NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:41

NRK - 08 Nov 18 kl. 08:17

Fregatten ikke i ferd med å synke

Det meldes nå om at Fregatten KNM Helge Ingstad ikke er i ferd med å synke. Tidligere torsdag morgen ble det meldt om at fregatten har fått kraftig slagside, etter en flenge i siden som gjør at den tar inn vann..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fregatten KNM Helge Ingstad

Dele artikeln

731 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fregatten, ikkei , ferdmed å , synke
NRK - 08 Nov 18 kl. 07:35

Fregatten er i fare for synke

Fregatten KNM Helge Ingstad er evakuert og står i fare for synke etter en kollisjon med en tankbåt ved Stureterminalen i Øygarden. Den har fått en flenge i siden og tar inn mer vann enn de greier å pumpe ut, sier Hovedredningssentralen til NTB..

NRK - 08 Nov 18 kl. 10:32

Fregatten har enorm slagside

Fregatten krenger kraftig, mens slepbåter jobber. Ser ut til å synke..

NRK - 08 Nov 18 kl. 08:48

Vil forsøke å slepe fregatt

Bergemannskaper vil forsøke å slepe fregatten KNM Helge Ingstad inn til dokk på Haakonsvern. Flere slepebåter er på stedet. Brannvesenet melder at det ikke lenger er fare for at fregatten vil synke..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 10:55

Fregatten «Helge Ingstad» er i ferd med å haverere

Se video fra når fregatten plutselig velter over på den ene siden..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 10:55

Fregatten «Helge Ingstad» er i ferd med å forlise

Se video fra når fregatten plutselig velter over på den ene siden..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 05:26

Tankskip og fregatt kolliderte ved Øygarden – stenger ned Stureterminalen

Tankskipet «Sola» TS og fregatten «Helge Ingstad» kolliderte natt til torsdag ved Stureterminalen i Øygarden kommune i Hordaland. Fregatten tar inn mye vann og det er fare for at den kan synke..

NRK - 27 Nov 18 kl. 11:26

Stansar tømming av fregatten

Sjøforsvaret har mellombels stansa tømminga av fregatten KNM «Helge Ingstad», på grunn av eit uvêr som er på veg. Sjøforsvaret skriv at fregatten har lege roleg det siste døgnet, og at dei sikrar fregatten både med tanke på uvêret og hevinga..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 12:53

Redningsaksjonen pågår: Fregatt boltes fast for ikke å synke

KNM Helge Ingstad er blitt boltet fast for å unngå at fregatten synker..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 12:53

Redningsaksjonen pågår: Fregatt boltres fast for ikke å synke

KNM Helge Ingstad er blitt boltet fast for å unngå at fregatten synker..

NRK - 03 Mar 19 kl. 14:59

Fregatt ved Haakonsvern ved midnatt

Fregatten KNM «Helge Ingstad» vil starte si ferd mot marinebasen Haakonsvern og vil truleg kome fram før midnatt. Det opplyser Forsvaret. Fregatten vil bli følgt av fartøy frå Kystverket og Sjøforsvaret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt