NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:50

NRK - 03 Dec 19 kl. 09:28

Frankrike: EU vil svare USA

Frankrike seier EU vil svare dersom USA innfører toll på franske produkt. Finansministeren seier dei har prata med EU-kommisjonen. USA vil innføre toll etter den franske nasjonalforsamlinga vedtok å innføre skatt på internasjonale IT-selskap..
Les mer på NRK


Les mer om:
EU, USA, IT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FrankrikeEU , vil, svare, USA
Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 11:22

Dette må hun svare på i dag

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) møter i Stortinget. Der må hun svare på hva hun gjør for å rydde opp overfor tusenvis av Nav-ofre..

P4 - 17 Oct 19 kl. 16:10

Assad: Vil svare

Tyrkias president Bashar al-Assad sier Syria vil svare på Tyrkias angrep med alle legitime midler. Forrige onsdag innledet Tyrkia en millitæroffensiv nord i Syria, og Assad uttaler seg nå for første gang offentlig om saken. Presidenten sier landet vil svare i alle sine former, overalt i Syria.

NRK - 16 Sep 19 kl. 06:53

– USA er klare til å svare

USAs president Donald Trump sier de tror de vet hvem som står bak angrepet mot Saudi-Arabias oljeproduksjon, og at de er klare til å svare..

Dagbladet - 30 Sep 19 kl. 21:40

Nekter å svare om Raja-vraking

Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, vil ikke svare på om Frp vil gå i mot at Abid Raja blir Stortingets visepresident, og sier vi «får se hva morgendagen bringer»..

NRK - 24 Aug 19 kl. 13:03

EU vil svare på Trumps toll på vin

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk.– Dersom USA innfører tollsatser, kommer EU til å svare med samme mynt, sier han. (NTB).

NRK - 09 Dec 19 kl. 14:16

Assads onkel i rettssak i Frankrike

Onkelen til Syrias president måtte mandag møte i retten, tiltalt for å ha brukt statlige midler til å bygge et eiendomsimperium i Frankrike. Rifaat al-Assad (82), som også er eks-visepresident i Syria, har bodd i eksil i Frankrike siden 1980-tallet..

NRK - 15 Sep 19 kl. 12:56

Frankrike fordømmer angrep

Frankrike fordømmer droneangrepet mot Saudi-Arabias største oljeterminal. Utenriksdepartementet i Frankrike skriver i en uttalelse at slike handlinger bare vil forverre spenningene i regionen..

Hegnar.no - 24 Aug 19 kl. 13:32

EU vil svare på Trumps tolltrussel

EU kommer til å svare dersom president Donald Trump gjør alvor av trusselen om å innføre høy toll på fransk vin, sier EU-president Donald Tusk..

NRK - 29 Aug 19 kl. 15:29

Ber Bane Nor svare om togkaoset

Jernbanedirektoratet er ikke fornøyd med alle innstillingene som oppsto på Østlandet på grunn av tordenværet i natt og ber Bane Nor svare for seg. Jernbanen skal takle slikt vær, mener Jernbanedirektoratet ifølge Aftenposten..

NRK - 05 Dec 19 kl. 18:49

Nektar ikkje å svare på spørsmål

Fredsprisvinnarens pressesjef seier at det er ei misforståing at han nektar å svare på spørsmål. Nobelkomiteen har reist for å overtale Abiy Ahmed til gi intervju under Nobel-veka, men fredsprisvinneren vil framleis droppe store deler av programmet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Lover Brexit-avstemning før jul

Boris Johnson lovet lørdag at parlamentet skal stemme over en Brexit-avtale før jul, melder AP. De konservatives flertall etter valget gjør at avstemningen sannsynligvis blir en formalitet, og britene forlater dermed EU innen 31. januar..

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner mot Salvini i Roma

Tusenvis demonstrerte i Roma lørdag mot Italias opposisjonsleder Matteo Salvini og hans ytre høyre-parti Ligaen, melder NTB. Sardinbevegelsen, en protestbevegelse som er mot Salvinis strenge innvandringspolitikk, sto bak demonstrasjonen..

NRK - 45 minutter siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 1 time siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 45 minutter siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt