Arabia blusset opp igjen etter angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia 14. september. Fremdeles er det uklart hva som blir konsekvensene..

P4 - 23 sep. 19 kl. 18:17

Fortsatt intense møter i Ving

Ledelsen i Ving sitter nå i kveld fremdeles i intense møter. Etter dette skal det etter planen komme en uttalelse om hva som skjer fremover, etter at det i natt ble kjent at Thomas Cook - som eier Ving - har gått konkurs. Men det er fremdeles ikke klart hvor lenge møtene vil vare, melder NTB.

P4 - 27 sep. 19 kl. 12:14

40 kommuner har ikke fått ordfører

40 norske kommuner har fremdeles ikke fått ny ordfører, snart tre uker etter valget. I 316 kommuner er det nå klart hvem som skal bli ordfører de neste fire årene, skriver kommunal rapport. 57 av dem var klare allerede dagen etter kommunevalget.

Aftenposten - 11 okt. 19 kl. 10:46

15-åring fremdeles kritisk skadet etter voldshendelse

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn vil bli avhørt av politiet også fredag. 15-åringens helsetilstand er fremdeles kritisk..

P4 - 06 nov. 19 kl. 05:29

Liadal fremdeles ikke avhørt

Politiet har fremdeles ikke avhørt Ap-politiker og stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal om de fiktive reiseregningene hun skal ha levert. Hun ble politianmeldt i april. Da Frps Mazyar Keshvari ble anmeldt for det samme ble han avhørt etter en måned.

P4 - 30 nov. 19 kl. 09:46

Jakter gjerningsperson i Haag

Nederlandsk politi leter fremdeles etter personen som knivstakk tre ungdommer i en handlegate i Haag i går. Motivet er fremdeles ikke kjent. Alle de tre som ble stukket er skrevet ut av sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fortsatt storbrann i California

En av de største skogbrannene i California tiltar i styrke. På ett døgn er over 120 kvadratkilometer svidd av utenfor Los Angeles. Brannfolk sier de har kontroll på bare 15 prosent av brannen som har fått navnet "Bobcat fire", melder tv-kanalen ABC..

NRK - 30 minutter siden

Fem nye smittetilfeller

Fem nye koronasmittede har blitt registrert i Sarpsborg og Fredrikstad i helgen. To av de smittede i Sarpsborg kan knyttes til høytidsmarkeringen i Skjeberg i månedsskiftet..

NRK - 30 minutter siden

Nye demonstrasjoner i Hviterussland

Flere titusen demonstranter var søndag ute i gatene i Minsk og andre hviterussiske byer for å demonstrere mot myndighetene. Myndigheten stengte t-banen og reduserte internettdekningen for å bremse demonstrasjonene. Over 100 ble pågrepet.

NRK - 1 time siden

Biden ber Senatet om å ikkje stemme

Demokratanes presidentkandidat, Joe Biden, ber Senatet om ikkje å stemme i valet av ei ny høgsterettsdommar. – Det er rå maktmisbruk å erstatta Ruth Bader Ginsburg så raskt, sa Biden under ein tale i Pennsylvania. Ginsberg døydde tidlegare denne veka..

NRK - 1 time siden

Riksrevisjonen startar gransking

Riksrevisjonen har bestemt å granske koronahandteringa til styresmaktene. Det seier Riksrevisor Per-Kristian Foss til Dagbladet. Dei skal ifølgje avisa undersøkje både krisepakkane og Nav.

NRK - 2 timer siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 2 timer siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 2 timer siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 2 timer siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt