P4 > Nyheter

Thursday, 14 November, 12:07

P4 - 09 Nov 19 kl. 12:21

Frastjålet ID - må betale 100 000

En mann som ble utsatt for identitetstyveri, må selv betale over 100 000 kroner.
Manens BankID-brikke ble stjålet fra en skuff på jobben hans, og en person tok opp over 100.000 kroner i forbrukslån i hans navn.
Banken krevde pengene tilbake fra eieren, og har fått medhold i Agder lagmannsrett.
I dommen heter det at mannen ikke aktsomt har etterlevd de reglene som gjelder for alle brukere av personlig BankID..
Les mer på P4


Les mer om:
BankID, Agder, ID

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FrastjåletID , , betale, 100, 000
NRK - 09 Nov 19 kl. 11:50

Ble frastjålet BankID – må betale

En mann ble utsatt for identitetstyveri, men må likevel dekke bankens tap. Mannen glemte BankID-brikken i en ulåst skuff på jobben og ble svindlet for 100.000 kroner.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 11:09

Mann ble frastjålet BankID – må betale 100.000 kroner

En mann ble utsatt for identitetstyveri, men må likevel dekke bankens tap på over 100.000 kroner for et forbrukslån, slår Agder lagmannsrett fast..

E24 - 09 Nov 19 kl. 12:29

Mann ble frastjålet BankID – må betale 100.000 kroner

En mann ble utsatt for identitetstyveri, men må likevel dekke bankens tap på over 100.000 kroner for et forbrukslån, slår Agder lagmannsrett fast..

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:22

EU: Storbritannia må betale uansett

Storbritannia må betale de 39 milliardene pund Theresa May ble enige med EU om å betale, også om de forlater EU uten en avtale. Det sier avtroppende økonomikommissær Pierre Moscovici. Statsminister Boris Johnson har sagt landet ikke vil betale..

P4 - 01 Oct 19 kl. 18:30

Aktivister dømt til å betale bøter

Flere klimaaktivister fra Extinction Rebellion er dømt i Oslo tingrett til å betale bøter for aksjoner de har holdt i Oslo. De har blant annet limt seg fast til Norge Bank og tatt seg inn på Stortinget. Seks aksjonister ble frikjent, mens de andre er dømt til å betale mellom 8000 og 15 000 kroner hver..

P4 - 25 Aug 19 kl. 08:20

Vil ikke betale hele Brexitregningen

Storbritannia har ingen planer om å betale hele Brexitregningen om de forlater EU uten en avtale. I følge Sky News skal statsminister Boris Johnson i dag fortelle EU-president Donald Tusk at de bare vil betale 9 av 39 milliarder pund av brexitregningen. Flere advarer mot konsekvensene av dette, og frykter det vil hindre en fremtidig handelsavtale..

Dagbladet - 14 Sep 19 kl. 21:31

Stakk av med utstyr for over én million

Tyver var på ferde i Eidsvoll natt til lørdag. Amund Tømte ble frastjålet verdier for rundt 400 000 kroner..

P4 - 09 Aug 19 kl. 06:49

Oslo kommune må låne penger for å betale tilbake eiendomsskatt

Oslo kommune må låne over hundre millioner kroner for å kunne betale tilbake 388 millioner til 55.000 boligeiere på grunn av ulovlig innkrevd eiendomsskatt. Det melder NRK.

Dagbladet - 07 Aug 19 kl. 10:20

Frastjålet instrumenter for nærmere 600 000: - Grusomt

Da musiker Bendik Goldstein og familien kom hjem fra ferie, oppdaget de at instrumenter til en verdi han anslår til opp mot 600 000 var stjålet fra leiligheten..

E24 - 07 Nov 19 kl. 20:23

Saksøkte Trump for veldedighetsmisbruk: Nå må presidenten betale 2 millioner dollar

Som følge av et forlik med statsadvokaten i New York må president Donald Trump betale 2 millioner dollar for angivelig å ha misbrukt sin veldedige organisasjon Trump Foundation til å berike sin egen presidentkampanje i 2016. Dommer Saliann Scarpulla beordret torsdag presidenten til å betale summen, som tilsvarer drøyt 18 millioner kroner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Utvalg: – Alle har ikke like muligheter i Norge

Vi har ikke like muligheter uavhengig av kjønn i Norge i dag. Det viser en ny offentlig utredning gjennomført av et regjeringsutnevt utvalg. Utredningen viser at barn og unge i dag vokser opp i et samfunn med tydelig definerte kjønnsroller allerede fra de er små.

P4 - 30 minutter siden

Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke

En ung mann er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Årnes i Akershus. Mannen har trolig falt syv meter, og fått en fot i klemme, opplyser politiet. Vedkommende er sendt til sykehus.

P4 - 30 minutter siden

NTNU ber studenter reise hjem

Også NTNU ber nå sine studenter i Hongkong om å forlate byen som følge av den pågående uroen. Dermed følger de samme råd som Universitet i Bergen ga sine studenter i går. Utenriksdepartementet endret i går reiserådet sitt til Hongkong, og ber norske studenter i byen om å gjøre en forløpende vurdering av sikkerheten..

P4 - 15 minutter siden

Sbanken kutter ansatte

Sbanken kutter i antall ansatte. Banken opplyste i dag at de vil redusere bemanningen i et ukjent omfang for å spare penger. Banken har i dag mer enn 450.

P4 - 1 time siden

Kokevarselet opphevet på Askøy

Kokevarselet er nå opphevet på Askøy. Tirsdag ble alle som er tilknyttet Kleppe vannverk bedt om koke vannet fra springen. Årsaken var en driftsforstyrrelse på renseanlegget.

P4 - 1 time siden

Bjørnebye: Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Øker støtten til seksualundevisning i u-land

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Støtten skal gå gjennom FN-organisasjonen UNESCO, blant annet til skoler i Mali. Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein sier en helhetlig seksualundervisning er viktig for å styrke kunnskapen om kroppen og forebygge uønskede graviditeter og seksuelt overførbare sykdommer, som hiv..

P4 - 1 time siden

Våpenhvilen brutt

Det skal i formiddag ha blitt skutt raketter fra Gazastripen mot israelsk territorium - til tross for våpenhvilen som ble inngått i morgentimene. Minst fem raketteksplosjoner skal være observert, melder nyhetsbyrået AP. Det er foreløpig ikke klart hvordan Israel vil reagere og hva som vil skje med våpenhvileavtalen..

P4 - 2 timer siden

Advarer mot PHS-kutt

SV frykter at kuttene ved Politihøgskolen i Oslo vil gjøre det vanskeligere å rekruttere studenter med minoritetsbakgrunn. Antallet politistudenter skal kuttes neste år fra 550 til 400 årlig og hele kuttet skal tas ved skolens studiested i Oslo. SVs justispolitiske talsperson Petter Eide sier til Dagsavisen at de med minoritetsbakgrunn faller først ut når kravene for å komme inn på skolen skjerpes.

P4 - 2 timer siden

Frykter å møte utenlandske vogntog

Å møte utenlandske vogntog er det flest frykter i trafikken. 55 prosent av de spurte i en undersøkelse YouGov har gjort for Frende forsikring trekker fram dette som sin største frykt. Samferdselsminister Jon Georg Dale har varslet at kravene til tunge kjøretøy skal skjerpes fra denne vinteren.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt