P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:13

P4 - 21 Jan 20 kl. 21:35

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet.
Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen.
Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.
Partilederen selv sier målingen er gledelig, og viser at velgerne tydeligvis er enig med hennes avslutning..
Les mer på P4


Les mer om:
TV2, Siv Jensen, Senterpartiet, Siv Jensens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FrP, kraftig, frem, etter, regjeringsexit
NRK - 07 Feb 20 kl. 09:16

XXL-aksjen faller kraftig

Aksjen til XXL falt kraftig etter at Oslo Børs åpnet kl 9 fredag, etter at sportskjeden la frem svake kvartalsresultater tidligere på dagen. I rapporten skriver også selskapet at de kan risikere å bryte med lånebetingelser senere i år..

E24 - 17 Oct 19 kl. 09:04

PGS-aksjen stiger kraftig på Børsen etter sterkt resultat

Seismikkselskapet stiger kraftig i åpningen på Oslo Børs etter at selskapet la frem kvartalsresultatet sitt torsdag morgen..

NRK - 04 Feb 20 kl. 18:00

Frp kraftig frem i ny måling

Fremskrittspartiet går fra 10,3 prosent til 16 prosent oppslutning etter regjeringsexiten, ifølge NRK og Aftenpostens partibarometer for februar. Høyre ramler 4,1 prosentpoeng fra 22,4 til 18,3 og er denne målingens store taper..

P4 - 12 Feb 20 kl. 21:09

Frp like store som Senterpartiet

Senterpartiet går kraftig tilbake og Frp går mye frem i en ny meningsmåling. I målingen Opinion har utført for Dagsavisen, FriFagbevegelse og ANB er de to partiene omtrent like store. Senterpartiet går tilbake 5,6 prosentpoeng til 15,2, mens Frp går frem 3,3 til 15,1.

Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 08:28

Politijakt etter kraftig eksplosjon i Stockholm

Politiet leter etter en eller flere gjerningspersoner etter en kraftig eksplosjon i et boligbygg..

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:48

Kraftig eksplosjon i spansk fabrikk

Minst fire personer er skadd etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk ved Tarragona, nordøst i Spania. Eksplosjonen på området til selskapet IQOXE førte til en kraftig brann. Folk i området oppfordres til å holde seg innendørs..

E24 - 01 Nov 19 kl. 20:31

Kraftig oljeprishopp etter handelsoptimisme og nøkkeltall

Oljeprisen har steget kraftig det siste døgnet etter positive tegn fra samtalene mellom USA og Kina..

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:07

Kraftig eksplosjon i kjemisk fabrikk

Minst fire personer er skadet etter en kraftig eksplosjon i en petrokjemisk fabrikk i Torragona-provinsen nordøst i Spania. Eksplosjonen førte til en kraftig brann melder lokale medier. Folk i området bes om å holde seg innendørs og lukke dører og vinduer.

Aftenposten - 28 Jan 20 kl. 21:50

Frykt for tsunami etter kraftig jordskjelv i Karibia

Eksperter advarer om at det kan komme en farlig tsunami etter at et kraftig jordskjelv rammet sør for Cuba og nordvest for Jamaica..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 11:31

Frp vokser, Sp faller etter Frps regjeringsexit

Fremskrittspartiet har gjort et kraftig byks opp på meningsmålingene etter at partiet forlot regjeringen 20. januar. Senterpartiet faller kraftig tilbake..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Giske-varsler skal tale i Trondheim

En av kvinnene som varslet om Trond Giske skal være hovedtaler når kvinnedagen markeres i Giskes hjemby, Trondheim, 8. mars. Sunniva Andreassen sto tidlig frem som varsler, og fortalte om hendelser da hun var medlem av AUF.

P4 - 45 minutter siden

Dømt til fengsel for voldtekt

En mann i 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt kjæresten sin. Ifølge dommen tok mannen kvelertak på kvinnen og forgrep seg på henne, etter at hun ga uttrykk for at hun ikke ønsket seksuell kontakt. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 150.

P4 - 1 time siden

I fremtiden kan biff dyrket i laboritorier bli helt vanlig

Om 20 år kan hamburgeren du bestiller ha blitt dyrket frem på et laboratorium og tomatene du spiser ha blitt genmodifisert til å være enda sunnere enn i dag. Det spår flere eksperter på fremtidsmat, som i dag var samlet til et seminar om hva vi kommer til å spise i 2040. Spesialrådgiver i genteknologi, Sigrid Bratlie i Norsk Landbrukssamvirke sier genredigert mat vil bli mye mer vanlig..

P4 - 1 time siden

Gir bort "jævlig" troll

Nå skal det som en gang ble kåret til en av landets styggeste turistattraksjoner gis bort. I 1994 laget kunstner Ingebrigt Bøvra et troll, som i mange år sto plassert på E10 på Bjørnfjell i Nordland. Selv sier kunstneren til NRK at trollet er feil dimensjonert og så stygt at han skjemmes, og at det er, sitat, det jævligste han har laget.

P4 - 1 time siden

I retten etter avhør uten forsvarer

To politimann må møte i retten, etter at den 15 år gamle gutten som senere ble dømt for dobbeltdrap i Kristiansand i 2016, først ble avhørt uten forsvarer. 15-åringen ble avhørt som vitne, men statusen ble endret til siktet da politiet oppdaget at han hadde blod på jakken. I 40 minutter ble han avhørt uten forsvarer tilstede.

P4 - 1 time siden

Mer kraftig nedbør på vei

Et nytt lavtrykk treffer Vestlandet i morgen. Etter en kort pause fra regn og vind i dag, blir det en ny runde fra i morgen. Sør for Stad vil det blåse opp i liten storm enkelte steder de neste dagene og gjennom helgen.

P4 - 1 time siden

Hevder kapteinen tok med seg passasjerer i døden

Australias tidligere statsminister Tony Abbott hevder kapteinen på Malaysia Arlines-flyet, som forsvant i 2014, tok med seg passasjerene i døden. Flyet med 239 personer skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, mens forsvant sporløst. Det var Australia som koordinerte søket.

P4 - 1 time siden

Ny skattemelding i år

Nesten tre millioner nordmenn får en helt ny skattemelding i år. 18. mars får mange vite om de får tilbake penger, eller om de betalte for lite skatt i 2019.

P4 - 2 timer siden

Gransker tipshåndtering etter moskéangrepet

Et ekspertutvalg har satt i gang gransking av et tips PST mottok om terrortiltalte Philip Mansahus ett år før moské-angrepet i Bærum i august i fjor. Utvalget skal se på om PSTs tipshåndtering er god nok, skriver VG. PST mottok sommeren 2018 tips om at Mnashaus hadde utviklet et konservativt tankegods.

P4 - 3 timer siden

Funnet død i elv

En mann er bekreftet omkommet etter å ha blitt hentet opp av en elv i Kinsarvik i formiddag. Det melder Vest politidistrikt. Så langt er det ifølge politiet ingenting som tyder på at mannen er utsatt for en straffbar handling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt