NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:19

NRK - 24 Jun 18 kl. 20:43

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, AP, Korsika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, politihar , arrestertti
P4 - 24 Mar 18 kl. 10:58

Ny person arrestert i Frankrike

Fransk politi har arrestert en ny person i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i går. Det melder Reuters. Fra før av er en person pågrepet.

NRK - 24 Mar 18 kl. 10:57

Ny person arrestert etter terror

Fransk politi har arrestert ein ny person i løpet av natta som dei trur er knytt til terrorangrepet og gisselsituasjonen i sørlege Frankrike i går. Det seier ei rettskjelde til Reuters. Den arresterte er ein 25 år gamal mann..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 08:00

Fransk politiker arrestert etter å ha feiret politihelts død

En fransk politiker er arrestert etter å ha publisert en tweet hvor han tilsynelatende gleder seg over drapet på en politimann under gisseldramaet i Trèbes. .

NRK - 12 Jun 18 kl. 16:36

Tysk politi har arrestert 17-åring

Tysk politi har arrestert ein 17 år gammal gut i samband med drapet på ei 15 år gammal jente i byen Viersen, vest i Tyskland, heiter det i ei kunngjering. Guten melde seg for politiet, følgd av sin advokat..

NRK - 15 Jun 18 kl. 08:33

Avverget terrorangrep i Frankrike

Fransk politi hevde de har avverget to planlagte terrorangrep, skriver France24. En 38 år gammel mann fra Indre-regionen og to menn i 20-årene fra Paris er arrestert de siste ukene. Det ble funnet eksplosiver og IS-propaganda under begge aksjonene..

P4 - 14 Jun 18 kl. 11:21

441 arrestert for terror av britisk politi i fjor

Britisk politi gjennomførte 441 arrestasjoner i forbindelse med terror i fjor. Det er det høyeste antallet noen gang registrert, melder Daily Mail. 23 av arrestasjonene var i forbindelse med terrorangrepet i Manchester der 22 mennesker ble drept.

NRK - 19 Apr 18 kl. 12:26

22 mafiamedlemar arrestert

Italiensk politi har arrestert 22 mistenkte mafiamedlemar på Sicilia. Arrestasjonane kjem i samband med jakta på mafiasjefen Matteo Denaro..

P4 - 14 Jun 18 kl. 20:10

Avverget terrorangrep i Frankrike

Fransk politi sier de har avverget et angrep mot en sexklubb i landet. Politiet har funnet eksplosiver hjemme hos en mann som er pågrepet. Mannen betegnes som islamist, og skal ifølge nyhetsbyrået AFP være en fransk konvertitt som har blitt radikalisert..

NRK - 22 Jun 18 kl. 10:19

14 IS-mistenkte arrestert i Tyrkia

Tyrkisk politi har pågrepet 14 personer som er mistenkt for planlegging av et angrep på valget søndag. Alle er utenlandske statsborgere og antas å tilhøre IS. Ifølge nyhetsbyrået Anadolu ble de arrestert i politiaksjoner i Ankara fredag morgen..

Dagbladet - 14 Jun 18 kl. 19:27

- Avverget angrep mot fransk sexklubb

Fransk politi har avverget et angrep mot en sexklubb og pågrepet en islamist etter å ha funnet eksplosiver hjemme hos mannen, opplyser politikilder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 30 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 1 time siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt