E24 > Økonomi

Søndag, 29 November, 03:21

E24 - 23 okt. 20 kl. 08:20

Fred. Olsen-selskap har tapt over 900 mill. i år

Pengene fortsetter å renne ut av Bonheurs cruisevirksomhet i år..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bonheurs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fred, Olsen-selskaphar , tapt, over, 900, milli år
VG - 23 okt. 20 kl. 17:44

Stoltenberg: Beste sjanse for fred i Afghanistan på en generasjon

Forhandlingene i Doha er skjøre, men de er den beste sjansen på en generasjon til å oppnå fred i Afghanistan, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg..

NRK - 03 nov. 20 kl. 21:17

Ivanka Trump: – Stem for fred

Presidentens datter Ivanka Trump oppfordrer Twitter-følgerne til å stemme på tirsdag. – Stem for fred. President Donald Trump leder med styrke og avslutter de endeløse krigene i utlandet, skriver Trump på Twitter..

VG - 25 nov. 20 kl. 17:13

Faren ved rask retrett

Sist uke kunngjorde USA at 2000 soldater skal ut av Afghanistan. Noen dager senere skjøt terrorister flere titalls raketter mot sivile mål i Kabul. Afghanistan er i en prekær situasjon.

E24 - 24 nov. 20 kl. 07:03

Over 200 norske selskap hadde havvind-inntekter i fjor

Norge har foreløpig berre éin vindturbin til havs, men mange norske selskap tener allereie pengar på eksport i den veksande marknaden..

Aftenposten - 11 nov. 20 kl. 15:19

Trump har tapt. Leve trumpismen!

OSLO/ORLANDO (Aftenposten): Donald Trump har tapt valget. Men både han og trumpismen lever videre..

NRK - 20 nov. 20 kl. 16:53

– Millioner av liv kan gå tapt

FN mener at faren er overhengende for Jemen, og at landet rammes av den verste hungersnøden verden har sett på flere tiår, ifølge generalsekretær Antonio Guterres. – Millioner av liv kan gå tapt om ikke vi handler umiddelbart, sier Guterres..

NRK - 24 okt. 20 kl. 08:40

Politiet settes inn mot korona

Politiet skal spille en mer aktiv rolle i kampen mot korona i Hammerfest. Det sa rådmann i Hammerfest, Leif Vidar Olsen, på fredagens pressekonferanse. Olsen sier politiet kommer til å konsentrere innsatsen sin om utestedene i byen..

E24 - 20 okt. 20 kl. 17:57

Dansk selskap skal utvikle ny smitteapp

Det danske IT-selskap Netcompany, som allerede har utviklet danske Smittestopp, har fått oppdraget med å utvikle den nye norske appen for digital smittesporing..

P4 - 27 okt. 20 kl. 13:55

Selger Burger King

Burger King i Norge selges. Det melder E24. Investor Jens Ulltveit-Moe har eid Burger King i Norge, Sverige og Danmark siden tidlig 2000-tallet og selger nå alle restaurantene i Skandinavia til et selskap fra Østerrike.

NRK - 24 nov. 20 kl. 13:06

Ti anmeldt etter selskap

Politiet har anmeldt ti personer etter et selskap i en privat bolig i Sørumsand, skriver Romerikes Blad. Selskapet fant sted mandag og rundt 30 personer var til stede. Ifølge avisen vil de anmeldte trolig bli ilagt et forelegg..

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Widerøe vil inn i netthandel: Skal tilby frakt landet over innen 24 timer

Widerøe sliter som resten av luftfarten med effektene av coronapandemien. Nå vil selskapet etablere seg i et nytt logistikksegment for å få nye inntekter og utnytte fly, biler og folk som selskapet allerede har..

E24 - 8 timer siden

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

E24 - 9 timer siden

Mener selskapene snor seg unna streikebryteri under vekterstreiken

I en av norgeshistoriens lengste vekterstreiker blir det satt inn vektere på kjøpesentre som skal passe på at kunder overholder smittevernregler: – Tar over oppgaven til streikende vektere, sier hovedtillitsvalgt..

E24 - 11 timer siden

Kappløpet om vaksinene: Disse selskapene leder an

Pfizer, Moderna og Astra Zeneca er langt fremme i kappløpet om å levere den første coronavaksinen. Faktorer som pris og tilgjengelighet kan bli avgjørende for hvilke vaksiner som vinner kampen..

E24 - 14 timer siden

Obos-sjefens tabbe fikk ros i mediene: – Vi tapte 2–300 millioner

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos har aldri vært redd for å gripe mulighetene som bød seg – eller for å lære av tabbene sine..

E24 - 15 timer siden

Hva er galt med valgfrihet for fondssparere?

Det er all mulig grunn til å se på honorarene for aktivt forvaltede fond. Men å si at de ikke gir merverdi, er egentlig en stor misforståelse..

E24 - 16 timer siden

Unge kvinner hardt rammet av coronaledighet: – Lever fra dag til dag

Den siste måneden har arbeidsledigheten snudd oppover for første gang siden ledighetstoppen i vår. Størst økning er det blant unge kvinner. For studenten som livnærer seg på kaféjobben, og mammaen som jobber på flyplassen, er det nå helt krise..

E24 - 20 timer siden

«Fattig student» hentet 3 millioner på rekordtid: – Jeg kan nesten ikke tro det

Influenser Karen Elene Thorsen, kjent for Instagram-kontoen «fattig.student» hentet 3 millioner kroner til sin nye mat-app på under en time. Pågangen ga rekord for finansieringsplattformen Folkeinvest..

E24 - 20 timer siden

– Petter er et fantastisk fint menneske

Han arvet en halv milliard kroner og skulle satse på eiendom, olje og mat. Nå slåss Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland (40) mot konkurs og kollaps..

E24 - 21 timer siden

– Jeg har undertegnet en del taushetserklæringer

Norske Otto Tschudi (71) har vært med å ta Facebook på børs og lærte Clint Eastwood å stå på ski. Men det som får ham opp av sengen 01.30 hver «morgen», er å prøve å forstå hva fremtiden vil bringe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt