NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 05:47

NRK - 21 Apr 19 kl. 01:44

Fredsbevarer for FN drept i Mali

Et egyptisk medlem av FNs fredsbevarende styrke er drept og flere andre såret i en mineeksplosjon i sentrale Mali lørdag. FNs generalsekretær António Guterres sier at styrken drepte en av gjerningspersonene, mens åtte andre er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, Mali, António Guterres, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fredsbevarer, forFN , drepti , Mali
NRK - 27 Feb 19 kl. 16:28

Flere drept i eksplosjon i Mali

Minst 17 sivile ble drept og 15 skadd etter at en bombe festet til en død mann, gikk av i Diankabou-området i Mali, skriver NTB..

VG - 10 Jun 19 kl. 17:10

Nesten hundre sivile drept i landsby i Mali

Væpnede menn har drept 95 mennesker i et angrep mot en landsby sentralt i Mali, ifølge en lokal tjenestemann og en sikkerhetskilde..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

Over 100 skal ha blitt drept i landsby i Mali

Opptil 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale kilder..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 14:39

Nesten hundre sivile drept i landsby i Mali

Væpnede menn har drept 95 mennesker i et angrep mot en landsby sentralt i Mali, ifølge en lokal tjenestemann og en sikkerhetskilde..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

Over 100 sivile skal ha blitt drept i landsby i Mali

Minst 115 mennesker ble drept da en milits gikk til angrep på sivilbefolkningen i en landsby sentralt i Mali, ifølge lokale myndigheter..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 18:09

50 sivile drept i angrep i Mali

Rundt 50 mennesker er drept i et angrep mot sivilbefolkningen en landsby sentralt i Mali, ifølge militæret og en ordfører..

NRK - 10 Jun 19 kl. 14:09

95 mennesker drept i Mali

95 mennesker i en Dogon-landsby i Mali ble drept i et nattangrep av våpenmenn. – For øyeblikket er det 95 sivile som er døde. Kroppene er brent, og vi leter etter flere andre, fortalte en tjenestemann i Koundu-distriktet til AFP..

NRK - 24 Mar 19 kl. 17:47

Mali lover å oppløse milits

Minst 134 sivile er drept i en massakre mot en landsby i Mali. Småbarn, gravide og eldre er blant ofrene. Regjeringen i Mali har gitt en rekke militæroffiserer sparken, samt sagt at militsen som anklages for å stå bak massakren, skal oppløses..

VG - 13 Dec 18 kl. 21:01

Minst 42 skal være drept i antatt jihadist-angrep i Mali

Minst 42 mennesker er drept i en serie angrep mot nomadeleire i Menaka-regionen i Mali. En jihadistgruppe antas å stå bak..

Aftenposten - 01 Jan 19 kl. 23:38

Over 30 drept i angrep mot landsby i Mali

Minst 37 mennesker er drept i et angrep mot en landsby i Mopti-regionen i Mali. Ifølge myndighetene er angrepet del av en strid mellom jegere og bønder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kritisk skadd etter båtulykke

En av de tre som var om bord i en båt som gikk på en holme utenfor Arendal er kritisk skadd. Det melder politiet på Twitter. Han skal være fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Finnmark

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen i Lebesby i Finnmark. Det skriver politiet på Twitter. Knivstikkingen skal ha skjedd i forbindelse med en krangel mellom flere personer.

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 4 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 4 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 5 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 5 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt