P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 06:51

P4 - 09 Nov 19 kl. 12:21

Frastjålet ID - må betale 100 000

En mann som ble utsatt for identitetstyveri, må selv betale over 100 000 kroner.
Manens BankID-brikke ble stjålet fra en skuff på jobben hans, og en person tok opp over 100.000 kroner i forbrukslån i hans navn.
Banken krevde pengene tilbake fra eieren, og har fått medhold i Agder lagmannsrett.
I dommen heter det at mannen ikke aktsomt har etterlevd de reglene som gjelder for alle brukere av personlig BankID..
Les mer på P4


Les mer om:
BankID, Agder, ID

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FrastjåletID , , betale, 100, 000
NRK - 09 Nov 19 kl. 11:50

Ble frastjålet BankID – må betale

En mann ble utsatt for identitetstyveri, men må likevel dekke bankens tap. Mannen glemte BankID-brikken i en ulåst skuff på jobben og ble svindlet for 100.000 kroner.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 11:09

Mann ble frastjålet BankID – må betale 100.000 kroner

En mann ble utsatt for identitetstyveri, men må likevel dekke bankens tap på over 100.000 kroner for et forbrukslån, slår Agder lagmannsrett fast..

E24 - 09 Nov 19 kl. 12:29

Mann ble frastjålet BankID – må betale 100.000 kroner

En mann ble utsatt for identitetstyveri, men må likevel dekke bankens tap på over 100.000 kroner for et forbrukslån, slår Agder lagmannsrett fast..

NRK - 27 Aug 19 kl. 09:22

EU: Storbritannia må betale uansett

Storbritannia må betale de 39 milliardene pund Theresa May ble enige med EU om å betale, også om de forlater EU uten en avtale. Det sier avtroppende økonomikommissær Pierre Moscovici. Statsminister Boris Johnson har sagt landet ikke vil betale..

NRK - 29 Mar 20 kl. 23:00

Må betale sikkerhetsutgiftene selv

USA vil ikke betale sikkerhetsutgiftene til britiske prins Harry og hertuginne Meghan. De to har meldt flytting fra Canada til Los Angeles i USA. – USA vil ikke betale for deres sikkerhet.

NRK - 03 Mar 20 kl. 20:07

Må betale Nora Mørk 150.000

En 36-årig mann er Vestfold tingrett dømt til å betale håndballspilleren Nora Mørk 150.000 kroner i erstatning for å ha spredd nakenbilder av henne. Det melder Nettavisen.

P4 - 01 Oct 19 kl. 18:30

Aktivister dømt til å betale bøter

Flere klimaaktivister fra Extinction Rebellion er dømt i Oslo tingrett til å betale bøter for aksjoner de har holdt i Oslo. De har blant annet limt seg fast til Norge Bank og tatt seg inn på Stortinget. Seks aksjonister ble frikjent, mens de andre er dømt til å betale mellom 8000 og 15 000 kroner hver..

NRK - 07 Feb 20 kl. 13:59

Må betale bot etter dødsfall

Reiarlaget Nordnes AS er dømd å betale ei bot på 700 000 kroner, etter eit dødsfall om bord på trålaren «Nordstar» i juni 2018, det melder Sunnmørsposten. Reiarlaget må også betale 375 000 i oppreising til familien til den omkomne mannen..

Klartale - 18 Mar 20 kl. 09:20

Du slipper å betale for barnehage og SFO

Skoler, barnehager og SFO-er er stengt. Du skal slippe å betale..

P4 - 25 Aug 19 kl. 08:20

Vil ikke betale hele Brexitregningen

Storbritannia har ingen planer om å betale hele Brexitregningen om de forlater EU uten en avtale. I følge Sky News skal statsminister Boris Johnson i dag fortelle EU-president Donald Tusk at de bare vil betale 9 av 39 milliarder pund av brexitregningen. Flere advarer mot konsekvensene av dette, og frykter det vil hindre en fremtidig handelsavtale..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 7 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 8 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 8 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 9 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 9 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 10 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 10 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 10 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 11 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt