NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:51

NRK - 03 des. 19 kl. 09:28

Frankrike: EU vil svare USA

Frankrike seier EU vil svare dersom USA innfører toll på franske produkt. Finansministeren seier dei har prata med EU-kommisjonen. USA vil innføre toll etter den franske nasjonalforsamlinga vedtok å innføre skatt på internasjonale IT-selskap..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, USA, IT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FrankrikeEU , vil, svare, USA
Dagbladet - 06 nov. 19 kl. 11:22

Dette må hun svare på i dag

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) møter i Stortinget. Der må hun svare på hva hun gjør for å rydde opp overfor tusenvis av Nav-ofre..

P4 - 18 april 20 kl. 20:09

80 færre dødsfall i Frankrike

I Frankrike har 642 nye personer mistet livet av koronaviruset. Det er om lag 80 færre enn døgnet før. Antall døde totalt i Frankrike er nå 19.

NRK - 25 mars 20 kl. 19:26

1.331 døde av korona i Frankrike

231 mennesker er døde av koronaviruset i Frankrike det siste døgnet, opplyser franske helsemyndigheter onsdag ifølge Reuters. Til sammen er 1.331 døde av viruset i Frankrike..

P4 - 25 mars 20 kl. 23:06

Flere døde i Frankrike

Antall som er døde av koronaviruset øker i Frankrike. Der har 231 mennesker mistet livet det siste døgnet, opplyser franske helsemyndigheter. Til sammen er 1.

P4 - 14 mai 20 kl. 21:14

Flere døde i Frankrike enn Spania

Nå har Frankrike passert Spania i antall koronarelaterte dødsfall. Det er registrert 351 nye dødsfall i Frankrike det siste døgnet, og totalt er 27.425 døde i landet.

Dagbladet - 22 jan. 20 kl. 22:12

Hoppet fra tredje etasje under razzia

Han har vært i politiets søkelys i 13 år. I dag skulle han for første gang svare på anklager om drapsforsøk og kidnapping, men nektet å svare på spørsmål..

NRK - 27 mars 20 kl. 06:11

16-åring i Frankrike død av virus

Ei jente på 16 år har døydd av covid-19 i Frankrike. Ho hadde ikkje kjende underliggande sjukdommar, og er den yngste i landet som har døydd av viruset. Til saman er 1696 døde og over 29.

P4 - 04 april 20 kl. 07:51

Frankrike stansetutstyr på vei til Sverige

Frankrike stanset fire millioner beskyttelsesmasker som var på vei fra Kina til Sverige. En del av disse skulle videre fra Sverige til Italia og Spania, men Frankrike har innført en regel som sier at de har rett til å beslaglegge produkter for å bekjempe koronaviruset. Nå vurderer Sverige å anmelde Frankrike til EU-kommisjonen for å ha brutt reglene for det indre marked..

NRK - 27 feb. 20 kl. 20:48

Virustilfeller stiger i Frankrike

Den franske helseministeren Olivier Véran sier det torsdag kveld er registrert 38 tilfeller av det nye koronaviruset i Frankrike.Dermed er tallet økt med 20 siden forrige oppdatering. To personer har mistet livet av viruset i Frankrike..

P4 - 15 mai 20 kl. 23:51

Færre dødsfall i Frankrike

Frankrike rapporterer i kveld om 104 nye dødsfall, som er betydelig færre enn de siste dagene. I tillegg er 96 færre lagt inn på intensivavdelinger. Totalt har minst 27.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vy fjerner setemerking

Vy fjerner setemerking gradvis på setene i togene på Østlandet, inkludert Gjøvikbanen, opplyser de på sine nettsider. De vil også fjerne merkingene på togene mellom Arna-Bergen, Bergen-Bergen og Voss-Myrdal..

NRK - 15 minutter siden

WHO-eksperter på vei til Kina

En epidemiolog og en dyrehelsespesialist fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er på vei til Kina for å undersøke koronavirusets opphav. De to ekspertene vil være i Beijing over helgen mens de gjør grunnarbeidet for et større oppdrag i landet..

NRK - 15 minutter siden

Frankrike: omfattende koronasvindel

Franske myndigheter har avslørt omfattende svindel med støtteordninger for koronarammede. Påtalemyndigheten i Paris opplyser at det er avdekket «massivt juks» over hele landet med ordningen som gir lønnskompensasjon for permitterte..

NRK - 15 minutter siden

Økning av innenlandspassasjerer

Til tross for kraftig nedgang i antall flypassasjerer ved Avinors flyplasser, viser tall fra Avinors trafikkdatabase at nedgangen i antall innenlandspassasjer er blitt gradvis mindre de siste ukene..

NRK - 45 minutter siden

Problemer med flere apper

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det gjelder både Spotify, Tinder og Storytel, og at Spotify er nede i flere deler av verden. Spotify skriver på Twitter at de forsøker å finne ut av problemet..

NRK - 45 minutter siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..

NRK - 1 time siden

Mann under kontroll i Oslo

En mann skal være under politiets kontroll etter lang tids dialog, skriver de på Twitter. Mannen skal ha hoppet i vannet og nektet å etterkomme politiets pålegg. Det ble brukt pepperspray mot han, ifølge politiet..

NRK - 45 minutter siden

26 nye koronadødsfall i Sverige

Det skal ha blitt registrert 26 dødsfall i Sverige det siste døgnet, knyttet til koronasmitte. Det betyr at 5526 mennesker har dødd med koronasmitte i landet..

NRK - 1 time siden

Væpnet aksjon ved operaen i Oslo

En person skal ha hoppet i vannet ved operaen i Oslo under en væpnet politiaksjon..

NRK - 1 time siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt