VG > Økonomi

Friday, 05 June, 02:59

VG - 09 Apr 20 kl. 03:38

Fransk immunolog: Fedme en vesentlig risikofaktor

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, immunolog, Fedmeen , vesentlig, risikofaktor
VG - 09 Apr 20 kl. 03:38

Fransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..

Dagbladet - 09 Apr 20 kl. 03:35

- Overvektige må virkelig passe på

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..

P4 - 09 Apr 20 kl. 16:15

- Fedme en risikofaktor

- Overvekt og fedme er en vesentlig risikofaktor for koronasmittede. Det viser en ny norsk studie, skriver VG. Tre av fire pasienter som får intensivbehandling for viruset er menn.

VG - 07 Apr 20 kl. 21:02

Immunolog: – Jeg vil unngå denne sykdommen til det finnes en vaksine

Professor og immunolog Anne Spurkland har de siste ukene brukt all ledig tid på å sette seg inn det som har vært gjort av forskning på corona. Hun er bekymret. Veldig bekymret.

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 19:00

Kan man få bukt med fedme ved å endre genene våre? Det tror norske forskere.

Halvparten av Norges befolkning har gener som gir økt risiko for fedme. Nå kan man ha funnet ut hvorfor..

NRK - 17 Dec 19 kl. 06:07

Sult og fedme i fattige land

En tredel av verdens fattigste land strever med høy grad av fedme så vel som underernæring, ifølge en ny rapport publisert i The Lancet. Mange mennesker i lavere klasser trues av begge helseproblemene samtidig, skriver BBC..

P4 - 04 Mar 20 kl. 07:49

Pasienter vil snakke om fedme

Nesten sju av ti personer med fedme ønsker å snakke med fastlegen sin om vektproblemene sine. Det viser en internasjonal spørreundersøkelse der flere tusen pasienter og leger har deltatt. Professor og leder ved Senter for sykelig overvekt ved Sykehuset Vestfold, Jøran Hjelmesæth, mener funnene er oppsiktsvekkende..

NRK - 06 Feb 20 kl. 10:48

Norge på fedmetoppen i Vest-Europa

En ny rapport fra Verdensbanken viser at Norge er blant landene med flest overvektige i Vest-Europa. Bare har mer fedme i befolkningen enn Norge, ifølge tall fra Verdens helseorganisasjon. Rapporten viser også en tredobling av fedme på verdensbasis..

P4 - 17 Dec 19 kl. 05:38

Sliter med både underernæring og fedme

En tredel av verdens fattige land sliter både med underernæring og med fedme. Det viser en ny rapport fra Verdens Helseorganisasjon. Der omtales fenomenet som "Feilernæringens doble byrde", og den skyldes i hovedsak den høye tilgangen på såkalt ultrabearbeidet mat sammen med mindre fysisk aktivitet..

NRK - 22 Apr 20 kl. 08:02

- Muslimer bør bryte fasteregler

Tørre slimhinner øker risikoen for virusinfeksjoner. Immunolog Anne Spurkland mener derfor at muslimer bør drikke vann i fastemåneden. Under ramadan skal mange av Norges rundt 200.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Prinsesse Märtha Louise med åpenhjertig rasisme-oppgjør

I et innlegg på Instagram torsdag kveld forteller prinsessen at hun som Durek Verretts kjæreste har fått et krasjkurs i rasisme..

VG - 4 timer siden

Vil spille for 800 gjester – Høie reagerer på Sabeltann-løsning

Kaptein Sabeltann skal etter planen spilles for 800 personer per forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. – Du kan ikke dele et arrangement opp i ulike arrangementer, sier helseminister Bent Høie..

VG - 4 timer siden

Skal ha brukt rasistisk uttrykk etter å ha skutt svart jogger

Ahmaud Arbery (25) ble skutt og drept på joggetur. Da han lå på bakken skal en av de siktede ha kommet med en rasistisk uttalelse..

VG - 6 timer siden

Filmstjernen Mary Pat Gleason er død

Skuespilleren ble 70 år gammel..

VG - 7 timer siden

Vålerenga-seier i treningskamp-maraton

(Mjøndalen-Vålerenga 0–2) Vålerenga fikk en bra start på en fotballmaraton med tre treningskamper på fem dager..

VG - 7 timer siden

Haaland ønsker seg Carew-kroppen: – Han er litt mer maskin enn meg

Erling Braut Haaland (19) ønsker seg fysikken til John Carew og vinnermentaliteten til Mats Hummels. Og bekrefter at han er snart er spilleklar..

VG - 10 timer siden

Ap-Raymond om Ap-ja til E18: Bare trist

Ap går inn for en slankere E18 gjennom Bærum, og sikrer flertall på Stortinget. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kaller partikameratenes overkjøring for «bare trist»..

VG - 9 timer siden

Dennis Hauger (17) hasteflytter til England for å følge strengt corona-regime

AURSKOG (VG) Det norske Formel-håpet Dennis Hauger (17) må flytte hjemmefra de neste månedene for å følge det strenge corona-regimet i motorsporten..

VG - 9 timer siden

Forbes: Kylie Jenner mest innbringende kjendis det siste året

Det amerikanske finansmagasinet har laget sin årvisse liste over de hundre kjendisene som drar inn mest penger. Topplasseringen går til den tredje yngste på listen..

VG - 11 timer siden

Norsk fagblad avslørte svensk skandale: – Kutter nerve så hesten ikke skal føle smerte

Det er full granskning etter at Propulsion vant Elitloppet og innkasserte tre millioner kroner. Den niårige superhesten skal ha fått kuttet nerver i frambeina så den ikke kan føle smerte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt