NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:01

NRK - 24 Jun 18 kl. 20:43

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, AP, Korsika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, politihar , arrestertti
P4 - 24 Mar 18 kl. 10:58

Ny person arrestert i Frankrike

Fransk politi har arrestert en ny person i forbindelse med terrorangrepet i Frankrike i går. Det melder Reuters. Fra før av er en person pågrepet.

NRK - 24 Mar 18 kl. 10:57

Ny person arrestert etter terror

Fransk politi har arrestert ein ny person i løpet av natta som dei trur er knytt til terrorangrepet og gisselsituasjonen i sørlege Frankrike i går. Det seier ei rettskjelde til Reuters. Den arresterte er ein 25 år gamal mann..

NRK - 01 Dec 18 kl. 12:17

Over 60 arrestert i Paris

Over 60 personer er arrestert av fransk politi i forbindelse med protesten til «De gule vestene» på Champs-Élysées i Paris lørdag. De har i flere uker demonstrert mot Macrons nye avgifter på diesel og bensin..

Dagbladet - 26 Mar 18 kl. 08:00

Fransk politiker arrestert etter å ha feiret politihelts død

En fransk politiker er arrestert etter å ha publisert en tweet hvor han tilsynelatende gleder seg over drapet på en politimann under gisseldramaet i Trèbes. .

NRK - 07 Nov 18 kl. 11:57

Kvinne bak bombetrussel tatt

Fransk politi har arrestert kvinnen som kom med en bombetrussel mot et sykehus i den nordfranske byen Dunkerque i formiddag, melder Reuters..

NRK - 11 Dec 18 kl. 13:17

Arrestert av væpna politi i London

Ein mann er arrestert av væpna politi like ved Parlamentet i Westminster i London, melder Reuters. Ein fotograf i nyheitsbyrået skal ha sett at politiet sikta med ein pistol mot hovudet hans. Ifølgje BBC er det ikkje snakk om terror..

Aftenposten - 14 Nov 18 kl. 17:43

Fransk politi fant denne løven i en Lamborghini

Fransk politi fant en to måneder gammel løveunge i en Lamborghini da de stanset bilen i en trafikkontroll på Champs-Élysées i Paris..

NRK - 30 Jan 19 kl. 09:05

Tre arrestert for terrorplaner

Tysk politi har arrestert tre menn, som de mistenker har planlagt et bombeangrep, ifølge DW. De tre irakiske mennene ble arrestert i delstaten Schleswig-Holstein, nord i landet. De skal ha prøvd å lage bomben av fyrverkeri, og bestilt en detonator..

NRK - 12 Jun 18 kl. 16:36

Tysk politi har arrestert 17-åring

Tysk politi har arrestert ein 17 år gammal gut i samband med drapet på ei 15 år gammal jente i byen Viersen, vest i Tyskland, heiter det i ei kunngjering. Guten melde seg for politiet, følgd av sin advokat..

NRK - 01 Dec 18 kl. 15:59

Flere enn 60 skadet i Paris

Ifølge fransk politi er 65 mennesker skadet og 140 arrestert i demonstrasjonene i Paris i dag, melder nyhetsbyrået AP. Elleve politifolk skal også være skadet. Det er store protester mot økte bensin- og dieselavgifter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst ti tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet. Foto: Laure Lugon Zugravu, Le Temps..

NRK - 15 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 15 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt