NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:02

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:46

Frankrike innkaller til hastemøte

Frankrikes utenriksminister innkaller anti-IS-koalisjonen til hastemøte, på grunn av Tyrkias invasjon av Nord-Syria. Koalisjonen inkluderer over 30 land. Frankrike frykter at IS vil styrke seg som følge av angrepene i Nord-Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Tyrkias, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frankrike, innkaller, til, hastemøte
P4 - 23 Jun 19 kl. 15:32

Innkaller partene i sykehusstreiken

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie innkaller partene i sykehusstreiken til hastemøte. Det finner sted nå klokken 16. Sykehusstreiken startet 29.

NRK - 11 Oct 19 kl. 06:24

Ber om hastemøte i koalisjon

Frankrikes utenriksminister Jean-Yves Le Drian ber om hastemøte i koalisjonen mot IS, for å drøfte den tyrkiske offensiven i Nord-Syria. Kurderne har vært koalisjonens viktigste allierte for å slå tilbake IS i Syria..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:19

Rødt vil ha hastemøte om kurdere

Rødt ber om et hastemøte i Stortingets utvidede utenrikskomité om Tyrkias varslede invasjon av Nord-Syria. Rødt frykter at invasjon kan føre til etnisk rensing og styrking av IS, advarer partileder Bjørnar Moxnes..

P4 - 03 Jul 19 kl. 18:50

Hastemøte i FN om Libya

FNs sikkerhetsråd kaller inn til hastemøte etter et luftangrep i Libya. Minst 44 flyktninger og migranter er drept i angrepet som skjedde mot en flyktningleir i hovedstaden Tripoli, ifølge AFP. Luftangrepet er trolig en krisgsforbrytelse mener FN..

NRK - 09 Jul 19 kl. 15:54

Ber om hastemøte

Europeiske stormakter tar til orde for et hastemøte mellom partene i atomavtalen med Iran for å diskutere iranske avtalebrudd, melder NTB. Det kommer fram etter at IAEA slo fast at Iran har begynt å anrike uran over grensa som er fastsatt i avtalen..

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 14:41

Macrons høyre hånd forsøker å myke opp stemningen før Iran-hastemøte

Emmanuel Bonne møtte flere høytstående iranske diplomater i timene før hastemøtet mellom Iran, USA og flere EU-land om atomavtalen onsdag.

NRK - 25 Sep 19 kl. 21:25

Hastemøte om luftambulansene

Fylkeslegen i Finnmark og Troms har innkalt Helse Nord til hastemøte om luftambulansesaken etter bekymringsmelding fra Finnmark legeforening. Flere ambulansefly har vært ute av drift i kortere eller lengre tid, etter byttet av leverandør..

NRK - 19 Jul 19 kl. 20:23

Britisk regjering i hastemøte

Den britiske regjeringen samler seg i et hastemøte for å diskutere Irans beslagleggelse av den svenskeide, britiske oljetankeren Stena Impero. Irans Revolusjonsgarde hevder de tok tankeren på grunn av brudd på internasjonal maritim lov..

NRK - 23 Aug 19 kl. 03:38

Hastemøte om brannene i Amazonas

President Jair Bolsonaro har hatt hastemøte med regjeringen sin om hvordan man kan få slukket brannene i Amazonas. Det melder den brasilianske TV-kanalen Globo. Der skal de blant annet ha diskutert om man kan øke straffene for å starte skogbranner..

P4 - 16 Aug 19 kl. 20:33

FrP innkaller til landsstyremøte

Fremskrittspartiet innkaller til et ekstraordinært landsstyremøte på søndag, der regjeringsdeltakelse er tema. Det skriver Nordlys i kveld. Blant annet skal også representantene for Finnmark og Troms satt et krav om et bompengefritt E8 for å fortsette i regjering.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 30 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt