NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:33

NRK - 10 Oct 19 kl. 20:46

Frankrike innkaller til hastemøte

Frankrikes utenriksminister innkaller anti-IS-koalisjonen til hastemøte, på grunn av Tyrkias invasjon av Nord-Syria. Koalisjonen inkluderer over 30 land. Frankrike frykter at IS vil styrke seg som følge av angrepene i Nord-Syria..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Tyrkias, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frankrike, innkaller, til, hastemøte
NRK - 05 Jan 20 kl. 18:03

NATO innkaller til hastemøte

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har innkalt til hastemøte..

P4 - 23 Jun 19 kl. 15:32

Innkaller partene i sykehusstreiken

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie innkaller partene i sykehusstreiken til hastemøte. Det finner sted nå klokken 16. Sykehusstreiken startet 29.

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 09:45

LSK innkaller til pressekonferanse

Lillestrøm innkaller til pressekonferanse på Åråsen klokken 12.00, melder klubben. Trolig blir Tom Nordlie presentert som ny LSK-trener..

NRK - 11 Oct 19 kl. 06:24

Ber om hastemøte i koalisjon

Frankrikes utenriksminister Jean-Yves Le Drian ber om hastemøte i koalisjonen mot IS, for å drøfte den tyrkiske offensiven i Nord-Syria. Kurderne har vært koalisjonens viktigste allierte for å slå tilbake IS i Syria..

NRK - 09 Oct 19 kl. 14:19

Rødt vil ha hastemøte om kurdere

Rødt ber om et hastemøte i Stortingets utvidede utenrikskomité om Tyrkias varslede invasjon av Nord-Syria. Rødt frykter at invasjon kan føre til etnisk rensing og styrking av IS, advarer partileder Bjørnar Moxnes..

P4 - 03 Jul 19 kl. 18:50

Hastemøte i FN om Libya

FNs sikkerhetsråd kaller inn til hastemøte etter et luftangrep i Libya. Minst 44 flyktninger og migranter er drept i angrepet som skjedde mot en flyktningleir i hovedstaden Tripoli, ifølge AFP. Luftangrepet er trolig en krisgsforbrytelse mener FN..

P4 - 21 Oct 19 kl. 10:09

Innkaller til pressemøte på Kapp

Politiet innkaller til pressekonferanse nå klokken 13 om drapsforsøket på Kapp i Oppland 9. oktober. En mann er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn.

NRK - 09 Jul 19 kl. 15:54

Ber om hastemøte

Europeiske stormakter tar til orde for et hastemøte mellom partene i atomavtalen med Iran for å diskutere iranske avtalebrudd, melder NTB. Det kommer fram etter at IAEA slo fast at Iran har begynt å anrike uran over grensa som er fastsatt i avtalen..

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 14:41

Macrons høyre hånd forsøker å myke opp stemningen før Iran-hastemøte

Emmanuel Bonne møtte flere høytstående iranske diplomater i timene før hastemøtet mellom Iran, USA og flere EU-land om atomavtalen onsdag.

VG - 07 Nov 19 kl. 10:08

Hauglie i hastemøte om NAV på Stortinget

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) er i hastemøte på Stortinget torsdag formiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 45 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 45 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt