NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 23:28

NRK - 24 Jun 18 kl. 20:43

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, AP, Korsika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, politihar , arrestertti
P4 - 24 Mar 18 kl. 10:58

Ny person arrestert i Frankrike

Fransk politi har arrestert en ny person i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i går. Det melder Reuters. Fra før av er en person pågrepet.

NRK - 24 Mar 18 kl. 10:57

Ny person arrestert etter terror

Fransk politi har arrestert ein ny person i løpet av natta som dei trur er knytt til terrorangrepet og gisselsituasjonen i sørlege Frankrike i går. Det seier ei rettskjelde til Reuters. Den arresterte er ein 25 år gamal mann..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 08:00

Fransk politiker arrestert etter å ha feiret politihelts død

En fransk politiker er arrestert etter å ha publisert en tweet hvor han tilsynelatende gleder seg over drapet på en politimann under gisseldramaet i Trèbes. .

NRK - 12 Jun 18 kl. 16:36

Tysk politi har arrestert 17-åring

Tysk politi har arrestert ein 17 år gammal gut i samband med drapet på ei 15 år gammal jente i byen Viersen, vest i Tyskland, heiter det i ei kunngjering. Guten melde seg for politiet, følgd av sin advokat..

NRK - 15 Jun 18 kl. 08:33

Avverget terrorangrep i Frankrike

Fransk politi hevde de har avverget to planlagte terrorangrep, skriver France24. En 38 år gammel mann fra Indre-regionen og to menn i 20-årene fra Paris er arrestert de siste ukene. Det ble funnet eksplosiver og IS-propaganda under begge aksjonene..

P4 - 14 Jun 18 kl. 11:21

441 arrestert for terror av britisk politi i fjor

Britisk politi gjennomførte 441 arrestasjoner i forbindelse med terror i fjor. Det er det høyeste antallet noen gang registrert, melder Daily Mail. 23 av arrestasjonene var i forbindelse med terrorangrepet i Manchester der 22 mennesker ble drept.

NRK - 02 Aug 18 kl. 13:32

Fann to millioner overgrepsbilete

Norsk politi har fått informasjon om moglege norske brukarar i eit nettverk som delte overgrepsbilete- og videoar av born. Det stadfestar Kripos. Spansk politi har i samarbeid med politi i fleire land arrestert 19 personar..

NRK - 23 Aug 18 kl. 17:34

Menneskesmuglere arrestert i Belgia

Belgisk politi har arrestert ti personer, mistenkt for å ha smuglet immigranter til Storbritannia. 27 migranter ble funnet under politiaksjonen i går i byen Wetteren, omtrent fire mil nordvest for Brussel..

NRK - 19 Apr 18 kl. 12:26

22 mafiamedlemar arrestert

Italiensk politi har arrestert 22 mistenkte mafiamedlemar på Sicilia. Arrestasjonane kjem i samband med jakta på mafiasjefen Matteo Denaro..

P4 - 14 Jun 18 kl. 20:10

Avverget terrorangrep i Frankrike

Fransk politi sier de har avverget et angrep mot en sexklubb i landet. Politiet har funnet eksplosiver hjemme hos en mann som er pågrepet. Mannen betegnes som islamist, og skal ifølge nyhetsbyrået AFP være en fransk konvertitt som har blitt radikalisert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ingen ny etterforskning av Søviknes

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Sier nei til ny etterforskning

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

En person skutt i Stockholm

En person er skadet etter en skyteepisode i Farsta sør i Stockholm fredag kveld, melder Aftonbladet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ikke langt unna åstedet står en bil i brann..

NRK - 1 time siden

Sørlandsbanen er stengt

Sørlandsbanen er fredag kveld stengt mellom Egersund og Vigrestad på grunn av uværet. NSB skriver på sine egne nettsider at det ikke kjører tog mellom Kristiansand og Vigrestad, og at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

NRK - 1 time siden

To skadd etter skyting på Nørrebro

Minst to personer er skadd etter skyting på Nørrebro i København fredag kveld, melder Extrabladet. Det har vært flere skyeepisoder i dette området den siste tiden..

NRK - 1 time siden

29.950 husstander uten strøm

Etter at nesten 51.000 husstander var uten strøm i Agder-fylkene i 19-tiden, var tallet på strømløse nede i 29.950 i 21.

NRK - 1 time siden

Enige om grensene for våpenfri sone

Russland og Tyrkia er blitt enige om grensene for en demilitarisert sone nord i Syria, opplyser Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Enigheten er ledd i en avtale mange håper kan bremse en storstilt offensiv mot Idlib..

NRK - 1 time siden

Aas enig med Nasdaq om salgsplan

Einar Aas, som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, er enig med Nasdaq om en plan for salg av Aas' verdier. Det melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Kjørte for sakte - ble stoppet

Oslo-politiet opplyser på Twitter om en elbilfører som ble stoppet på ring 3 etter hå kjørt sakte og vinglet fredag kveld. Politiet mistenkte promillekjøring, men det viste seg at bilen var nesten uten strøm og at fører hadde rekkeviddeangst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt