KOMMENTARER

Frekke tekstmeldingar

Otack är den armes lön.

AVSLØRT?: Trygve Slagsvold Vedums frekke og vovede tekstmeldingar til Siv Jensen. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRT?: Trygve Slagsvold Vedums frekke og vovede tekstmeldingar til Siv Jensen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

DENNE VEKA har falske basestasjonar skapt ubehag for den uforberedte Anders Anundsen, biljardkula i beredskapsdepartementet. På Universitetet er dei snurt fordi ingen lyttar på dei. Akersgata, Havnelageret og Marienlyst beklagar også at det ikkje er funne slikt utstyr i nærheta. Då kunne dei ha avslørt Trygve Slagsvold Vedums frekke og vovede tekstmeldingar til Siv Jensen.

INNSIDEHANDLARANE på Tjuvholmen, russarane, kinesarane, Kim Jong-un og IS er the usual suspects, men det er jo storebror i Amerika og småbrørne i Israel som lyttar mest og best. Dersom ikkje PST har overtatt POT sin uvane med å gløyma sine hemmelige installasjonar. Men om det blir snow down og kvit jul, er nok alt tildekka og gøymt.

MED KRIGSMINISTER Ine Eriksen Søreide som fadder blei det nye spionskipet Marjata døypt av gudmor Erna Solberg som knuste sjampanjeflaska og ønska hell og lykke på alle hav. Det er grunn til å tru at Forsvaret som vanlig arbeider for å selja det gamle og utrangerte spionskipet til ex-piraten og krigsherren Governement i Nigeria. For som den altruistiske og imøtekomande statsministeren sa då ho hadde fredsprisvinnarane til lunsj: "How can we help you?" Goodluck.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.