NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 12:14

NRK - 23 sep. 20 kl. 12:58

Frakta til Trondheim

Ein person er frakta til St. Olavs hospital i luftambulanse etter ei traktorulykke ved Tustna i Aukra. – Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, seier Sindre Molnes, operasjonsleiar i politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
St, Tustna, Aukra, Sindre Molnes, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frakta, til, Trondheim
NRK - I førrgår: 17:59

Frakta med luftambulanse frå brann

Personen som fekk brannskadar då ein brønnbåt tok fyr ved Fitjar mekaniske på Stord er frakta til Haukeland sjukehus med luftambulanse, melder politiet. Tre personar som hadde inhalert røyk er på legevakta. Brannen er avgrensa til eitt rom på dekk..

NRK - 05 okt. 20 kl. 21:04

Blir frakta med luftambulanse

Ei kvinne i 40-åra blir frakta med luftambulanse til sjukehuset i Førde etter ei trafikkulukke på E39 i Nordfjord måndag kveld. Ulukka skjedde ved Holmøyane. Bilen skal ha hamna utfor vegen og treft steinar og ein stolpe..

NRK - 03 okt. 20 kl. 17:38

Ski-VM 2025 til Trondheim

Etter seks års innsats ble Trondheim tildelt ski-VM 2025 av Det internasjonale skiforbundet (FIS) lørdag. Trondheim arrangerte også ski-VM i 1997. Denne gangen var Trondheim alene på søkerlisten, og tildelingen var mer eller mindre en ren formalitet.

NRK - 24 okt. 20 kl. 13:01

Ein skada etter ambulanseulukke

Ein person blir frakta til sjukehus med ukjent skadeomfang etter at ein ambulanse og ein personbil kolliderte i Vestre Rosten i Trondheim. Det melder politiet, som saman med brannvesen har kome fram til staden. Ulukka har ført til trafikale problem..

P4 - 18 sep. 20 kl. 16:09

Frykter koronasmitte i moské

En moské i Trondheim stenges inntil videre etter at en person som besøkte moskeen har fått påvist koronaviruset. Det opplyser Trondheim kommune i en pressemelding. Til sammen har tre personer fått påvist smitte i Trondheim det siste døgnet.

P4 - 03 okt. 20 kl. 17:37

Ski-VM legges til Trondheim i 2025

Trondheim skal arrangere ski-VM 2025. Det opplyste det internasjonale skiforbundet i kveld. Trondheim var den eneste søkerbyen, og valget var derfor ikke overraskende.

P4 - 12 okt. 20 kl. 11:33

Bekymret for smitte blant studenter

Kommuneoverelgen i Trondheim er bekymret for smitte blant studentene i byen. Ti personer i Trondheim fikk påvist koronaviruse4t i helgen, og fem av dem er studenter ved NTNU. Kommuneoverlege Tove Røsstad sier til Adresseavisen at det kan være vanskelig for studenter å vite at de skal teste seg, siden de ofte har lite symptomer.

P4 - 22 okt. 20 kl. 09:27

Fire nye smittede i Trondheim

Ytterligere fire smittetilfeller er påvist i Trondheim siste døgn. Det er fem færre enn i går. Nok en gang er de nye smittede i 20- og 30-årene, opplyser kommunen.

NRK - 16 okt. 20 kl. 09:31

12 nye koronasmittede i Trondheim

Totalt 12 personer i Trondheim fikk påvist koronasmitte torsdag, opplyser Trondheim kommune. Tre er skoleelever og fem er studenter ved NTNU. Ni av de tolv er smitta av kjent nærkontakt.

P4 - 16 okt. 20 kl. 09:50

12 nye smittede i Trondheim

I Trondheim er det registrert 12 nye koronasmittede personer. 3 av disse er skoleelever og 5 studenter ved NTNU I går ble rundt 1000 personer satt i karantene som følge av smitteutbruddet på utestedet Lille London i Trondheim..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny statssekretær for samferdsle

Anders Tyvand er i statsråd i dag utnemnd til ny statssekretær for samferdsleminister Knut Arild Hareide. Tyvand har vore stortingsrepresentant for Vestfold, og er sentralstyremedlem i Kristeleg Folkeparti. Han erstattar Ingvild Ofte Arntsen (KrF)..

NRK - 15 minutter siden

Fleire enn 600.000 koronasmitta

Talet på bekrefta smittetilfelle i Iran forbipasserte 600.000 fredag, med fleire enn 8000 nye smitta personar registrerte dei siste 24 timane, melder helsestyresmaktene i landet ifølge Reuters. 365 personar har døydd som følge av viruset siste døgn..

NRK - 15 minutter siden

Høgare fartsgrense for rullestolar

Regjeringa har lagt til rette for at maksimalfarten til elektriske rullestolar kan bli auka frå 10 til 15 km/t. Samtidig må ein sørge for at dette ikkje går utover tryggleiken til andre i trafikken, seier samferdsleminister Knut Arild Hareide fredag..

NRK - 15 minutter siden

Møtast på nytt til fredssamtalar

Utanriksministrane frå Armenia og Aserbajdsjan kom fredag fram til Genève for samtalar om korleis dei kan løyse konflikten i enklaven Nagorno-Karabakh, melder Reuters. Hundrevis har blitt drepne i området i løpet av meir enn ein månad med kampar..

NRK - 30 minutter siden

Smitte på bilferje

Koronasmitte blant mannskapet, gjer at bilferja M/F «Ullensvang» er tatt ut av drift på sambandet Mannheller – Fodnes. Det melder Sogn Avis. Ein i mannskapet har fått påvist koronasmitte, medan ein ny kjende symptom fredag morgon..

NRK - 30 minutter siden

Korona råkar framleis oljeinntekt

Staten sine direkte inntekter frå oljeverksemd har så langt i år falt 42 prosent, men inntektene auka med 5 milliardar kroner frå andre til tredje kvartal. Auken er høgare etterspurnad grunna midlertidig letting på globale smittetiltak, skriv Petoro..

NRK - 30 minutter siden

Nattverd forbode i Oslo og Bergen

Dei neste vekene blir det ikkje gjennomført nattverd på gudstenestene i Den norske kyrkja i Bergen, Oslo, Asker og Bærum. Dette er i samband med dei nye sittetiltaka, som gjer at besøkande må halde seg til dei faste plassane sine, skriv Dagen..

NRK - 30 minutter siden

Mistenker smitte på oljeplattform

Fleire personar på Oseberg feltsenter er sette i karantene grunna mistanke om at ein av dei tilsette er smitta. Den Equinor-tilsette har testa både positivt og negativt, og selskapet ventar no på eit tredje svar, fortel talsperson Morten Eek til E24..

NRK - 30 minutter siden

Ekstra vakthald i Oslo-moské

Det Islamske Forbundet set inn ekstra vakthald under fredagsbøna ved Rabita-moskeen i Oslo. Avgjerda kjem som følge av angrepet i Notre-Dame i den franske byen Nice torsdag, der tre personar blei drepne, opplyser forstandar Basim Ghozlan til P4..

NRK - 30 minutter siden

Italia med betre økonomi enn venta

Den italienske økonomien vaks med 16,1 prosent i tredje kvartal samanlikna med andre kvartal – meir enn dei 12,5 prosentane som banken UniCredit hadde spådd. Bruttonasjonalprodukt falt med 13 prosent i andre kvartal som følge av restriksjonar..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt