NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:21

NRK - 19 jan. 21 kl. 10:51

Fransk sentralbank ut av kull

Den franske sentralbanken vil trekke seg ut av selskaper med mer enn 2 prosent av sine inntekter fra kull innen utgagnen av 2021, og ned til null kull innen 2024. Banken vil også ekskludere selskaper med mer enn 10 prosent av inntektene fra olje eller 50 prosent fra gass innen 2024..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, sentralbankut av , kull
E24 - 17 mars 21 kl. 19:01

USAs sentralbank holder renten i ro

USAs sentralbank Federal Reserve vil fortsatt holde renten uendret ut 2023, og opprettholder støttekjøpene av rentepapirer på 120 milliarder dollar i måneden..

NRK - 17 mars 21 kl. 19:17

USAs sentralbank øker vekstprognose

USAs sentralbank er mer optimistiske til økonomien i 2021 enn tidligere. De tror nå at den amerikanske økonomien vil vokse 6,5 prosent i år, drøyt 2 prosentpoeng mer enn tidligere anslag, melder AFP..

E24 - 17 mars 21 kl. 19:01

USAs sentralbank venter høyere vekst

USAs sentralbank Federal Reserve vil fortsatt holde renten uendret ut 2023, og opprettholder støttekjøpene av rentepapirer. Vekstutsiktene jekkes kraftig opp..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 09:45

Han var raus, sindig og blid, noe kull etter kull med elever fikk glede av

Nekrolog over Eivind Kristiansen..

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 09:28

Frekk fransk mestertyv

Du kommer langt med jovial sjarm når du er en fransk mestertyv..

NRK - 24 feb. 21 kl. 17:45

Fransk turist fengslet i Iran

I Iran har en fransk turist sittet i fengsel i ni måneder uten tilgang til advokater, melder Reuters. Ifølge advokaten ble den 35 år gamle franske mannen fengslet i byen Mashhad etter å ha fløyet en drone i ørkenen ved grensen til Turkmenistan..

Aftenposten - 30 mars 21 kl. 18:21

Hevder 19 sivile ble drept i fransk angrep i Mali

Minst 19 sivile ble drept i et fransk flyangrep sentralt i Mali i januar, ifølge en FN-granskning..

NRK - 10 jan. 21 kl. 05:48

Sentralbank rammet av hackerangrep

Sentralbanken på New Zealand har søndag blitt rammet av et cyberangrep mot en fildelingstjeneste der det er lagret «sensitiv informasjon». Sentralbanksjef Adrian Orr sier banken har fått demmet opp om angrepet og at systemet er stengt ned..

E24 - 10 jan. 21 kl. 08:25

New Zealands sentralbank rammet av cyberangrep

Sentralbanken på New Zealand har søndag blitt rammet av et cyberangrep mot en fildelingstjeneste der det er lagret «sensitiv informasjon»..

E24 - 20 jan. 21 kl. 13:59

Tror Norges Bank blir første sentralbank til å sette opp renten

Sentralbanker verden over kuttet styringsrentene da viruset tok grep om verdensøkonomien. Nå venter økonomene rentehevinger - og Handelsbanken mener Norges Bank blir først ut..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 3 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt