NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:59

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:44

Fredsbevarer for FN drept i Mali

Et egyptisk medlem av FNs fredsbevarende styrke er drept og flere andre såret i en mineeksplosjon i sentrale Mali lørdag. FNs generalsekretær António Guterres sier at styrken drepte en av gjerningspersonene, mens åtte andre er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Mali, António Guterres, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fredsbevarer, forFN , drepti , Mali
NRK - 27 Feb 19 kl. 16:28

Flere drept i eksplosjon i Mali

Minst 17 sivile ble drept og 15 skadd etter at en bombe festet til en død mann, gikk av i Diankabou-området i Mali, skriver NTB..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

Over 100 skal ha blitt drept i landsby i Mali

Opptil 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale kilder..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

Over 100 sivile skal ha blitt drept i landsby i Mali

Minst 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale myndigheter..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

50 sivile drept i angrep i Mali

Rundt 50 mennesker er drept i et angrep mot sivilbefolkningen en landsby sentralt i Mali, ifølge militæret og en ordfører..

NRK - 24 Mar 19 kl. 17:47

Mali lover å oppløse milits

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali. Småbarn, gravide og eldre er blant ofrene. Regjeringen i Mali har gitt en rekke militæroffiserer sparken, samt sagt at militsen som anklages for å stå bak massakren, skal oppløses..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 23:38

Over 30 drept i angrep mot landsby i Mali

Minst 37 mennesker er drept i et angrep mot en landsby i Mopti-regionen i Mali. Ifølge myndighetene er angrepet del av en strid mellom jegere og bønder..

VG - 13 Dec 18 kl. 21:01

Minst 42 skal være drept i antatt jihadist-angrep i Mali

Minst 42 mennesker er drept i en serie angrep mot nomadeleire i Menaka-regionen i Mali. En jihadistgruppe antas å stå bak..

P4 - 07 May 19 kl. 11:55

På vei til Mali

De 60 norske soldatene som skal delta i FN-operasjonen i Mali reiste nå i dag fra Oslo Lufthavn. Soldatene skal delta det som regnes som verdens farligste FN-oppdrag og skal prøve å skape stabilitet i det afrikanske landet, som ødelegges av separatister og terrorgrupper. Hittil i år er 16 FN-soldater drept i Mali..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 17:34

Mali lover å oppløse milits etter massakre der minst 134 ble drept

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali samme dag som en delegasjon fra FNs sikkerhetsråd besøkte landet. FNs generalsekretær er sjokkert..

P4 - 07 May 19 kl. 11:55

Norske soldater på vei til Mali

De 60 norske soldatene som skal delta i FN-operasjonen i Mali reiste nå i dag fra Oslo Lufthavn. Soldatene skal delta det som regnes som verdens farligste FN-oppdrag og skal prøve å skape stabilitet i det afrikanske landet, som ødelegges av separatister og terrorgrupper. Hittil i år er 16 FN-soldater drept i Mali..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 1 time siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 2 timer siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 2 timer siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 2 timer siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 2 timer siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 2 timer siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 3 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 3 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt