P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:10

P4 - 21 jan. 20 kl. 21:35

FrP kraftig frem etter regjeringsexit

FrPs regjeringsbrudd har ikke falt mange velgere tungt for brystet.
Partiet går frem hele 5,9 prosentpoeng i en fersk måling fra TV2 som ble gjort i dag, altså dagen etter Siv Jensen varslet at de forlater den borgerlige regjeringen.
Partiet går dermed forbi Senterpartiet, med 14,6 prosent oppslutning mot 14,5, og er Siv Jensens beste måling på to år.
Partilederen selv sier målingen er gledelig, og viser at velgerne tydeligvis er enig med hennes avslutning..
Les mer på P4


Les mer om:
TV2, Siv Jensen, Senterpartiet, Siv Jensens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FrP, kraftig, frem, etter, regjeringsexit
P4 - 12 feb. 20 kl. 21:09

Frp like store som Senterpartiet

Senterpartiet går kraftig tilbake og Frp går mye frem i en ny meningsmåling. I målingen Opinion har utført for Dagsavisen, FriFagbevegelse og ANB er de to partiene omtrent like store. Senterpartiet går tilbake 5,6 prosentpoeng til 15,2, mens Frp går frem 3,3 til 15,1.

P4 - 22 jan. 20 kl. 22:37

Ni av ti mener Frp gjorde rett

Ni av ti Frp-velgere mener det var rett av partiet å gå ut av regjeringen. Det viser en ny måling Kantar har gjort for TV2. Partileder Siv Jensen sier at det stemmer godt med den vurderingen hun gjorde og at hun opplever at folk er ganske lettet over at Frp kan samle seg for å peke ut retning for partiet.

P4 - 24 jan. 20 kl. 05:43

Frp-topper ville bli i regjering

Flere Frp-topper ville i utgangspunktet ikke at partiet skulle gå ut av regjeringen. Mandag annonserte partiet at de ikke lenger ser seg tjent med å være i posisjon når de ikke får gjennomslag for mer Frp-politikk. men Stortingsrepresentant Helge André Njåstad sier til VG at de hadde mye ugjort.

P4 - 25 jan. 20 kl. 08:34

- Provokasjon mot Frp

Nestleder i Frp, Sylvi Listhaug, mener det en provokasjon mot partiet at Venstres Abid Raja har blitt utnevnt til statsråd. Raja, som nå har blitt kultur- og likestillingsminister, har tidligere anklaget Frp for å drive med "brun propaganda". Listhaug sier til VG at mange i Frp har lagt bånd på seg i løpet av årene i regjering og lover at ingen kommer til å spare på kruttet nå hvis han fortsetter med sine usakligheter.

P4 - 19 feb. 20 kl. 18:17

Frp større enn Sp

Fremskrittspartiet er større enn Senterpartiet i Nettavisens ferske februarmåling. Frp får 14,6 prosent oppslutning, fram 3,8 prosentpoeng fra januar. Senterpartiet går tilbake med 2,7 prosentpoeng, og blir akkurat litt mindre enn Frp med 14,1 prosent oppslutning.

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 19:34

Fullt Frp-opprør: En rekke fylkeslag ber sentralstyret vurdere å legge ned Oslo Frp

Rogaland og flere andre fylkeslag i Frp ber sentralstyret vurdere å oppløse Oslo Frp. – Ingen kommentar, sier en av initiativtagerne. Fylkeslederen i Oslo Frp klarer nesten ikke å ta det seriøst..

P4 - 21 jan. 20 kl. 07:24

Frykter ikke konkurranse fra Frp

Senterpartiets gode oppslutnig er ikke truet nå når Frp er ute av regjering. Det mener en rekke SP-topper som Klassekampen har snakket med. Partiet har hatt kraftig fremgang, mens Frp har falt samtidig.

P4 - 01 feb. 20 kl. 09:35

Frp opp - Sp ned

Fremskrittspartiet ser ut til å ha tatt et stort jafs av velgerne til Senterpartiet etter regjeringsexiten. Nettstedet Poll of polls som har sammenstilt nasjonale meningsmålinger før og etter at Frp gikk ut av regjering viser at Frp hadde et snitt på 10,7 prosent før - og 15,3 prosent etter - altså en fremgang på hele 4,6 prosentpoeng. For Senterpartiet er trenden motsatt - de hadde 17,3 prosent før Frp gikk ut, og 14,2 prosent etter – en tilbakegang på 3,1 prosentpoeng, melder NTB ..

P4 - 22 jan. 20 kl. 17:13

Venstre mest frem i ny måling

Venstre går 1,7 prosentpoeng frem til en oppslutning på 4,1 prosent på Nettavisens meningsmåling i januar. Målingen ble utført før det ble kjent at Frp forlater regjeringen, men etter den IS-siktede kvinnen ble hentet fra Syria til Norge. Frp går ned med 0,3 prosentpoeng til 10,8 prosent, skriver Nettavisen..

P4 - 20 jan. 20 kl. 13:34

Frp går ut av regjering

Etter seks år og to måneder går Frp ut av regjering. Det er klart etter en pressekonferanse med Frp-leder Siv Jensen. Hjemhentingen av en terrorsiktet IS-kvinne og hennes to barn fikk begeret til å renne over for partiet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Sesongarbeidere enig med bonde

25 sesongarbeidere fra Bangladesh har kommet til enighet med en bonde om at de skal få mer lønn. De har forhandlet etter at VG avslørte at jordbærplukkerne jobbet for 63 kroner i timen på en gård i Lier i sommer. Timelønnen de fikk av et portugisisk firma var på omtrent halvparten av den lovpålagte minimumslønnen på 123 kroner i norsk jordbruk.

P4 - 45 minutter siden

Vil lette på leilighetsforbud

Høyre i Oslo foreslår å lette på forbudet mot å bygge små leiligheter sentralt i hovedstaden. I dag er det ikke lov å bygge leiligheter som er mindre enn 35 kvadratmeter i sentrum, noe bransjen mener er med på å drive opp prisene. Høyre mener det må bli lov, slik at flere kan komme seg inn på boligmarkedet, melder TV 2.

P4 - 30 minutter siden

Politiet får en halv milliard ekstra

Politiet får en halv milliard kroner til ekstra stillinger. Det er nå klart at regjeringen vil gi de ekstra midlene for at politiet kan beholde de 400 stillingene som ble midlertidig opprettet på grunn av koronapandemien. Det opplyser Ingunn Foss fra Høyre til Fædrelandsvennen.

P4 - 1 time siden

Ruud til semifinale

Casper Ruud imponerte stort, og tok seg i ettermiddag til semifinalen i storrturneringen ATP 1000 i Roma. I kvartfinalen i dag slo han nummer åtte på verdensrankingen, Matteo Berrettini. Den norske tennisstjernen kan møte Novak Djokovic i semifinalen, om han tar seg videre..

P4 - 1 time siden

Smittevernmotstand bekymrer Høie

Helseminister Bent Høie er forberedt på at det også i Norge kan bli demonstrasjoner mot koronatiltakene. I flere storbyer i Europa har det vært større protester i gatene, blant annet tok nesten 40.000 personer til gatene i Berlin i august.

P4 - 1 time siden

Knivstikking i Hønefoss

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha blitt knivstukket i Hønefoss nå i ettermiddag. Det melder politiet. Så langt er ingen pågrepet, og politiet jobber med å finne ut av hva som har skjedd..

P4 - 2 timer siden

29 smittet i Bergen

Det er registrert 29 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. Det opplyser kommunen nå i ettermiddag. Dermed øker tallene igjen, etter at det har vært 25 tilfeller til sammen de siste to dagene.

P4 - 2 timer siden

- Kjente ikke igjen folk

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj sier han ikke forsto hvordan han skulle snakke, da han våknet opp igjen på sykehus i Berlin. Det er snart to uker siden han våknet fra koma, etter at han skal ha blitt forgiftet på reise i Sibir i august. Navalnyj sier han fortsatt ikke er i stand til å bruke mobiltelefonen eller skjenke seg et glass vann.

P4 - 3 timer siden

Rekordmye smitte i Danmark

Aldri før har så mange fått påvist koronasmitte på ett døgn i Danmark som det siste døgnet. 589 personer er bekreftet smittet av viruset siden i går. Noe av årsaken er at det er langt flere som blir testet nå, enn i vår.

P4 - 3 timer siden

Oslo: Ingen nye tiltak nå

Det innføres ikke nye smitteverntiltak i Oslo nå. Smittetallene i hovedstaden har steget jevnt de siste ukene, og Espen Nakstad i Helsedirekoratet var i går ut og advarte om utviklingen. Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at meteren som skal være mellom folk har blitt for kort gjennom sommeren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt