VG > Utenriks

Friday, 05 June, 02:48

VG - 09 Apr 20 kl. 03:38

Fransk epidemiolog: Fedme en vesentlig risikofaktor

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fransk, epidemiolog, Fedmeen , vesentlig, risikofaktor
VG - 09 Apr 20 kl. 03:38

Fransk immunolog: Fedme en vesentlig risikofaktor

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..

Dagbladet - 09 Apr 20 kl. 03:35

- Overvektige må virkelig passe på

Fedme er en vesentlig risikofaktor for coronasmittede, sier fransk epidemiolog og viser til at folk med fedme får flere komplikasjoner og er lenger smittsomme..

P4 - 09 Apr 20 kl. 16:15

- Fedme en risikofaktor

- Overvekt og fedme er en vesentlig risikofaktor for koronasmittede. Det viser en ny norsk studie, skriver VG. Tre av fire pasienter som får intensivbehandling for viruset er menn.

NRK - 18 Apr 20 kl. 01:05

Epidemiolog frykter økt smitte

Epidemiolog Gunnar Kvåle mener det er for tidlig å åpne skoler og barnehager og frykter at åpning vil gjøre til at koronasmitten blusser opp. – Jeg synes at vi burde ha vært mer forsiktige enn vi er nå, sier han til Klassekampen..

VG - 23 Apr 20 kl. 08:18

Epidemiolog: – Vi skyver problemet foran oss

I en ny rapport fra Folkehelseinstituttet tirsdag beregner de at én av 100 nordmenn har vært smittet med coronaviruset. Det er en svakhet i strategien, mener epidemiolog Eiliv Lund..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 19:00

Kan man få bukt med fedme ved å endre genene våre? Det tror norske forskere.

Halvparten av Norges befolkning har gener som gir økt risiko for fedme. Nå kan man ha funnet ut hvorfor..

NRK - 17 Dec 19 kl. 06:07

Sult og fedme i fattige land

En tredel av verdens fattigste land strever med høy grad av fedme så vel som underernæring, ifølge en ny rapport publisert i The Lancet. Mange mennesker i lavere klasser trues av begge helseproblemene samtidig, skriver BBC..

P4 - 04 Mar 20 kl. 07:49

Pasienter vil snakke om fedme

Nesten sju av ti personer med fedme ønsker å snakke med fastlegen sin om vektproblemene sine. Det viser en internasjonal spørreundersøkelse der flere tusen pasienter og leger har deltatt. Professor og leder ved Senter for sykelig overvekt ved Sykehuset Vestfold, Jøran Hjelmesæth, mener funnene er oppsiktsvekkende..

NRK - 06 Feb 20 kl. 10:48

Norge på fedmetoppen i Vest-Europa

En ny rapport fra Verdensbanken viser at Norge er blant landene med flest overvektige i Vest-Europa. Bare har mer fedme i befolkningen enn Norge, ifølge tall fra Verdens helseorganisasjon. Rapporten viser også en tredobling av fedme på verdensbasis..

P4 - 17 Dec 19 kl. 05:38

Sliter med både underernæring og fedme

En tredel av verdens fattige land sliter både med underernæring og med fedme. Det viser en ny rapport fra Verdens Helseorganisasjon. Der omtales fenomenet som "Feilernæringens doble byrde", og den skyldes i hovedsak den høye tilgangen på såkalt ultrabearbeidet mat sammen med mindre fysisk aktivitet..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

George Floyd-protester har tatt seg inn i Malmö sentrum

Flere hundre mennesker møtte opp til en demonstrasjon i Malmö mot rasisme, og svensk politi besluttet å stanse protesten av smittevernhensyn. Litt senere på kvelden har protestantene tatt seg inn i sentrum av byen..

VG - 7 timer siden

Politiet avbrøyt George Floyd-protest i Malmö

Flere hundre mennesker møtte opp til en demonstrasjon i Malmö mot rasisme, og svensk politi besluttet å stanse protesten av smittevernhensyn..

VG - 9 timer siden

Besøker minnestedet til George Floyd: – Vi blir behandlet som om vi er dyr

MINNEAPOLIS (VG) Hundrevis har vært samlet der George Floyd døde for en uke siden. Eliot Banks (27) har også fryktet for sitt eget liv fordi han er svart..

VG - 10 timer siden

Tegnell: Demonstrasjonene er upassende og ulovlige

Flere tusen mennesker protesterte mot politivold og rasisme i Stockholm onsdag. – Upassende og ulovlige, sier den svenske statsepidemiologen Anders Tegnell..

VG - 14 timer siden

Manuel Ellis døde etter pågripelse - ropte «I can’t breathe»

Obduksjonsrapporten konkluderer med at afrikansk-amerikanske Manuel Ellis (33) ble drept i forbindelse med en pågripelse i Tacoma i mars..

VG - 17 timer siden

Obduksjonsrapport: George Floyd hadde covid-19 da han døde

46 år gamle George Floyd, som døde i forbindelse med en pågripelse i Minneapolis i USA i forrige uke, hadde covid-19, ifølge en offisiell obduksjonsrapport..

VG - 21 timer siden

Massegrav fylles opp i Brasil - over 30 000 døde av coronaviruset

Brasil har mistet over 30.000 mennesker til coronapandemien. Tirsdag meldte landet om rekordhøye dødstall..

VG - Igår: 01:42

Tidligere forsvarsminister med knallhardt Trump-oppgjør: – Han prøver å splitte folket

Kritikken mot Donald Trumps håndtering av krisen i USA tilspisser seg. Tidligere forsvarsminister James Mattis mener presidenten bevisst forsøker å skape splid i landet..

VG - Igår: 21:30

McCann-saken: Etterlyser informasjon om mistenkt tysker

En 43 år gammel tysker, som sitter fengslet, er mistenkt i Madeleine McCann-saken. Nå etterlyser politiet informasjon om biler fra området..

VG - Igår: 20:11

Tre politimenn siktes for medvirkning til forsettlig drap

Politimannen som knelte på nakken til George Floyd, siktes for forsettlig drap. Tre andre betjenter som deltok i pågripelsen, siktes også for medvirkning til forsettlig drap..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt