NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:09

NRK - 08 Nov 18 kl. 08:17

Fregatten ikke i ferd med å synke

Det meldes nå om at Fregatten KNM Helge Ingstad ikke er i ferd med å synke. Tidligere torsdag morgen ble det meldt om at fregatten har fått kraftig slagside, etter en flenge i siden som gjør at den tar inn vann..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fregatten KNM Helge Ingstad

Dele artikeln

731 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fregatten, ikkei , ferdmed å , synke
NRK - 08 Nov 18 kl. 07:35

Fregatten er i fare for synke

Fregatten KNM Helge Ingstad er evakuert og står i fare for synke etter en kollisjon med en tankbåt ved Stureterminalen i Øygarden. Den har fått en flenge i siden og tar inn mer vann enn de greier å pumpe ut, sier Hovedredningssentralen til NTB..

NRK - 08 Nov 18 kl. 10:32

Fregatten har enorm slagside

Fregatten krenger kraftig, mens slepbåter jobber. Ser ut til å synke..

NRK - 08 Nov 18 kl. 08:48

Vil forsøke å slepe fregatt

Bergemannskaper vil forsøke å slepe fregatten KNM Helge Ingstad inn til dokk på Haakonsvern. Flere slepebåter er på stedet. Brannvesenet melder at det ikke lenger er fare for at fregatten vil synke..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 10:55

Fregatten «Helge Ingstad» er i ferd med å haverere

Se video fra når fregatten plutselig velter over på den ene siden..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 10:55

Fregatten «Helge Ingstad» er i ferd med å forlise

Se video fra når fregatten plutselig velter over på den ene siden..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 05:26

Tankskip og fregatt kolliderte ved Øygarden – stenger ned Stureterminalen

Tankskipet «Sola» TS og fregatten «Helge Ingstad» kolliderte natt til torsdag ved Stureterminalen i Øygarden kommune i Hordaland. Fregatten tar inn mye vann og det er fare for at den kan synke..

NRK - 27 Nov 18 kl. 11:26

Stansar tømming av fregatten

Sjøforsvaret har mellombels stansa tømminga av fregatten KNM «Helge Ingstad», på grunn av eit uvêr som er på veg. Sjøforsvaret skriv at fregatten har lege roleg det siste døgnet, og at dei sikrar fregatten både med tanke på uvêret og hevinga..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 12:53

Redningsaksjonen pågår: Fregatt boltes fast for ikke å synke

KNM Helge Ingstad er blitt boltet fast for å unngå at fregatten synker..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 12:53

Redningsaksjonen pågår: Fregatt boltres fast for ikke å synke

KNM Helge Ingstad er blitt boltet fast for å unngå at fregatten synker..

NRK - 03 Mar 19 kl. 14:59

Fregatt ved Haakonsvern ved midnatt

Fregatten KNM «Helge Ingstad» vil starte si ferd mot marinebasen Haakonsvern og vil truleg kome fram før midnatt. Det opplyser Forsvaret. Fregatten vil bli følgt av fartøy frå Kystverket og Sjøforsvaret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 30 minutter siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 15 minutter siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 45 minutter siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 45 minutter siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 45 minutter siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..

NRK - 5 timer siden

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

NRK - 1 time siden

Flere unge sliter i påsken

Denne påsken har Kirkens SOS hatt dobbelt så mange samtaler med yngre mennesker, sammenlignet med i fjor. Fra palmesøndag til langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler. De som tar kontakt er mellom 15 og 30 år, skriver Tvedestrandsposten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt