NRK > Nyheter

Sunday, 07 June, 00:36

NRK - 23 May 20 kl. 12:11

Framleis stengt på Sognefjellet

Det er framleis stengt på fylkesveg 55 Sognefjellet. Ny vurdering blir kl. 17. Vegen er stengt grunna vatn i vegbana..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sognefjellet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Framleis, stengt, Sognefjellet
NRK - 24 May 20 kl. 10:27

Sognefjellet blir ikkje opna i dag

Fylkesveg 55 Sognefjellet blir ikkje opna i dag. Vegen har vore stengt grunna vatn i vegbana, og det ligg framleis ein del vatn i vegen. Ny vurdering blir gjort måndag kl.

NRK - 14 Apr 20 kl. 10:25

Saltfjellet framleis stengt

E6 over Saltfjellet i Nordland er framleis stengt. Store snømengder dekker vegen etter dårleg vêr dei siste dagane. Det blir framleis jobba med å rydda snø på strekninga, ifølge Vegtrafikksentralen nord.

P4 - 03 May 20 kl. 08:07

Snøskred stenger fylkesvei 55 Sognefjellet

Fylkesvei 55 over Sognefjellet er foreløpig stengt inntil videre på grunn av et snøskred. Veien skulle egentlig åpnes igjen i dag, men nå er det store snømengder på stedet og Vegtrafikksentralen opplyser at det vil tas en ny vurdering om veien kan åpnes klokken ni. Det er 9-10 meter høye brøytekanter over Sognefjellet..

NRK - 03 May 20 kl. 08:04

Fylkesveg 55 Sognefjellet stengd

Fylkesveg 55 over Sognefjellet må halde stengt inntil vidare på grunn av snøskred, melder Vegtrafikksentralen. Vegen har vore nattestengd og skulle etter planen opne søndag morgon. Det blir gjort ei ny vurdering klokka 11..

Aftenposten - 03 May 20 kl. 07:47

Snøskred stenger fylkesvei 55 over Sognefjellet

Fylkesvei 55 over Sognefjellet må holde stengt inntil videre etter at det har gått et snøskred..

NRK - 14 Apr 20 kl. 12:39

Saltfjellet framleis stengt

E6 over Saltfjellet i Nordland er framleis stengt. Store snømengder dekker vegen etter dårleg vêr dei siste dagane. Ei ny vurdering om opning av vegen blir gjort klokka 15..

P4 - 23 May 20 kl. 10:18

Fylkesveg under vann

Fylkesveg 55 over Sognefjellet er oversvømt og dermed stengt. Ved Bøvertunvatnet er det på det dypeste en meter vann i vegbanen, opplyser brøytesjefen til NRK. Han fikk seg en overraskelse da han skulle brøyte snø og i stedet ble møtt av flom.

NRK - 23 Feb 20 kl. 08:21

Framleis uklart for dei sandfaste

Det er framleis uklart når nordmennene som sit sandfaste på Gran Canaria får returnere. Rundt 1500 nordmenn på vinterferie er ramma av sandstormen som har stengt flyplassen..

P4 - 24 May 20 kl. 11:18

Sognefjellsveien fortsatt stengt

Fylkesvei 55 over Sognefjellet kommer til å holde stengt på grunn av oversvømmelse også i dag. Statens vegvesen opplyser at det fortsatt er mye vann på veien og at det er fare for skader uder veibanen. I går ble det meldt om at vannet var opp mot en meter dypt.

NRK - 02 Jun 20 kl. 06:12

Snøras stenger Fv 55

Fylkesvei 55 ved Sognefjellet er midlertidig stengt på grunn av snøras i Bøverdalen. Entreprenør er varslet ifølge Statens vegvesen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tusen i protestar i tyske byer

I Köln i Tyskland var tusenvis av menneske samla til demonstrasjonar mot rasisme og til støtte for den amerikanske Black Lives Matter-bevegelsen laurdag. Også i andre tyske byer var det protestar laurdag..

NRK - 30 minutter siden

Politi knelte med demonstrantar

I Sveits viste politifolk støtte til Black Lives Matter-protestane og delte ut munnbind då 5000 var samla laurdag i Basel. Fleire politifolk knelte saman med demonstrantane, melder lokale medium. Det var og protestar i Zürich, Bern og Neuchatel..

NRK - 30 minutter siden

23.000 demonstrerte i Frankrike

Rundt 23.000 demonstrerte i Frankrike laurdag, ifølgje styresmaktene. I Paris trossa 5500 forbodet mot demonstrasjonar.

NRK - 45 minutter siden

48 skadde i protestar i Beirut

48 menneske vart skadde, 11 av dei alvorleg, i gatekampar i samband med protestar mot regjeringa i Libanon og den dårlege økonomien i landet. Samanstøytane skjedde mellom tilhengarar og motstandarar av Hizbolla, og mellom demonstantar og politi..

NRK - 1 time siden

78 % av Rios politi-ofre er svarte

Brasils største mediehus O Globo offentliggjør i dag en rapport fra delstaten Rio som viser at et stort flertall av dem som blir drept av politiet, er mørkhudede. Tallet på politidrap har økt kraftig i Brasil de siste årene, særlig i Rio de Janeiro..

NRK - 1 time siden

12 nordmenn nektet spansk innreise

12 nordmenn ble lørdag nektet innreise i Alicante i Spania og måtte dermed returnere til Norge med samme fly, melder Spaniaavisen. Spania tillater ikke turister å komme før 1. juli.

NRK - 1 time siden

Mann tatt for knivstikking i Oslo

En mann som er mistenkt i forbindelse med en knivstikking i Storgata, er arrestert. Den skadde er kjørt til sykehus i ambulanse, melder Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Åkesson mener Tegnell må gå

Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson krever at statsepidemiolog Anders Tegnell går av. Den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes, mener den høyrepopulistiske partilederen..

NRK - 2 timer siden

31 nye koronadødsfall i Frankrike

Frankrike har registrert 31 koronarelaterte dødsfall og 579 nye smittetilfeller det siste døgnet. Epidemien er under kontroll, ifølge helsemyndighetene. Fredag ble det rapportert om 46 nye dødsfall..

NRK - 2 timer siden

72 nye koronadødsfall i Italia

Antallet nye dødsfall og smittetilfeller faller i Italia, som lørdag rapporterte om ytterligere 72 koronarelaterte dødsfall. Dagen før ble det meldt om 85 dødsfall og 518 påviste smittetilfeller, skriver Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt