NRK > Nyheter

Wednesday, 14 November, 16:32

NRK - 24 Jun 18 kl. 20:43

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, AP, Korsika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, politihar , arrestertti
P4 - 24 Mar 18 kl. 10:58

Ny person arrestert i Frankrike

Fransk politi har arrestert en ny person i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i går. Det melder Reuters. Fra før av er en person pågrepet.

NRK - 24 Mar 18 kl. 10:57

Ny person arrestert etter terror

Fransk politi har arrestert ein ny person i løpet av natta som dei trur er knytt til terrorangrepet og gisselsituasjonen i sørlege Frankrike i går. Det seier ei rettskjelde til Reuters. Den arresterte er ein 25 år gamal mann..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 08:00

Fransk politiker arrestert etter å ha feiret politihelts død

En fransk politiker er arrestert etter å ha publisert en tweet hvor han tilsynelatende gleder seg over drapet på en politimann under gisseldramaet i Trèbes. .

NRK - 07 Nov 18 kl. 11:57

Kvinne bak bombetrussel tatt

Fransk politi har arrestert kvinnen som kom med en bombetrussel mot et sykehus i den nordfranske byen Dunkerque i formiddag, melder Reuters..

NRK - 12 Jun 18 kl. 16:36

Tysk politi har arrestert 17-åring

Tysk politi har arrestert ein 17 år gammal gut i samband med drapet på ei 15 år gammal jente i byen Viersen, vest i Tyskland, heiter det i ei kunngjering. Guten melde seg for politiet, følgd av sin advokat..

NRK - 15 Jun 18 kl. 08:33

Avverget terrorangrep i Frankrike

Fransk politi hevde de har avverget to planlagte terrorangrep, skriver France24. En 38 år gammel mann fra Indre-regionen og to menn i 20-årene fra Paris er arrestert de siste ukene. Det ble funnet eksplosiver og IS-propaganda under begge aksjonene..

P4 - 14 Jun 18 kl. 11:21

441 arrestert for terror av britisk politi i fjor

Britisk politi gjennomførte 441 arrestasjoner i forbindelse med terror i fjor. Det er det høyeste antallet noen gang registrert, melder Daily Mail. 23 av arrestasjonene var i forbindelse med terrorangrepet i Manchester der 22 mennesker ble drept.

NRK - 02 Aug 18 kl. 13:32

Fann to millioner overgrepsbilete

Norsk politi har fått informasjon om moglege norske brukarar i eit nettverk som delte overgrepsbilete- og videoar av born. Det stadfestar Kripos. Spansk politi har i samarbeid med politi i fleire land arrestert 19 personar..

NRK - 23 Aug 18 kl. 17:34

Menneskesmuglere arrestert i Belgia

Belgisk politi har arrestert ti personer, mistenkt for å ha smuglet immigranter til Storbritannia. 27 migranter ble funnet under politiaksjonen i går i byen Wetteren, omtrent fire mil nordvest for Brussel..

NRK - 19 Apr 18 kl. 12:26

22 mafiamedlemar arrestert

Italiensk politi har arrestert 22 mistenkte mafiamedlemar på Sicilia. Arrestasjonane kjem i samband med jakta på mafiasjefen Matteo Denaro..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Ein fastklemt i bil i Hokksund

Ein person sit fastklemt etter ei trafikkulykke i Hokksund i Buskerud. To bilar er involverte. Det er lange køar ved ulykkesstaden.

NRK - 15 minutter siden

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..

NRK - 15 minutter siden

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..

NRK - 15 minutter siden

«Kulturprofilen» fortsatt fengslet

Den voldtektsdømte kulturprofilen Jean-Claude Arnault blir sittende fengslet i påvente av dommen i ankesaken i Sverige. Han er dømt til to års fengsel for voldtekt av en kvinne, men både han og påtalemyndigheten anket. Dommen faller 3.

NRK - 30 minutter siden

– Innovasjon Norge fulgte reglene

Konsulentselskapet Deloitte konkluderer med at Innovasjon Norge ikke brøt egne rutiner da Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt uten at stillingen ble utlyst. Deloitte mener også at det statlige selskapets rutiner ikke bryter norske lover..

NRK - 1 time siden

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..

NRK - 45 minutter siden

– Dette kunne gått mye verre

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier det gjorde sterkt inntrykk å høre historiene fra fregatt-ulykken. Onsdag møtte han besetningen på KNM «Helge Ingstad»..

NRK - 45 minutter siden

Dramatisk redningsaksjon av hval

Det pågår en dramatisk redningsaksjon av en knølhval-kalv, som svømmer utenfor Skjervøy i Troms. Kalven sleper et tauverk på 30–40 meter etter seg. Kalvens mor svømmer trolig ved siden av..

NRK - 1 time siden

Palestiner drept på Gazastripen

En palestinsk mann ble skutt og drept på Gazastripen onsdag, ifølge helsemyndighetene i enklaven. Ifølge en kilde fisket mannen nær grensegjerdet, mens den israelske hæren sier det ble åpnet ild mot «en mistenkt som nærmet seg sikkerhetsgjerdet»..

NRK - 1 time siden

Bilfører omkom i ulykke

En bilfører er bekreftet omkommet i en utforkjøring mellom Rena og Nordre Osen i Hedmark. Det skriver politiet i Innlandet på Twitter. Vegvesenets ulykkesanalysegruppe er på vei til stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt