NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:53

NRK - 25 apr 21 kl. 01:37

Fotgjenger påkjørt i Trondheim

En fotgjenger ved Lerkendal i Trondheim ble påkjørt natt til søndag. Vedkommende er fraktet til St. Olavs universitetssykehus, melder politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lerkendal, Trondheim, St, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotgjenger, påkjørti , Trondheim
NRK - 17 sep 21 kl. 12:57

Fotgjenger død etter påkjørsel

En eldre mann er bekreftet død etter en påkjørsel på Byåsen i Trondheim fredag formiddag. Ulykken skjedde i Karolinerveien på Byåsen i Trondheim. Politiet ble varslet klokka 11.

NRK - 11 maj 21 kl. 15:05

Trafikkulykke Hommelvik

Det har vært ei trafikkulykke i Hommelvik sentrum. Bil mot fotgjenger. Fotgjenger ligger på bakken, men er bevisst.

VG - 13 jul 21 kl. 11:22

Forby elektriske sparkesykler!

I går, midt på dagen, stoppet jeg min bil for at noen unge jenter skulle få gå over et fotgjenger-felt i et trafikkert område med svært mange myke trafikanter. Til min forskrekkelse kom det dunkende en ung mann på el-sparkesykkel forbi meg på venstre side i stor fart og over fotgjenger-feltet, snakkende på sin mobiltelefon. Bra gikk det, men matt blir man..

NRK - 27 aug 21 kl. 09:32

Smitterekord i Trondheim

Det ble torsdag ny smitterekord i Trondheim. 113 personer fikk påvist koronasmitte i byen, og det er det høyeste tallet under pandemien. I tillegg er det meldt inn ca.

NRK - 31 aug 21 kl. 09:02

Starter testing av 35.000 studenter

Nå starter hurtigtestingen av 35.000 studenter i Trondheim. Hver dag siden torsdag har et tresifret antall personer fått påvist koronavirus i Trondheim.

NRK - 02 sep 21 kl. 18:05

Fortsatt på grønt nivå i Trondheim

Trondheim innfører ikke gult nivå i skolene, selv om statsminister Erna Solberg i dag oppfordret kommuner som opplever mye smitte om å gjøre det hvis det gir flere elever på skolen og en bedre undervisning. – I Trondheim har det vært en tett dialog med skolene om dette, og det har kontinuerlig vært vurdert hvilket nivå man skal ligge på etter trafikklysmodellen. Så langt har vi valgt å følge nasjonale anbefalinger om å starte skoleåret på grønt nivå.

NRK - 15 feb 21 kl. 14:56

Dømt for påkjørsel med sparkesykkel

En elsparkesyklist (48) er dømt til fengsel i 18 dager for å ha kjørt på en fotgjenger. Han mister også førerkortet i ett år. Mannen kjørte på en kvinne i Oslo høsten 2020..

NRK - 11 maj 21 kl. 15:38

Fotgjenger ikke alvorlig skadd

Fotgjengeren som ble påkjørt i Hommelvik sentrum er ikke alvorlig skadd. Politiet opplyser at vedkommende er våken, og har smerter i rygg og hofte. Påkjørselen har trolig skjedd i et fotgjengerfelt..

NRK - 07 sep 21 kl. 18:39

Fotgjenger kjørt til sykehus

Fotgjengeren som ble påkjørt i Drammen, en kvinne i 40-årene, er nå fraktet til sykehuset for videre oppfølging. Det melder politiet. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 30 jan 21 kl. 09:09

TV2: Mutert virus i Trondheim

Trondheim kommune melder at den britiske muterte viruset er blitt påvist i kommunen. Det melder TV2. Den smittede personen ankom Trondheim fra Storbritannia for to uker siden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil ta imot NATO-ansatte afghanere

Norge vil ta imot og bosette om lag 80 afghanere som jobbet for NATO i landet, skriver VG. – Det var tidlig et ønske om at NATO -land og partnerland skulle gi beskyttelse til de som ikke jobbet spesifikt for et enkeltland i Afghanistan. Der har vi alle et ansvar, hvor Norge tidlig sa seg villig til å bidra, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til VG.

NRK - 15 minutter siden

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 15 minutter siden

Macrons koronapass på avveie

Den franske presidenten Emmanuel Macrons koronapass, med hans personlige QR-kode, sirkulerer i sosiale medier, skriver NTB. QR-koden i koronapasset er personlig for hver enkelt bruker og kan skannes og gi informasjon om hvorvidt personen er vaksinert eller har hatt korona nylig. Nå deles den franske presidentens koronapass i sosiale medier i Frankrike.

NRK - 45 minutter siden

Löfven: – En sterk tale

Sveriges statsminister Stefan Löfven mener at Biden holdt en sterk tale. – Forståelsen av behovet for et internasjonalt samarbeid – mer av det. Og at USA skal gjøre sin del av det, og ikke handle ut fra sin kraft, men samarbeide, sier han til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

NRK - 45 minutter siden

Camilla Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik skriver om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 45 minutter siden

Nakstad med betydelig aksjeformue

Nettavisen skriver at verdien av Espen Nakstads eierandel i en transportkuvøse anslås å være til over 25 millioner kroner etter pandemien. Det var i 2014 han var en av oppfinnerne som lagde en kuvøse for ebola-pasienter. Etter utbruddet av covid-19 skjøt salget av isolatoren kraftig fart.

NRK - 45 minutter siden

Stoltenberg med bok

Boka «Året som aldri tok slutt» fokuserer på Camilla Stoltenbergs opplevelse av pandemihåndteringen som direktør for Folkehelseinstituttet. Forfatter og NRK-journalist Lilla Sølhusvik om flere faglige uenigheter mellom FHI og Helsedirektoratet underveis, særlig rundt skoletiltak og barns rolle i smittespredningen..

NRK - 1 time siden

– Håpar dei går ti år bak i tid

– Det er bra at dei granskar dette, fordi det er Stortinget sjølv som har ansvaret. Det er dei som skal gjera riktige trekk, det er eit straffansvar om dei gjer feil trekk. Så dei skulle også ha rettleia skattytarane som er stortingsrepresentantar, som tilfeldigvis er dei som har vedtatt lovene, seier jurist Bettina Banoun etter det blei kjent at Stortinget set i gang full skatterevisjon.

NRK - 1 time siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt