NRK > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:46

NRK - 15 Jan 20 kl. 06:40

Fremdeles mye vann

Onsdag morgen var det fremdeles mye vann i dette boligfeltet i Mandal..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mandal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fremdeles, myevann
P4 - 27 Sep 19 kl. 18:30

Fremdeles togproblemer

Det er fremdeles problemer på jernbanen i Oslo-området. Det var lange køer på Oslo S i rushtiden i ettermiddag, på grunn av forsinkelser og innstillinger. Og fremdeles er det feil på sporet ved Asker stasjon, og det er færre spor enn vanlig i bruk mellom Langhus og Ski på Østfoldbanen..

P4 - 30 Nov 19 kl. 09:46

Jakter gjerningsperson i Haag

Nederlandsk politi leter fremdeles etter personen som knivstakk tre ungdommer i en handlegate i Haag i går. Motivet er fremdeles ikke kjent. Alle de tre som ble stukket er skrevet ut av sykehus..

Aftenposten - 11 Oct 19 kl. 10:46

15-åring fremdeles kritisk skadet etter voldshendelse

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn vil bli avhørt av politiet også fredag. 15-åringens helsetilstand er fremdeles kritisk..

NRK - 19 Sep 19 kl. 05:11

Fortsatt mange gamle sedler i omløp

Fredag 18. oktober er det ett år siden de nye 50- og 500-lappene kom i bruk. Da kan de gamle sedlene nektes som betalingsmiddel, men fremdeles veksles i banken.

P4 - 27 Sep 19 kl. 12:14

40 kommuner har ikke fått ordfører

40 norske kommuner har fremdeles ikke fått ny ordfører, snart tre uker etter valget. I 316 kommuner er det nå klart hvem som skal bli ordfører de neste fire årene, skriver kommunal rapport. 57 av dem var klare allerede dagen etter kommunevalget.

P4 - 06 Nov 19 kl. 05:29

Liadal fremdeles ikke avhørt

Politiet har fremdeles ikke avhørt Ap-politiker og stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal om de fiktive reiseregningene hun skal ha levert. Hun ble politianmeldt i april. Da Frps Mazyar Keshvari ble anmeldt for det samme ble han avhørt etter en måned.

P4 - 23 Sep 19 kl. 18:17

Fortsatt intense møter i Ving

Ledelsen i Ving sitter nå i kveld fremdeles i intense møter. Etter dette skal det etter planen komme en uttalelse om hva som skjer fremover, etter at det i natt ble kjent at Thomas Cook - som eier Ving - har gått konkurs. Men det er fremdeles ikke klart hvor lenge møtene vil vare, melder NTB.

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 18:06

Én uke siden angrepet mot oljeanlegg i Saudi-Arabia. Midtøsten holder fremdeles pusten

Den langvarige konflikten mellom sjiamuslimske Iran og sunnimuslimske Saudi-Arabia blusset opp igjen etter angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia 14. september. Fremdeles er det uklart hva som blir konsekvensene..

Aftenposten - 09 Dec 19 kl. 08:57

Striden om Peter Handke har rast siden 1996 og er fremdeles som et åpent sår

ESSAY: Striden om Peter Handke har rast siden 1996 og er fremdeles som et åpent sår. Tirsdag 10. desember får han Nobelprisen i litteratur..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tiltalt for ni voldtekter

En kulturprofil er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Voldtektene skal ha skjedd mens ofrene sov eller var beruset. Mannen nekter straffskyld.

NRK - 1 time siden

Dømt for underslag av 5,2 mill kr

En tidligere kommuneansatt på Romerike er dømt til fengsel i to år og tre måneder for å ha underslått 5,2 millioner kroner fra kommunekassen. Pengene ble brukt på ferier, biler og klær. Kvinnen har erkjent delvis straffskyld, skriver Romerikes blad..

NRK - 45 minutter siden

Hackere angrep greske nettsider

Tyrkiske hackere sier at de fredag tok kontroll over nettsidene til den greske regjeringen, etterretningstjenesten, nasjonalforsamlingen og børsen i Aten. Gruppen Anka Neferler Tim skriver på Facebook at de kapret sidene i over halvannen time..

NRK - 1 time siden

Skuldar Bolsonaro for folkemord

Fleire hundre urbefolkningsleiarar i Brasil skuldar president Jair Bolsonaros politikk for å vere det same som «folkemord». Dette er eit svar på planene presidenten har om å fortsette hogsten i Amazonas for å opne store område for gruvedrift..

NRK - 1 time siden

PST inviterer til pressemøte

Politiets tryggingsteneste inviterer til pressemøte klokka 12.30 om arrestasjonen av den terrorsikta kvinna. Ho vart arrestert kort tid etter at ho landa på Oslo lufthavn fredag kveld..

NRK - 1 time siden

Utbygger må kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 2 timer siden

Færre konkurser i Rogaland

Rogaland hadde en nedgang i antall konkurser på 7,7 prosent i 2019, enn året før. 469 bedrifter gikk konkurs i fjor, mot 508 året før. En av fire konkurser skjer i bygg- og anleggsbransjen..

NRK - 1 time siden

Etterforsket i hele natt

Politiet på Gjøvik har drevet med tekniske og taktiske undersøkelser på Hov i Søndre Land i hele natt. Det forteller operasjonssentralen ved politiet Innlandet. Mer informasjon ventes ved en pressemelding fra politiet i formiddag..

NRK - 1 time siden

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

NRK - 2 timer siden

Advarer mot store oversvømmelser

Etter en sommer med den verste tørkeperioden og de største skogbrannene i landets moderne historie, kom omsider regnet. De store nedbørmengdene har derimot skapt nye problemer i form av oversvømmelser øst i Australia..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt